Η «Joan» της Nikki Haley παραμένει ένα μυστήριο

 

Καθώς τα Λευκα Καπελα

συρρέουν στο Νιου Χάμσαϊρ ενόψει των αυριανών προκριματικών της πολιτείας σε μια προσπάθεια να περιορίσουν την πιθανή εκλογική νοθεία, οι ερευνητές του CID εξακολουθούν να προσπαθούν να εξιχνιάσουν το μυστήριο της «Joan», της ευτυχισμένης στελέχους της Nikki Haley που μοίρασε προπληρωμένες κάρτες Visa αξίας 1000 δολαρίων. στο Iowans την περασμένη εβδομάδα, δήθεν για να αγοράσει ψήφους για τον εργοδότη της.

Τη στιγμή της σύλληψής της, είχε επανω της μια χοντρή στοίβα προπληρωμένων καρτών και  τα Λευκα Καπελα βρήκαν άλλες 500 στο ξενοδοχείο της. Συνολικά, αυτή ή κάποιος άλλος είχε ξοδέψει 650.000 $ σε δωροκάρτες, εξαιρουμένου αυτού που είχε δώσει. Οι ερευνητές που ερεύνησαν την οικονομική κατάσταση της Τζόαν γρήγορα συμπέραναν ότι δεν είχε ευημερία και δεν μπορούσε να αγοράσει τις κάρτες με μετρητά που δεν είχε. Η πιο κερδοφόρα χρονιά της Τζόαν ήταν η διαχείριση ενός καφέ το 2019, κερδίζοντας ~ 40.000 $, σύμφωνα με ένα αντίγραφο της δηλωσης της. Μετά τη θητεία της στο σερβίρισμα του καφέ, ήταν μπάργουμαν για έξι μήνες στην πολιτεία της Χάλεϊ, τη Νότια Καρολίνα, αλλά απολύθηκε επειδή σέρβιρε πάρα πολλά δωρεάν ποτα—σε πελάτες και στον εαυτό της, σύμφωνα με την έρευνα της CID για το ιστορικό της.

Δεν είναι σαφές πώς η Joan βρήκε δουλειά με την εκστρατεία Haley τον Σεπτέμβριο του 2023, καθώς οι απαντήσεις της στις ερευνητικές ερωτήσεις ήταν σπειροειδείς συζητήσεις σχετικά με την «αγάπη και το φως» και έκαναν τη γη ένα πιο ευτυχισμένο μέρος για να ζεις «πληρώνοντάς το», μια έκφραση για την περιγραφή ο δικαιούχος μιας καλής πράξης ανταποδίδοντας την καλοσύνη στους άλλους αντί να την επιστρέψει στον αρχικό ευεργέτη. Ονομάζεται επίσης σειριακή αμοιβαιότητα.

Σε αντίθεση με τους τυπικούς υποστηρικτές του Deep State, η Joan δεν έχει επικαλεστεί το δικαίωμά της να παραμείνει σιωπηλή οπως αλλοι, ούτε απείλησε τους ερευνητές με εκδίκηση του Deep State. Αντίθετα, ήταν εύθυμα θορυβώδης - χωρίς να απαντά σε άμεσες ερωτήσεις. Όπως αναφέρθηκε νωρίτερα, η Τζόαν έχει αρνηθεί τις κατηγορίες για πολιτική διαφθορά. επιμένει ότι μοίρασε τις κάρτες με δική της θέληση ως μέρος μιας εκστρατείας «αγάπης και φωτός» με στόχο να φωτίσει τη ζωή των κουρασμένων από τις καταιγίδες κατοίκων της Αϊόβα. Η Τζόαν αρνήθηκε κατηγορηματικά τη Χέιλι, το πραγματικό όνομα Νιμάρατα Ραντάουα, ότι πλήρωσε για τις κάρτες. Και όταν ρωτήθηκε από τους ερευνητές πώς, μια πρώην barista που εγκατέλειψε το κολέγιο, βρήκε πάνω από μισό εκατομμύριο δολάρια, η Joan είχε μια απάντηση οτι να ναι: «Δεν το βρήκα. μόλις με βρήκε.»

Μια βαθύτερη βουτιά στην τραπεζική της ιστορία αποδείχθηκε άκαρπη. φαινόταν να επιζεί από μισθό σε μισθό και είχε ένα μέγιστο υπόλοιπο 750 $, το ελάχιστο για την αποφυγή των τελών συντήρησης της τράπεζας. Δεν υπήρξαν μεγάλες καταθέσεις ή αναλήψεις από τότε που άνοιξε τον λογαριασμό και έχει μόνο μία πιστωτική κάρτα υψηλού επιτοκίου με όριο 2500 $.

«Δεν μπορέσαμε να βρουμε άλλους λογαριασμούς στο όνομά της. Εξετάσαμε τους φίλους, την οικογένεια, κ.λπ. Οπουδήποτε μπορεί να έχει απροσδόκητα χρήματα. Σχεδιάζαμε και ψαξαμε βημα-βημα αλλα τιποτα περιεργο», είπε η πηγή μας.

Αλλά όταν οι ερευνητές προσπάθησαν να μπλοφάρουν την Τζόαν, απειλώντας την με έρευνα της εφορίας, αποκάλυψε άθελά της ότι ήταν κάτι πολύ περισσότερο από ένα κρυφά πλούσιο, ανέμελο πνεύμα που πλούτιζε ευγενικά και φιλανθρωπικά άλλους. «Νόμιζα ότι είστε ενάντια στο IRS», είπε.

Η απάντησή της υπονοούσε ότι είχε γνώση του συνασπισμού Λευκα Καπελα, του οποίου η αποστολή περιλαμβάνει την εξάρθρωση της Υπηρεσίας Εσωτερικών Εσόδων ως απάντηση στο καθεστώς Μπάιντεν που του έδωσε 80 δισεκατομμύρια δολάρια για να εξοπλίσει διεφθαρμένους πράκτορες και να διεξάγει οικονομικό πόλεμο εναντίον Αμερικανών πολιτών. Η ιστοσελιδα έχει αναφέρει στο παρελθόν πώς οι  τα Λευκα Καπελα κατάσχεσαν αποστολές πυροβόλων όπλων της IRS και καταδίκασαν τον πρώην Επίτροπο της IRS Charles Rettig.

«Σφίχτηκε αμέσως, σαν να είπε κάτι που δεν έπρεπε», είπε η πηγή μας. «Μετά από αυτό, οι ερευνητές της είπαν ότι είχαν άλλους τρόπους να πάρουν πληροφορίες από ανθεκτικά άτομα».

Στην οποία η Joan φέρεται να απάντησε με ένα παιχνιδιαρικο χαμόγελο: «Πώς ξέρεις ότι δεν το απολαμβάνω λίγο από την περιεργη πλευρά».

Η πηγή μας είπε ότι η Τζόαν θα παραμείνει υπό κράτηση καθώς η CID ακολουθεί την έρευνα στο λογικό της συμπέρασμα - συνδέοντας τη Νίκι Χέιλι με τα χρήματα.

Κλείνοντας, η πηγή μας είπε ότι  τα Λευκα Καπελα, μέσω τρίτου μέρους, έστειλαν τα στοιχεία που είχαν στην Πρόεδρο του RNC Ronna McDaniel και τον κυβερνήτη της Αϊόβα, Kim Reynolds, αλλά κανένας από τους δύο δεν έδειξε ενδιαφέρον να ακούσει την υπόθεση του JAG.

 

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις