ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΝΤΑΙ ΚΙ ΑΛΛΟ ΟΙ ΗΠΑ!!! Βενεζουέλα: Θα τους πουλήσουμε πετρέλαιο αλλά είμαστε ΠΙΣΤΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ και θα ΜΑΣ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ

 

Ο υπουργός Εξωτερικών της Βενεζουέλας Felix Plasencia δήλωσε ότι το Καράκας είναι έτοιμο να πουλήσει

ξανά πετρέλαιο στις Ηνωμένες Πολιτείες, παραμένοντας «πιστό» στην Μόσχα, αποθεώνοντας τον Βλαντίμιρ Πούτιν.

Ο Plascenia είπε στο τουρκικό πρακτορείο Anadolu το Σάββατο ότι δεν θα ήταν μια «περίεργη σχέση» για την Ουάσιγκτον και το Καράκας να συνεργαστούν για το πετρέλαιο, καθώς η Βενεζουέλα είχε «κάνει πετρελαϊκές επιχειρήσεις με τους Αμερικανούς για μεγάλο χρονικό διάστημα».

Ο υπουργός υποστήριξε ότι θα ήταν «καλό για όλους» εάν οι εξαγωγές ενέργειας της Βενεζουέλας προς τις ΗΠΑ επανέλθουν σε τροχιά, προσθέτοντας ότι οι Αμερικανοί είναι ευπρόσδεκτοι στην χώρα, εφόσον «σέβονται την κυριαρχία» της Βενεζουέλας και αναγνωρίζουν τον πρόεδρο Νικολάς Μαδούρο. ως «μοναδικός και νόμιμος αρχηγός της κυβέρνησης της Βενεζουέλας».

«Είμαστε μια νόμιμη κυβέρνηση. Είμαστε κυρίαρχο κράτος. Το να έρθεις να μιλήσεις μαζί μας σημαίνει να το αποδεχτείς. Πρέπει να προχωρήσουμε προς μια καλύτερη κατανόηση αυτού του θέματος», είπε.

Ο Πλασκένια είπε ότι ελπίζει ότι οι κυρώσεις των ΗΠΑ κατά της Βενεζουέλας που είχαν στόχο τον πετρελαϊκό της τομέα θα αρθούν.

Ο υπουργός τόνισε, ωστόσο, ότι η Βενεζουέλα θα παραμείνει «πιστή σύμμαχος της ρωσικής κυβέρνησης» και είπε ότι η χώρα βλέπει τον Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν «ως υπεύθυνο αρχηγό κυβέρνησης».

«Τον σεβόμαστε ως μέλος της διεθνούς κοινότητας. Πιστεύουμε ότι θα κάνει ό,τι καλύτερο για τον λαό του», κατέληξε ο Πλασκένια.

Οι ΗΠΑ διέκοψαν όλες τις σχέσεις με τη Βενεζουέλα το 2019 και αναγνώρισαν τον φιλοαμερικανό ηγέτη της αντιπολίτευσης Χουάν Γκουαϊδό ως «προσωρινό πρόεδρο» αντί του Μαδούρο.

ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΤΟΝ ΣΥΜΜΑΧΟ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΓΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ!!! ΠΟΣΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΠΙΑ ΘΑ ΑΝΕΧΤΕΙ Ο ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ;;;

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις