Η κλοπή εκλογών και η εγκατάσταση ενός "ψεύτικου βασιλιά" δεν αλλάζει την πραγματικότητα


 Η «παγκόσμια τάξη που βασίζεται σε κανόνες» της Χαζαρικής Μαφίας οργανώνει μια απελπισμένη επίθεση για να παραμείνει στην εξουσία και να αποφύγει τα δικαστήρια εγκλημάτων πολέμου. Για το σκοπό αυτό έκλεψαν κατάφωρα τις εκλογές στο Ηνωμένο Βασίλειο και εγκατέστησαν τον εκβιασμένο παιδόφιλο Keir Starmer ως πρωθυπουργό, λένε πηγές της MI6. Η επόμενη φάση θα είναι να προσπαθήσουμε να εγκαταστήσουμε είτε τη Michelle "Big Mike" Obama ή την Kamala Harris ως Πρόεδρο στις ΗΠΑ, λένε.

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε πώς ο Barack "Thunder of Satan" Ομπάμα καθοδηγούσε τον νέο πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου για να τον βοηθήσει να πει την ιστορία του.

 https://www.businessinsider.com/keir-starmer-mentored-barack-obama-uk-election-new-prime-minister-2024-7

 

 

 

Φαίνεται ότι το σημείωμα που έλαβαν οι παπαγάλοι πολυμέσων ήταν:

– πετάξτε τον Μπάιντεν κάτω από το λεωφορείο

– ξεκινήστε να προετοιμάζετε το κοινό για τον "Big Mike"

 

 

 Το σχέδιο των Σιωνιστών KM είναι ότι ο Ομπάμα από το υπόγειό του θα μπορεί στη συνέχεια να ελέγχει τόσο τις ΗΠΑ όσο και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Όπως θα δούμε παρακάτω, αυτό το σχέδιο είναι καταδικασμένο να αποτύχει.

Προς το παρόν όμως, οι ΚΜ είναι στην επίθεση. Στο Ηνωμένο Βασίλειο, ακόμη και τα επίσημα αποτελέσματα των εκλογών δείχνουν ότι οι εκλογές κλάπηκαν. Το Εργατικό Κόμμα των Starmers έλαβε 412 από τις 650 έδρες στο κοινοβούλιο του Ηνωμένου Βασιλείου με μόλις 33% των ψήφων. Σε άλλη ένδειξη ότι οι εκλογές κλάπηκαν, το κόμμα Reform του Nigel Farage πήρε μόνο 4 έδρες παρά το 14,3% των ψήφων, ενώ οι Φιλελεύθεροι Δημοκράτες έλαβαν 71 έδρες με μόνο το 12,3% των ψήφων. Τα εταιρικά μέσα προσπαθούν να πουν ότι αυτό συνέβη λόγω του εκλογικού συστήματος «πρώτου παρελθόντος» στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά η MI6 επιβεβαιώνει ότι οι εκλογές κλάπηκαν εντελώς.

Σε ένδειξη ότι οι KM παίζουν σκληρά μπάλα, ο συνάδελφός μας Michael Shrimpton -ο οποίος μας παρείχε το αρχείο Starmer KGB που δημοσιεύσαμε την περασμένη εβδομάδα- έχει εξαφανιστεί και υπάρχει φόβος ότι έχει σκοτωθεί. Αυτό έγινε για να τον αποτρέψει από το να γράψει λεπτομερώς για το πώς κλάπηκαν οι εκλογές, λέει η MI6.

Στην πρώτη του ομιλία από τότε που έγινε πρωθυπουργός, ο Στάρμερ δεσμεύεται πλήρως για την πίστη του στην Ουκρανία και τον Ζελένσκι.

 


 Τώρα ο Στάρμερ «ακολουθεί το ψεύτικο σόου του Μπάιντεν -γνωστός και ως Ομπάμα από το υπόγειο- απελευθερώνοντας 40.000 εγκληματίες στο δρόμο για να δημιουργήσει περισσότερα εγκλήματα και να δικαιολογήσει τον στρατιωτικό νόμο στο δρόμο.

 https://www.dailymail.co.uk/news/article-13610111/Keir-Starmer-considering-plans-prisoners-serve-just-40-cent-sentences-bid-ease-overcrowding.html

 Το KM χρειάζεται στρατιωτικό νόμο για να κρατήσει τον Nigel Farage και το κόμμα του μακρια από την εξουσία. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το κόμμα του Farage είναι το μόνο που ζητά επίσημα τη διερεύνηση των θανάτων από εμβόλια, μεταξύ άλλων,

Είναι επίσης σαφές ότι το μεγαλύτερο μέρος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας σκοτώθηκε για να εγκαταστήσει έναν ψεύτικο βασιλιά Κάρολο για να χρίσει τον Στάρμερ.

Στη Γαλλία επίσης, οι εκλογές της 7ης Ιουλίου κλάπηκαν για να διατηρηθεί η Εμανουέλ Μακρόν Ρότσιλντ στην εξουσία και να εγκατασταθεί μια κυβέρνηση υπέρ της ΕΕ, του ΝΑΤΟ και της Ουκρανίας, αναφέρουν γαλλικές πηγές πληροφοριών.

Αυτές οι επιχειρήσεις διευθύνονται από τη ναζιστική φατρία του KM, συμπεριλαμβανομένων των περισσότερων από τα επιζώντα μέλη της οικογένειας Rothschild. Τώρα κρύβονται στην Ολλανδία υπό την προστασία της ολλανδικής βασιλικής οικογένειας, σύμφωνα με πηγές του Πενταγώνου.

Θα κάνουν μια τελευταία και απελπισμένη προσπάθεια να ξεκινήσουν τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο ή τον Αρμαγεδδώνα, λένε πηγές της CIA. Αυτό είναι το θέμα της μεγάλης τους συνάντησης του ΝΑΤΟ που έχει προγραμματιστεί στην Ουάσιγκτον αυτή την εβδομάδα, λένε.

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας γι' αυτό, η Ευρώπη ψεκάζεται τώρα έντονα με χημικά ίχνη. Αυτά είναι απαραίτητα για ένα μεγάλο ολογραφικό γεγονός του ουρανού που έχει σχεδιαστεί για να ξεγελάσει το κοινό και να προκαλέσει πανικό, λένε οι πηγές.

Όπως εξηγεί το παρακάτω βίντεο, αυτό υποτίθεται ότι είναι το μεγάλο φινάλε για ένα σχέδιο που υπογράφηκε από 160 έθνη το 1994 για μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού κατά 90% σε 800 εκατομμύρια έως το 2030. Αυτό επρόκειτο να επιτευχθεί χρησιμοποιώντας φθόριο, ιούς (βιοόπλα). τοξικά chemtrails και τέλος το συμβάν UFO. Πολλές πηγές λένε ότι αυτή η εκδήλωση έχει προγραμματιστεί για τον Αύγουστο.

 


 Αυτή η τελευταία απόπειρα γενοκτονίας του Hail Mary θα αποτύχει επειδή το μεγαλύτερο μέρος του στρατού του κόσμου δεν συμβαδίζει με το σχέδιο, λένε πηγές του Πενταγώνου. Ωστόσο, επιβεβαιώνουν ότι θα λάβει χώρα κάποιου είδους εκδήλωση στον ουρανό για να τρομάξει όλους. χωρίς τη μαζική δολοφονία που είχε αρχικά προγραμματιστεί.

Στη Βόρεια Αμερική, ο στρατός των λευκών καπέλων που εδρεύει στο όρος Cheyenne αναλαμβάνει ήδη δράση σε πολλαπλά μέτωπα. Στο πλευρό τους έχουν τον ηθοποιό που υποδύεται τον «Πρόεδρο Τζο Μπάιντεν». Λέει σκόπιμα πράγματα όπως «Είμαι μια μαύρη γυναίκα» και «Θα ξανανικήσω τον Τραμπ το 2020». να δυσφημήσει τον ΚΜ που βρίσκεται πίσω από την ψεύτικη προεδρία του.

 


 


 Ο Τραμπ αποκάλεσε τον Μπάιντεν έναν «παλιό, σπαστό σωρό από χάλια» και πρότεινε ο Τζο να «παραιτηθεί από τον αγώνα», καθώς επέκρινε την απόδοση του τηλεοπτικού ντιμπέιτ σε ένα νέο βίντεο.

 


 Η προεκλογική εκστρατεία στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι ένα θλιβερό θέαμα, σχολιάζει ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ. Λέει ότι «Εάν το σύστημα της λεγόμενης αμερικανικής δημοκρατίας παράγει τέτοια αποτελέσματα ή μια τέτοια πορεία προεκλογικής εκστρατείας, ο καθένας θα μπορούσε να βγάλει τα συμπεράσματά του για το πώς είναι όλα ενορχηστρωμένα, πώς τακτοποιούνται», λέει. Δεν φαίνεται να συνειδητοποιεί πλήρως ότι υπάρχουν δύο φατρίες που μάχονται μέχρι θανάτου στα παρασκήνια.

 https://tass.com/politics/1813599

 Σε μια ένδειξη ότι ο Ανώτατος Διοικητής των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ είναι κατά της κλοπής των εκλογών Starmer, είπε «Συγχαρητήρια στον Nigel Farage για τη μεγάλη του ΝΙΚΗ μιας έδρας στο Κοινοβούλιο Εν μέσω της Επιτυχίας των Μεταρρυθμίσεων στο Ηνωμένο Βασίλειο…» ενώ αγνοούσε τον Starmer.

Τα λευκά καπέλα έχουν κάνει μεγάλη κίνηση και στον Καναδά. Αυτό φάνηκε στην ανακοίνωση της Πέμπτης ότι ο David Vigneault, διευθυντής της Canadian Security Intelligence Service (CSIS), παραιτείται από την κορυφαία θέση της υπηρεσίας κατασκοπείας μετά από επτά χρόνια. Πηγές του CSIS μας λένε ότι αναγκάστηκε να παραιτηθεί αφού συνελήφθη να «προσπαθεί να προκαλέσει πυρηνική καταστροφή στην Αλμπέρτα», προκειμένου να κηρύξει στρατιωτικό νόμο και να κρατήσει τον Τζάστιν Καστρντό στην εξουσία. Αυτό το σχέδιο έχει σταματήσει, είπαν οι πηγές, οι οποίες αρνήθηκαν να δώσουν περισσότερες λεπτομέρειες.

Ωστόσο, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Vigneault απέτυχε στο καθήκον του να προστατεύσει τον Καναδά, επειδή επέτρεψε με νοθείες εκλογές να εγκαταστήσουν πραγματικούς Ναζί στην εξουσία στον Καναδά. Ας ελπίσουμε ότι όλα αυτά θα αλλάξουν με την απομάκρυνσή του και ο καναδικός στρατός μπορεί να κάνει τη δουλειά του υπερασπίζοντας τον Καναδά κυνηγώντας τους εγκληματίες που δολοφόνησαν αμέτρητους Καναδούς με τοξικά εμβόλια.

 

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ  SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις