Κρυφό έγγραφο αποκαλύπτει ότι ο Ομπάμα συναντήθηκε το 2014 με τον Δρ. Ο Τέντρος και τους αρχηγους τρομοκρατών της Αιθιοπίας


 Το 2017 ο Τέντρος εξελέγη τότε επικεφαλής του ΠΟΥ 

Ένα έγγραφο, το οποίο έκτοτε έχει διαγραφεί από το διαδίκτυο, δείχνει ότι ο Μπαράκ Ομπάμα το 2014 συνάντησε τον Δρ. Ο Τέντρος και τους αρχηγους τρομοκρατών από την Αιθιοπία. 

Λίγα χρόνια αργότερα, ο Δρ. Ο Τέντρος εξελέγη επικεφαλής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ).

 Τον Μάρτιο του 2020, ο κορωνοϊός της Κίνας επιτέθηκε και τρομοκρατούσε τον κόσμο. Τότε ήταν που μάθαμε για το παρελθόν του Γενικού Διευθυντή του ΠΟΥ. Το TGP ανέφερε ότι ο Δρ. Ο Τέντρος ήταν τέταρτος στη σειρά στην Αιθιοπία. Μάθαμε επίσης ότι η ηγεσία της Αιθιοπίας ήταν τρομοκρατικό καθεστώς. Αυτό το καθεστώς και η Κίνα ήταν επίσης στενά συνδεδεμένα.

 Η Κίνα ήταν στην ευχάριστη θέση να συνεργαστεί με το καθεστώς σε αντάλλαγμα για να επωφεληθεί από τους πόρους και τους ανθρώπους της χώρας. Εντοπίσαμε ένα έγγραφο που δεν είναι πλέον διαθέσιμο στο διαδίκτυο, αλλά βρίσκεται στο Wayback Machine. Αυτό το έγγραφο δείχνει τον Ομπάμα να συναντά ηγέτες της Αιθιοπίας το 2014.

 Το άρθρο τιτλοφορείται "Οι ΗΠΑ δεν μπορούν να σώσουν την Αιθιοπία από το Απελευθερωτικό Μέτωπο του Λαού Tigray". Το εξώφυλλο του άρθρου περιλαμβάνει τον Μπαράκ Ομπάμα, τη Σούζαν Ράις, τον Τζον Κέρι και άλλους που ασχολούνται με τον Δρ. Ο Τέντρος και άλλοι ηγέτες του καθεστώτος τρομοκρατίας της Αιθιοπίας. 

Για κάποιο λόγο αυτό το άρθρο έχει αφαιρεθεί από το διαδίκτυο. Ένα πρόσφατο άρθρο του ιστότοπου τόνισε τη συνθήκη που δίνει στον ΠΟΥ (και επομένως στην Κίνα) τη δύναμη να ελέγχει τις πανδημίες του κόσμου στο μέλλον. Αυτή η αλλαγή της συνθήκης θα αφαιρέσει τα δικαιώματά τους από ανεξάρτητες χώρες σε δηλωμένες πανδημίες. Αντίθετα, η σύμβαση θα επιτρέψει στον ΠΟΥ και τον Δρ. Tedros (και την Κίνα). 


Ο ιστότοπος διέγραψε το άρθρο και τώρα εμφανίζει ένα λογότυπο που σχετίζεται με τον ΟΗΕ στην κορυφή. Γιατί αφαιρέθηκε αυτό το άρθρο; Μήπως επειδή αποκαλύπτει μια συνάντηση Ομπάμα και Τέντρος; Ο αρχικός τίτλος του άρθρου υποδηλώνει ότι οι συνομιλίες με την Αιθιοπία δεν ήταν παραγωγικές, αλλά είναι πράγματι έτσι; Είχε κάποια σχέση ο Ομπάμα με το καθεστώς στην Αιθιοπία; Αν ναι, τι; Οι απαντήσεις σε αυτές τις ερωτήσεις πιθανότατα θα οδηγήσουν σε περισσότερες ερωτήσεις.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις