ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΣ DEEP STATER ΣΤΗ ΦΑΚΑ

 

Ένας τρίτος εισαγγελέας

από το γραφείο της κομητείας της Νέας Υόρκης -και η σύζυγός του- "εκαναν παρεα" στον Άλβιν Μπραγκ και την προϊσταμένη του τμήματος ερευνών Σούζαν Χόφινγκερ στο Γκουαντάναμο Κόλπος στο Camp Delta κρατουμένων για κρατούμενους στο Deep State, είπαν πηγές της JAG.

Την περασμένη εβδομάδα, οι ερευνητές της JAG συνάντησαν τον ανώτερο σύμβουλο Matthew Colangelo, έναν απόφοιτο του Deep State του Χάρβαρντ, ο οποίος επανήλθε στο γραφείο του Manhattan D.A. το 2023 ως μέρος της αυτοαποκαλούμενης ομάδας «all-star» του Bragg κατά του Τραμπ. Υπό την επίβλεψη του Μπραγκ, ο Colangelo αφιέρωσε αφάνταστο χρόνο για να ερευνήσει επιπόλαια το Ίδρυμα Τραμπ και τον Πρόεδρο Τραμπ προσωπικά. Όπως πολλά από τα τσιράκια του Μπραγκ, ο Colangelo έχει δεσμούς με τον Barack Hussein Obama, έχοντας υπηρετήσει στο Εθνικό Οικονομικό Συμβούλιο του Dark Lord.

Οι ερευνητές της JAG, είπε η πηγή μας, επισκέφτηκαν την κατοικία του Colangelo στις 2 Ιουλίου, έναν μήνα αφότου μια διαφορετική ομάδα JAG που παρίστανε πράκτορες του FBI παρέσυρε τη Susan Hoffinger για να τους συνοδεύσει, υποστηρίζοντας ότι η ομαδα MAGA παραμονευε στο σπίτι της για να τη σκοτώσει. Σε αντίθεση με τον Hoffinger, ο Colangelo είχε κρυφτεί πριν εμφανιστεί ο JAG στο σπίτι του με χειροπέδες και στρατιωτικό ένταλμα σύλληψης υπογεγραμμένο από τον αντιναύαρχο Darse E. Crandall. Μια ενδελεχής έρευνα στο άδειο σπίτι, ωστόσο, έδωσε μια ένδειξη. Ένα μαγνητικό ημερολόγιο στην πόρτα του ψυγείου αποκάλυψε το πιθανό μέρος του.

«Ήταν ένας από αυτούς τους πίνακες με σημειωσεις, που έδειξε ότι έφυγε για το St. Croix στις 15 Ιουνίου. Δεν είναι έξυπνο να αφήνουμε τα γεγονοτα να τρεχουν και να μην κανουμε τιποτα. Θα μπορούσε να ήταν λάθος κατεύθυνση, αλλά δεν ήταν τόσο έξυπνος», είπε η πηγή μας.

Πρόσθεσε ότι η JAG έμαθε με πανουργία ότι ο Colangelo βρισκόταν πράγματι στο νησί και είχε νοικιάσει μια ακριβή σουίτα στο Buccaneer Beach & Golf Resort με ένα εύκολα μαντέψιμο ψευδώνυμο. Η πηγή δεν θα μοιραζόταν το ψεύτικο όνομα του Colangelo ή τον τρόπο με τον οποίο η JAG τον ενημέρωσε, καθώς η γνώση του κοινού για τις μεθόδους τους θα περιέπλεκε τις μελλοντικές λειτουργίες.

Η μονάδα JAG 6 ατόμων που έφτασε στο St. Croix στις 5 Ιουλίου εντόπισε τον Colangelo και τη σύζυγό του, Anne Small,  επικριτή του προέδρου Trump, να λιάζονται δίπλα στην πισίνα, να πίνουν άφθονες ποσότητες αλκοόλ και να χαϊδεύοντας ακατάλληλα ο ένας τον άλλον ενώ μικρά παιδιά ήταν κοντά. , χοροπηδώντας στην πισίνα.

Η Small υπηρετεί στο διοικητικό συμβούλιο στο Ταμείο Νομικής Άμυνας του NAACP, το οποίο ήταν φερεφωνο κατά του πρώην προέδρου Τραμπ, από τις αρχές του 2020. Πέρυσι, υπέβαλε αίτηση στο Ανώτατο Δικαστήριο ζητώντας να αποκλειστεί ο Τραμπ από το δικαίωμα υποψηφιότητας 2024, επικαλούμενη την ερμηνεία της για την 14η Τροποποίηση.

«Είναι κακιά σαν τον σύζυγό της και αηδιαστική να τα βάζει με τα παιδιά τριγύρω, αν με ρωτάτε», είπε η πηγή μας. «Η νοημοσύνη μας, φαίνεται ελαττωματική καθως την τοποθέτησαν σε ένα συνέδριο NAACP στην Καλιφόρνια. Δεν πρόκειται ν αναλυσουμε πολυ τα πραγματα.Μας δωθηκε ενα δωρο και θα το παρουμε χωρις πολλα-πολλα», είπε η πηγή μας.

Ο Colangelo, το βρώμικο κάθαρμα, ήταν τόσο τεμπέλης και μεθυσμένος που πήδηξε στην πισίνα για να ουρήσει αντί να περπατήσει πέντε μέτρα σε μια δημόσια τουαλέτα, πρόσθεσε η πηγή.

Η Small έδειξε περισσότερη διακριτικότητα. Αφού κατανάλωσε δύο παγωμένες μαργαρίτες και ένα παγωμένο τσάι Long Island, στάθηκε μεθυσμένη όρθια και πηγε τρεκλίζοντας προς την τουαλέτα. Καθώς πλησίαζε στην πόρτα, ένας ερευνητής της έστησε ενέδρα από το πίσω μέρος, βάζοντας ένα χέρι πάνω από το στόμα της, ώστε να μην μπορεί να ουρλιάξει και σέρνοντάς την πίσω, όπου ένας δεύτερος πράκτορας τον βοήθησε να δέσει τα χέρια της και να κολλήσει με ταινια το στόμα της. Την αρπαξαν γρήγορα.

«Το σχέδιο ήταν να τη σύρουν σ ενα απομερο σημειο και να βάλουν στο τηλέφωνο να πει στον άντρα της και να πει ότι έπεσε και τραυμάτισε το πόδι της και χρειαζόταν τη βοήθειά του. Δελεάσε τον στους ανθρώπους μας. Αλλά είχε αφήσει την τσάντα και το τηλέφωνό της μαζί του στην πισίνα. Οι άντρες μας νόμιζαν ότι θα ερχόταν να την αναζητήσει μετά από αρκετά λεπτά, καθώς ήταν ένας στοργικός σύζυγος , αλλά όχι, αποκοιμήθηκε μεθυσμένος σε μια ξαπλώστρα», είπε η πηγή μας.

Ενώ ο Colangelo κοιμόταν, οι ερευνητές μοίρασαν τις δυνάμεις τους, οι μισοί επιτηρώντας τον και οι υπόλοιποι φρουρώντας την Small στο πίσω μέρος ενός νοικιασμένου βαν. Ο Colangelo έμεινε ακίνητος για δύο ώρες μέχρι που ένας υπάλληλος του θέρετρου, πιθανώς φοβούμενος ότι είχε πεθάνει από δηλητηρίαση από αλκοόλ, τον σκουντηξε. Ενδιαφερόταν περισσότερο να παραγγείλει ένα άλλο ποτό παρά να ανησυχεί για το γιατί η γυναίκα του δεν ήταν ξαπλωμένη στην ξαπλώστρα δίπλα στη δική του.

«Μάλλον νόμιζε ότι επέστρεψε στη σουίτα. Αλλά τελείωσε το ποτό του, σηκώθηκε στα πόδια του και σκόνταψε προς την κατεύθυνση του θερέτρου. Έκανε μερικά βήματα και έχασε την ισορροπία του. Ο Colangelo παραλίγο να πέσει και θα έπεφτε αν δεν τον είχαν βοηθήσει κάποιοι τουρίστες να τον σταθεροποιήσουν. Δεν ήξερε ότι αυτοί οι τουρίστες με βερμούδες, χαβανέζικα πουκάμισα και σανδάλια ήταν τα δικα μας παιδιά», είπε η πηγή μας.

«Καθοδήγησαν το αλαζονικό κάθαρμα δηθεν βοηθωντας τον και τον πέταξαν στο βαν μαζί με τη γυναίκα του. Τα μάτια τους γέμισαν τρόμο καθώς κοιτάζονταν, χωρίς να ξέρουν τι ακριβώς συνέβαινε στην αρχή. Στη συνέχεια, πανικοβλήθηκαν περισσότερο όταν τους είπαν ότι συνελήφθησαν για προδοσία,συνωμοσία και παρέμβαση στις εκλογές», συνέχισε, προσθέτοντας ότι το ζευγάρι μεταφερθηκε από το νησί εκείνο το βράδυ.

 Ο Colangelo και η Small κρατούνται επί του παρόντος σε προσωρινή κράτηση στο GITMO, είπε η πηγή.

 

 

 

 

  ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΣΤΥΛΑΚΙ/ΝΤΎΣΙΜΟ/ΚΕΦΑΛΉ ΘΥΜΙΖΕΙ ΕΝΤΟΝΑ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΠΡΈΣΒΗ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ,ΤΟΝ ΧΑΣΆΠΗ ΛΑΩΝ,ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΥ ΠΑΎΑΤ =CIA ASSET.

    ΕΠΙΣΗΣ ΜΥΡΊΖΕΙ "ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ" ΑΠΟ ΜΊΛΙΑ ΜΑΚΡΥΑ,ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΛΕΝΕ ΠΟΛΛΆ....


    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις