Ο ΤΡΑΜΠ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ....!!!

 

Πηγή στο Mar-a-Lago, μιλώντας

στην ιστοσελιδα υπό υπόσχεση ανωνυμίας, είπε το Σάββατο ότι ο πρόεδρος Donald J. Trump πέρασε πολύ χρόνο σε ιδιωτικό συμβούλιο με τους πιο έμπιστους συμβούλους του από τότε που ο Ρώσος Βλαντιμίρ Πούτιν άρχισε να ανακαλυπτει βιοεργαστήρια και να απελευθερώνει φυλακισμένα παιδιά στο Ουκρανία.

Η ιστοσελιδα μας ήταν το πρώτο μέσο που ανέφερε μια σχέση μεταξύ του Τραμπ και του Ρώσου ηγέτη, ένα συναίσθημα που απηχεί τώρα πολλές εναλλακτικές ειδησεογραφικές τοποθεσίες σε όλο το δίκτυο.

Ο Τραμπ επικρότησε ιδιωτικά την αποφασιστικότητα του Πούτιν να καθαρίσει το διεφθαρμένο έθνος από τα εργαστήρια βιοόπλων και τα κυκλώματα εμπορίας παιδιών που εμφανίστηκαν σε όλη την ουκρανική ύπαιθρο αμέσως μετά τη διακήρυξη της ανεξαρτησίας της από την ΕΣΣΔ στις 24 Αυγούστου 1991. Μέσα σε μήνες μετά τη διάλυση της ΕΣΣΔ, τα δυτικά χρήματα διέρρευσαν στην Ουκρανία σαν νερό από σωλήνα υψηλής πίεσης. Εκατομμύρια δολάρια από τις ΗΠΑ, τη Γερμανία και το Ισραήλ διοχετευθηκαν στο ιδιωτικό ταμείο του τότε προέδρου της Ουκρανίας, Λεονίντ Κράβτσουκ, ο οποιος δέχτηκε με χαρά αμερικανικά μετρητά με αντάλλαγμα να επιτρέψει σε ξένες δυνάμεις να κατασκευάσουν εργαστήρια βιοόπλων σε ξένο έδαφος.

Το βράδυ του Σαββάτου, λίγο αφότου ο Τραμπ ολοκλήρωσε μια συγκέντρωση «Σώστε την Αμερική» στη Φλωρεντία της Νότιας Καρολίνας, είπε στον στενό κύκλο του ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες σύντομα θα βιώσουν έναν «πολύ μεγάλο απολογισμό» παρόμοιο με αυτό που συμβαίνει στην Ουκρανία.

«Ο Τραμπ είπε ότι ήταν σχεδόν η ώρα για τον απολογισμό, μια στιγμή που το έθνος θα ενημερωθεί για το τι πραγματικά συμβαίνει και τις ενέργειες που έχει λάβει για να ξεκινήσει μια για πάντα πόλεμο εναντίον του Deep State, τόσο στις ΗΠΑ όσο και στο εξωτερικό. Αν και μπορεί να φαίνεται δύσκολο να το πιστέψει κανείς, εργάζεται μαζί με τον Πούτιν και τον Σι Τζινπίνγκ για να απαλλαξει τον κόσμο όχι μόνο από τα εργαστήρια βιοόπλων αλλά και από τους παιδεραστες που έχουν κυριολεκτικά κατακλύσει τον κόσμο. Η Κίνα λέει ότι οι ΗΠΑ έχουν δημιουργήσει βιοεργαστήρια και στην Ταϊβάν, και αυτός είναι ένας λόγος που έχουν δείξει ενδιαφέρον να το ανακτήσουν», είπε η πηγή μας.

Ο Πρόεδρος Τραμπ, πρόσθεσε, είπε στον κύκλο του ότι έχει αδιάψευστες αποδείξεις ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν είχε πράγματι ανακαλυψει 11 εργαστήρια βιοόπλων που χρηματοδοτήθηκαν από τον Φάουτσι στην κεντρική Ουκρανία.

«Πιστέψτε με, σύντομα θα έχουμε έναν απίστευτο απολογισμό που κανείς δεν έχει δει ποτέ. Θα είναι απίστευτο και οι πουλημενοι και οι χαμένοι στα μέσα ενημέρωσης Lamestream θα το αρνηθούν, αλλά η αλήθεια θα δημοσιοποιηθεί», φέρεται να είπε ο Τραμπ. «Μην πιστεύετε τα Fake News. Δεν έχω πάει ποτέ πουθενά. Δεν επιστρέφω. Ήμουν εδώ όλο αυτό το διάστημα.”

«Σύντομα, πολύ σύντομα, η χώρα θα μάθει την αλήθεια για το τι συμβαίνει στη Ρωσία και την Ουκρανία, θα είναι τρομερή και η αλήθεια για την 11η Σεπτεμβρίου και πολλά άλλα. Αυτές οι τεράστιες απάτες μοιαζουν σαν κολάσεις καταστροφής», συνέχισε ο Τραμπ.

Εκπληκτικά πράγματα θα αντικαταστήσουν σύντομα την απόγνωση και την απελπισία που έχουν αντιμετωπίσει τόσοι πολλοί Αμερικανοί, είπε η πηγή μας.

 

 

 

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχόλια

  1. ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΣΕ ΡΕΣΕΨΙΌΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΕΙ Η ΑΛΛΗ "ΤΟΥ ΤΙ ΤΟΥ ΡΟΥΜ ΤΟΥ"
    ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΤΑΜ ΤΑΡΑΜ ΤΑΜ
    ΠΟΥ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΊ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΔΥΟ ΤΣΑΙ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤ.2🤣

    ΣΠΑΝΟΒΑΓΓΕΛΟΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΣ(ΓΥΛΟΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν υπάρχουν ουτε
    εργαστήρια βιοόπλων που χρηματοδοτήθηκαν ούτε κυκλωματα εκμετάλλευσης παιδιών;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχεις καποια αλλη θεωρια ?Τιποτα αποδειξεις ?Πηγες ?Μιλας μονο για την ουκρανια ελπιζω ///και παλι μαλλον δεν το εχεις κοιταξει γιατι και η ουκρανια και η γεωργια ειναι λιμπερο του νατο οσο αφορα τα προιοντα ΠΡΒΧΠ.Παρολαυτα προς χαρην ανταλαγης αποψεων θα χαρω να διαβασω την θεωρια σου και να ερευνησω τις αποδειξεις σου(εστω τις υποψιαζομενες ).

      Διαγραφή
  3. Pananas ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!!! ΘΕΩΡΊΑ...ΜΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΊΤΕ ΤΗΣ ΒΛΑΚΟΥΠΟΥΛΕΣ ΛΕΞΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ! ΔΕΙ...ΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΥ! ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΙΜΑΝΤΗΚΟ. ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΕΣΤΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΒΓΑΖΑΤΕ ΕΤΣΙ ΠΑΡΕ ΝΑΧΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΛΕΠΤΑ ΘΕΜΑΤΑ 👉ΓΙΑ ΑΠΟΦΎΓΕΙ ΠΑΡΕΞΗΓΉΣΕΙΣ ΜΕ (ΑΣΦΑΛ.ΧΩΡΑΣ)ΤΗΣ ΚΑΘΕ! ΧΩΡΑΣ! ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ. ΠΟΛΥ 🧠ΚΑΙ Level.

    ΜΑΝΤΑΜ ΞΟΥΞΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΥΓΝΩΜΗ ΜΑΝΔΑΜ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΤΙΛΑΒΟΥ >>ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΛΙΑΝΑ ?

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις