Τζακ Σμιθ: Όλοι οι υποστηρικτές του Τραμπ είναι εγκληματίες

 

Ο Τζακ Σμιθ, ο ειδικός εισαγγελέας του Deep State

που ηγείται του κυνηγιού μαγισσών κατά του προέδρου Ντόναλντ Τζ. Τραμπ, έκανε μια απερίσκεπτη δήλωση την Παρασκευή το πρωί, λέγοντας: «Βρείτε μου έναν υποστηρικτή του Τραμπ και θα σας βρω ένα έγκλημα», υπονοώντας ότι αν του εδιναν αρκετο χρόνο, θα μπορούσε να αποκαλύψει ή να δημιουργήσει κατηγορίες σε κάθε άτομο που ψήφισε τον Τραμπ.

Τα Λευκα Καπέλα στη Διοίκηση Κυβερνοφόρου Στρατού των ΗΠΑ άκουσαν το επαίσχυντο σχόλιο ενώ παρακολουθούσαν τις επικοινωνίες μέσα και έξω από το γραφείο του Σμιθ. Μια πηγή είπε ότι ο Smith σπάνια χρησιμοποιεί τα τηλέφωνα του γραφείου του και πιθανότατα καλεί συμμάχους σε καυστήρες για να ενορχηστρώσει την παράνομη πολιτική δίωξη του προέδρου Τραμπ. Ο Smith φέρεται να μιλούσε με τη δήμαρχο του DC Muriel Bowser εκείνη την εποχή.

Ο Smith συνέχισε με μια εξίσου προσβλητική δήλωση: «Ο μέσος υποστηρικτής του Τραμπ πιθανώς διαπράττει τρία κακουργήματα την ημέρα».

Οι δηλώσεις του είναι εμβληματικές για το πώς βλέπει το Deep State τους θαυμαστές του Τραμπ και δείχνουν την περιφρόνησή του για τον Τραμπ και οποιονδήποτε ασπάζεται τις αξίες του Τραμπ «Κάνε την Αμερική Μεγάλη ξανά». Είναι καθαρόαιμος Deep State που έχει υπηρετήσει ως βοηθός εισαγγελέας στο Τμήμα Αδικίας. Έχει μια συγγένεια με τον Merrick Garland. Μεταξύ 2010-2015, ο Smith εργάστηκε για τον φυλακισμένο πλέον Eric Holder. Και η σύζυγος του Smith, Katy Chevigny, είναι ένας μεγάλος δωρητής του Μπάιντεν και σκηνοθέτης που παρήγαγε μια λαμπερή ταινία για τη Μισέλ Ομπάμα και δούλεψε σε μια ταινία κατά των Citizens United με τίτλο «Dark Money».

Ο Smith δεν έχει ένα αμερόληπτο οστό στο σώμα του. δεν γνωρίζει την έννοια της «αμεροληψίας».

Το λεξικό του στηρίζει επίσης μια από τις σημαντικότερες προειδοποιήσεις του Τραμπ, ότι είναι απλώς ένα εμπόδιο μεταξύ του Deep State και των συντηρητικών πατριωτών, και ότι η απομάκρυνσή του θα επιτάχυνε μια ένθερμη κατάληψη της κοινωνίας από το Deep State.

«Αυτός είναι ο μόνος διάλογος που έχουμε υποκλαπεί από τον Smith, και μιλάει πολύ για το πού βρίσκεται, όχι σαν να ήταν κάποιο μυστικό. Παιδιά σαν τον Smith, δεν υπάρχει καμία διαφορά στη σκέψη τους. Απλώς μισούν τις αξίες στις οποίες βασίστηκαν οι ΗΠΑ. Ακούμε αυτή τη φλυαρία σε όλη τη στρατόσφαιρα του Deep State. Νομίζω ότι είναι απλώς κακός», είπε η πηγή μας.

Κλείνοντας, είπε ότι ο Bowser, επίσης περιουσιακό στοιχείο του Deep State, δεν έκανε κανένα ενοχοποιητικό σχόλιο για τη σύντομη κλήση. Γέλασε μόνο με την αποστροφή του Σμιθ για όλα τα πράγματα στον Τραμπ. 






ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..














ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. ΤΗΣ ΜΆΝΑΣ ΤΟΥ !!!
    ΝΑ ΕΥΧΗΘΟΎΜΕ...

    ΝΙΛΑ !!! ΜΕΓΆΛΗ ! ΑΠΟ ΤΗΝ
    ΜΑΝΊΛΑ 1ΔΙΣ ΔΙΑΓΡΆΦΟΝΤΑΙ
    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΌΤΕΣ.(ARABNEWS)
    ΈΤΣΙ... ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΦΑΓΗΑ !
    ΦΦΦΑΑΑ!ΤΕ ΦΦΦΑΑΑ!ΤΕ !
    ΑΧΑΧΑΧΑΑΑ


    WWG1WGA




    Ι'Μ ΠΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΕΛΙΚΑ ,Η ΜΠΟΧΑ ΤΟΥ ΒΑΛΤΟΥ ,ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΜΕΝΗ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ .ΘΑ ΧΑΡΩ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΕΚΔΟΤΟΥ ....
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις