ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ 13/03/22

 


Μετά την παύση των συνομιλιών για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν, ιρανικός πύραυλος τύπου fateh-110 SRBM χτύπησε τo προξενείο των ΗΠΑ στο Ερμπιλ του Ιρακ. Όπως αναφέρεται στην ιρανική τηλεόραση χτυπήθηκαν κτίρια τα οποία ήταν κέντρα εκπαίδευσης της Μοσάντ. To Αl Mayadeen αναφέρει πως οι τέσσερις ισραηλινοι αξιωματικοί σκοτώθηκαν, εφτά έχουν τραυματιστεί και οι τέσσερις είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Είναι σίγουρο πως το Ισραήλ θα αντιδράσει. Η κατάσταση κλιμακώνεται και σε αυτή την περιοχή. Μένει να ακούσουμε και για την Κίνα. 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα δρόμος και κείμενο που λέει "The RAGE @theragex Conflict News Another video of the attack of Iranian Fatah- 110 missiles launched from Iran. Breaks near the U.S. Consulate building and Base in Erbil. #Iraq #Iran #USA 0:23 113,4 χιλ. προβολές 1:11 π.μ. 13 Μαρ 2022 Twitter for iPad"
 
>Ευρισκόμενοι ένα βήμα πριν το τρίτο παγκόσμιο πόλεμο, το νηφάλιο και ειρηνοποιό ΝΑΤΟ ανακοίνωσε την διεξαγωγή κοινών ασκήσεων με τη Γεωργία!! Μάλιστα! Καλά καταλάβατε, η Ουκρανία δεν έγινε μάθημα και το NATO συνεχίζει να προκαλεί την αρκούδα με ασκήσεις στα σύνορα της. Υπάρχει κανείς ακόμα που δεν καταλαβαίνει ποιος είναι ο υποκινητής και ο ταραχοποιός στον πλανήτη;
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "WhipLash347 Forwarded from QuantumLight1111 t Twitter Press TV Press TV's Baghdad bureau chief Navid Behrouz says the buildings hit by the ballistic missiles were advanced training centers run by Mossad. BAGHDAD Behrouz, Press TV's Baghdad Û Bureau Chief 58 12 PRESSTV JW comments 10.1K 12:04PM"
 
>O Μπιν Σαλμαν, ένα από τα χαρτιά Τραμπ όπως ανέφερα σε προηγούμενες αναρτήσεις, έχει ενεργοποιηθεί πλήρως! Χθες Σάββατο πραγματοποιήθηκαν 81 δημόσιες εκτελέσεις, αριθμός ρεκόρ, σε ανθρώπους που πραγματοποίησαν πολλαπλά εγκλήματα σε πολίτες και αστυνομικούς. Όπως αναφέρει ο Q The storm Rider οι εκτελέσεις είναι αποτέλεσμα στρατιωτικών δικαστηρίων τα οποία διεξάγονται και αφορούν όσους ήταν διπλοί/τριπλοί πράκτορες στρατηγοί, ελίτ, τραπεζίτες, μέλη της βασιλικής οικογένειας και διευθυντές μέσων μαζικής ενημέρωσης. Όλοι αυτοί συνωμότησαν για να τον εκθρονίσουν και συνεργάζονταν με το βαθύ κράτος, Κλίντον Νταβός και Σία… όπως αναφέρει ο storm όλα αυτό δεν είναι παιχνίδι και θα συμβούν παγκόσμια. Εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Όλα αυτά συμβαίνουν και τα ΜΜΕξαπάτησης σφυρίζουν αδιάφορα με ψεύτικες ειδήσεις, ενώ θεωρούν τον Τραμπ, τον Πούτιν, τον Χι, Μόντι, Μπιν Σαλμαν ως εχθρούς. Το βαθύ κράτος γνωρίζει ότι έρχονται στρατιωτικά δικαστήρια για αυτούς!
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο
 
>Θεωρώ πολύ σοβαρά (όχι προς την αξιοπιστία τους) δημοσιεύματα στις ΗΠΑ και στην Βρετανία για απελευθέρωση βιολογικών όπλων από τον Πούτιν από τα εργαστήρια που κατέλαβε στην Ουκρανία, σύμφωνα με «ειδικούς». Τελικά αυτήν που αναφέρουν ψευδή είδηση τα βιοεργαστήρια, αναφέρουν πόσα από αυτά θα απελευθερωθούν βιολογικά όπλα!!! Επομένως παραδέχονται ότι πράγματι στα εργαστήρια αυτά, με χρηματοδότηση από το βαθύ κράτος των ΗΠΑ, κατασκευάζονταν βιολογικά όπλα! Το επικίνδυνο στην ιστορία είναι η προειδοποίηση της απελευθέρωσης από τον Πούτιν, που σημαίνει πως τα γνωστά τέρατα έχουν σκοπό να απελευθερώσουν βιολογικά όπλα και να κατηγορήσουν τον Πούτιν. Η βλακεία σπάει κόκκαλα! Είναι δυνατόν ο Πούτιν, με το στρατό του να βρίσκεται στην Ουκρανία, με την πατρίδα του να βρίσκεται δίπλα στην Ουκρανία, να θέλει να απελευθερώσει βιολογικά όπλα; Μιλάνε για τέρατα! Ο Μπιν Σαλμαν ξέρει τι κάνει…
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, άτομα που στέκονται, εξωτερικοί χώροι και κείμενο
 
Εντωμεταξύ οι χώρες που αντιπροσωπεύουν σχεδόν τον μισό πληθυσμό του πλανήτη, Κίνα, Βραζιλία, Ινδία και Ρωσία, ζητούν να γίνει έρευνα για τα βιολογικά εργαστήρια των ΗΠΑ στην Ουκρανία!!
> Δείτε αυτό το εξαιρετικό βίντεο που συνδέει τα βιοεργαστήρια στην Ουκρανία με όλο το βαθύ κράτος! Επστιν, Φάουτσι, Γκειτς, Νταζντακ, Ουχάν. Οι πληροφορίες που θα βγουν θα σοκάρουν τον 
  κόσμο!!
 
 
 
>Ενδιαφέρον έχει η δήλωση του αρχηγού των τσετσενικών δυνάμεων Καντίροφ. Σε μια συνέντευξη του ανέφερε «εάν είχα οριστεί σαν εκπρόσωπος στις συνομιλίες, θα έφερνα το Ζελένσκι στις αισθήσεις του καιρό πριν. Οι ναρκομανείς φίλοι του (Γιος Μπαιντεν – Χάντρερ;) του δίνουν πάρα πολύ»…
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, γένι και κείμενο
 
> Η Κίνα αναφέρει κατακόρυφη αύξηση των κυβερνοεπιθέσεων ενάντια στη Ρωσία. Το έχω αναφέρει πολλές φορές πως η κυβερνοεπιθέσεις θα είναι πρωτόγνωρες και θα επηρεάζουν τα πάντα. Εντελώς τυχαία, το Forbes μας «προειδοποιεί» για σφοδρές κυβερνοεπιθέσεις που θα γίνει η νέα κανονικότητα…
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "RT News 01:17 RI CYBERATTACKS AMID UKRAINE CONFLICT BEIJING DETECTS DRASTIC INCREASE IN BREAKING NEWS RUSSIA: UKRAINE INDISCRIMINATELY HANDING OUT HEAVY WEAPONRY, MANPADS China reports SPIKE in cyberattacks against Russia Subscribe to RT t.me/rtnews 48 10 3343 5:02"
 
>Τα δημοσιεύματα για τους φόβους για την υγεία της Ελισάβετ πληθαίνουν. Μάλιστα ο στρατηγός εν αποστρατεία Mclnerney, αναφέρει σε post ότι κατά τη γνώμη του η Ελισάβετ είναι νεκρή! Ο στρατηγός δεν είναι κάποιος τυχαίος. Στην πρώτη θητεία του προέδρου Τραμπ, είχε το ελευθέρας να μπαίνει στο λευκό οίκο όποτε το επιθυμούσε. Επίσης, υπάρχουν πληροφορίες από τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης της Κίνας ότι η βασίλισσα έχει πεθάνει. Ένα εργοστάσιο στην Yiwu στην Κίνα (γνωστό εργοστάσιο εκπτώσεων) έλαβε μια περίεργη παραγγελία από τη Βρετανία για βρετανικές ημέρες με το πρόσωπο της βασίλισσας και τη χρονολογία 1926-2022 από κάτω. Είμαστε πολύ πολύ κοντά!
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "WhipLash347 Forwarded from WhipLash347 Direct Link: 150398185 >150395774 >What stringer was provided (2) days prior to event? _Conf_D-TT__v891_0600_yes _green1_0600 Bunker Apple Yellow Sky 1] confirm 0600 (time) yes Green 0600 (time) Base Green Yellow (condition yellow?) Air >What were the keywords in the stringer? confirm green Yellow Sky 2 days early 1London Atdowsyl Raputelneharcte ( PERATION LONDON BRIDGE @PrincessDiana_Q 28 comments 92 19.5K 8:50 AM 38 9 2"
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "WhipLash347 Forwarded from DavidNinoRodriguez livinlavidaluke (鹿可) Rumours on Chinese social media that the Queen has died. A factory in Yiwu, China (famous wholesale factory) has received a peculiar order from the UK of the British flag with the Queen's face and 1926-2022 underneath... 789 1,171 CK 4,459 JT 9 comments 7994 11:55 799411:55AM AM"
 
 
> Όπως έχω αναφέρει το Ρώσικο κανάλι RT θα δίνει πολύ σημαντικές πληροφορίες, όπως αναφέρεται και στο Qντροπ. Σε σημερινό τουιτ μιλά για [GAME OVER]. ΤΕΛΟΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΛΟΙΠΟΝ… καθόλου τυχαίο. 
 
 Μπορεί να είναι στιγμιότυπο οθόνης κείμενο που λέει "WhipLash347 Forwarded from QuantumLight1111 RT 3,062,811 followers It's Game Over for players in Russia after Sony and Nintendo became the atest giobal brands to withdraw services from the nation as result of the conflict in Ukraine. PS5 Nintendo SAME QUER SONY AND NINTENDO SUSPEND VIDEO GAME OPERATIONS IN RUSSIA 1 186 722 Report " [GAME OVER] 253 137 03:30, 13 Mar 2022 View on Twitter 48 40 11 EM 31 comments 39.6K 2:01PM" από το Twitter
 
>Ο πρόεδρος Τραμπ στην ομιλία του χθες αναφέρθηκε στο ζήτημα της Ουκρανίας. Ουσιαστικά κατηγόρησε τον Μπάιντεν και το βαθύ κράτος των ΗΠΑ για ό,τι συνέβη, καθώς υπό την ηγεσία του τίποτα από αυτά δεν θα είχαν συμβεί. Μου έκανε εντυπωση η αντίδραση του κόσμου, ο οποίος δεν χειροκρότησε και ζητωκραύγασε όταν ο πρόεδρος Τραμπ μίλησε για την Ουκρανία και την προσευχή για τους Ουκρανούς…Ο κόσμος στις ΗΠΑ καταλαβαίνει. 
 
Σχολίασε ότι στην πιο κρίσιμη περίοδο της ανθρωπότητας ο «πρόεδρος» είναι σωματικά και πνευματικά ανήμπορος.
 
Για το ζήτημα της Ουκρανίας ανέφερε ότι υπάρχουν τρελοί στην Ουάσιγκτον που επιθυμούν το τρίτο παγκόσμιο πόλεμο. Πρέπει να συνεχίσουμε να αποξηράνουμε το βάλτο, όποιος είναι πιο βαθιά από ότι περιμέναμε, είπε χαρακτηριστικά. «όλο αυτό μπορεί να οδηγήσει στον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο, βλέπω τι γίνεται, γιατί αν νομίζει κάποιος ότι θα σταματήσει ο Πούτιν, δεν πρόκειται να το δεχτεί, δεν έχει κάποιον να του μιλήσει».
 
Τέλος να αναφέρω ότι έκανε μια ενδιαφέρουσα αναφορά στο ρεκόρ θεατών που έκανε ο Τραμπ στο ράλι του Τέξας, το οποίο κατείχε ο Έλβις πρωτύτερα. Σε μια αποστροφή του λόγου του είπε σε ενεστώτα «Ο Έλβις δεν το έχει αυτό…». Πολύ ενδιαφέρον…
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις