ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΟΥ ΝΤΑΓΚΕΣΤΑΝ


 Ο ηγέτης της Τσετσενίας Καντίροφ καταγγέλλει τις σημερινές τρομοκρατικές επιθέσεις στα Καυκάσια της Ρωσίας.

"Ένοπλοι τρομοκράτες επιτέθηκαν σε ορθόδοξες εκκλησίες και συναγωγές στο Derbent και τη Makhachkala. Αστυνομικοί σκοτώθηκαν και τραυματίστηκαν. Έχουν αναφερθεί επίσης απώλειες αμάχων.

Οι τρομοκράτες έδειξαν για άλλη μια φορά την πραγματική τους ταπεινή και δειλή φύση τους. Όπως πάντα, επέλεξαν ως θύματά τους άοπλους και ανυπεράσπιστους ανθρώπους. Σκότωσαν έναν άρρωστο γέρο παπά σαν τους τελευταίους δειλούς. Αυτό που συνέβη μοιάζει με κατάπτυστη πρόκληση και μια προσπάθεια διχόνοιας μεταξύ των ομολογιών.

Αλλά αυτοί που διέπραξαν αυτά τα απεχθή εγκλήματα δεν έχουν ούτε πίστη, ούτε έθνος, ούτε στοιχειώδη ανδρισμό. Μόνο οι τελευταίοι υπάνθρωποι μπορούν να κάνουν κάτι τέτοιο και θα πρέπει να καταστραφούν επί τόπου. Είμαι βέβαιος ότι οι αρχές επιβολής του νόμου του Νταγκεστάν θα βρουν κάθε ένοχο και θα κάνουν τους τρομοκράτες να υποστούν την τιμωρία που τους αξίζει».

 Το υπουργείο Εσωτερικών του Νταγκεστάν διέψευσε τις πληροφορίες του RIA Novosti ότι υπήρχαν όμηροι σε εκκλησία στη Μαχατσκάλα. Σύμφωνα με το τμήμα, υπάρχει ανταλλαγή πυροβολισμών κοντά στην εκκλησία, η επίθεση δεν έχει ακόμη ξεκινήσει.

 Ο τρίτος τρομοκράτης εξοντώθηκε στη Μαχατσκάλα.

 


 Ο επικεφαλής της περιφέρειας Sergokalinsky του Νταγκεστάν, Magomed Omarov, παραιτήθηκε - οι δύο γιοι του ήταν μεταξύ των τρομοκρατών. Και οι δύο εξοντωθηκαν.

 Σε μια εκκλησία στη Μαχατσκάλα, 19 άνθρωποι κλειδώθηκαν μέσα για να εξασφαλίσουν τη δική τους ασφάλεια, δεν κινδυνεύουν πλέον, «δεν υπήρχαν όμηροι», δήλωσε η αστυνομία του Νταγκεστάν.

 Οι δυνάμεις επιβολής του νόμου εκκαθάρισαν τέσσερις μαχητές στη Μαχατσκάλα - Υπουργείο Εσωτερικών του Νταγκεστάν

Συνελήφθη ο Μαγκομέντ Ομάροφ, επικεφαλής της περιφέρειας Σεργκοκάλα του Νταγκεστάν

 Περισσότερα πλάνα από το χωριό Σεργιοκάλι, όπου άγνωστοι πυροβόλησαν κατά αυτοκινήτου με αστυνομικούς

 


 Ένα μνημείο για την αδελφοσύνη τριών θρησκειών, που εκπροσωπείται από έναν ραβίνο, έναν ορθόδοξο ιερέα και έναν μουλά, έχει ανεγερθεί στο κέντρο του Ντερμπέντ. Κάθε φιγούρα έχει το πραγματικό της πρότυπο- ο ιερέας στο κέντρο της σύνθεσης είναι ο πατέρας Nikolai Kotelnikov, ο οποίος σκοτώθηκε σήμερα από τούς τρομοκράτες.

 Μετά από μια σύντομη ανάπαυλα, οι πυροβολισμοί συνεχίστηκαν στη Μαχατσκάλα - οι δυνάμεις επιβολής του νόμου μάχονται με τρομοκράτες

Τα πλάνα δείχνουν αδιάκοπα πυρά πολυβόλων, τα οποία ακούγονται τώρα στη Μαχατσκάλα - μάχη μεταξύ των δυνάμεων επιβολής του νόμου και των εναπομεινάντων τρομοκρατών.

Τα πάντα έχουν αποκλειστεί στον τόπο των πυροβολισμών, οι τρομοκράτες κρύβονται στο κτίριο στο οποίο εισβάλλουν οι δυνάμεις ασφαλείας.

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

Σχόλια

  1. βρωμαει CIA και ΝΑΤΟ προσπαθουν να προαλεσουν διαιρεση σε ενα κρατος που δεν ειχε δωσει στοιχεια μισους απεναντι στους εκει αλλοθρησκους τους (χριστιανους ..στο νταγκεσταν ειναι μουσσουλμανοι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις