«Ο Μάθιου Πέρι δολοφονήθηκε»

 

Οι ερευνητές του LAPD λένε

ότι πιστεύουν ότι ο Μάθιου Πέρι δολοφονήθηκε μετά τις αποκαλύψεις ότι ο σταρ των Friends επρόκειτο να κατονομάσει και να ντροπιάσει ελίτ παιδεραστές στο Χόλιγουντ.

Σύμφωνα με μυημένους της αστυνομίας, στον Perry δόθηκε σκόπιμα υπερβολική δόση ναρκωτικών από πολλούς φίλους του Χόλιγουντ. Οι πληροφορίες λένε ότι το γραφείο του εισαγγελέα των ΗΠΑ εξετάζει την υπόθεση για να αποφασίσει εάν θα ασκήσει κατηγορίες ή όχι.

Πέρυσι ο 54χρονος ηθοποιός βρέθηκε νεκρός σε μπανιέρα. Ο Πέρι έγραφε ένα ενδεικτικό βιβλίο τους μήνες πριν από το θάνατό του, τη συνέχεια του  Friends, Lovers and the Big Terrible Thing , και το χειρόγραφο λέγεται ότι εμβαθύνει στις κρυφές γωνιές της βιομηχανίας του Χόλιγουντ, ρίχνοντας φως στην σκοτεινά μυστικά της ελίτ. 

Εν τω μεταξύ, η πρώην σύζυγος του ηθοποιού, ηθοποιός Μπρουκ Μιούλερ, έχει δώσει «πολλές» συνεντεύξεις από την αστυνομία σχετικά με τον θάνατο του Πέρι, αφού οι δυο τους έγιναν φίλοι κατά τη διάρκεια της αποτοξίνωσής τους, σύμφωνα με μια  αναφορά  του  In Touch Weekly .

Ο Mueller φέρεται να συνεργάζεται με τις αρχές και δεν έχει συλληφθεί.

«Έχει προσλάβει δικηγόρους και είχε πολλές συναντήσεις με τις αρχές επιβολής του νόμου από τότε που έφτασαν στο σπίτι της με ένταλμα έρευνας. Μιλάει σφιχτά για την κατάσταση», είπε μια πηγή στο περιοδικό.

«Είναι δύσκολο να πούμε ή να γνωρίζουμε ακριβώς ποιος είναι ο ρόλος της [στο θάνατο του Μάθιου], αλλά είναι κατηγορηματική ότι δεν είχε καμία σχέση με αυτό», πρόσθεσε η πηγή.

Αν και η Mueller δεν έχει δεχθεί χειροπέδες ή συλληφθεί, οι αρχές φέρεται να έχουν κατασχέσει το iPhone και το laptop της.

Όπως ανέφερε το Breitbart News, ο Perry, που απαθανατίστηκε για πάντα ως Chandler Bing στην επιτυχημένη κωμική σειρά  Friends της δεκαετίας του 1990 , πέθανε στις 28 Οκτωβρίου σε ηλικία 54 ετών.

Μια έκθεση νεκροψίας που κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο από τον ιατροδικαστή της κομητείας του Λος Άντζελες αποκάλυψε ότι η αιτία θανάτου του ηθοποιού αναφέρθηκε ως οξείες επιδράσεις της κεταμίνης.

Ο πνιγμός, η στεφανιαία νόσος και η βουπρενορφίνη, η οποία χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της διαταραχής της χρήσης οπιοειδών, αναφέρθηκαν επίσης ως παράγοντες που συμβάλλουν.

Ο Perry βρέθηκε νεκρός κάτω από το νερό στο υδρομασάζ του από έναν υπάλληλο στο σπίτι του στο Λος Άντζελες τον Οκτώβριο.

Ενώ το κοινό υπέθεσε ότι ο Perry μπορεί να είχε πάρει παράνομα ναρκωτικά, δεδομένου του ιστορικού του εθισμού και δεκαετιών κατάχρησης ουσιών, μια αρχική τοξικολογική εξέταση έδειξε ότι δεν υπήρχε φαιντανύλη ή μεθαμφεταμίνη στο σύστημά του τη στιγμή του θανάτου του, η οποία παρακολουθήθηκε με τον ηθοποιό. ισχυρίζονται ότι ήταν νηφάλιος τα δυόμισι χρόνια πριν από τον θάνατό του.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις