ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ 05/03/22


Σήμερα είχαμε πολύ σημαντική κλιμάκωση της κατάστασης. Είμαστε ένα σκαλί πιο πάνω. Ο Πούτιν με δηλώσεις του όρισε ξεκάθαρα τις κόκκινες γραμμές και προς την Ουκρανική πλευρά, αλλά και προς την «συμμαχία» του ΝΑΤΟ και τις μαριονέτες/κυβερνήσεις της δύσης. Με απλά λόγια έριξε το γάντι στην καμπάλ.
 
 Μπορεί να είναι στιγμιότυπο οθόνης κείμενο που λέει "WhipLash347 Forwarded from QuantumLight1111 h Τι hp:4 Conflict News UPDATE: Russia has also reportedly blocked or restricted access to Twitter and Youtube. 128 23 1" από το Twitter
 
Τα πιο σημαντικά σημεία των δηλώσεων του Πούτιν είναι τα εξής:
 
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "WhipLash347 Forwarded from QuantumLight1111 insioerraper IP Insider Paper BREAKING: Russia to block Twitter, Interfax tax reports citing Russian watchdog witter Web Fake pic push by MSM. Ûidos backup. Google kill. YouTube kill. FB kill, Twitter kill. Yahoo kill. Bing kill. Instagram kill. Net will be paused. HAMMER. On the clock. 318 32 12 A 39 comments 39.9K 2:04AM 2:04"
 
-Η Ρωσία θα εξετάσει την απόφαση οποιασδήποτε χώρας να εισαγάγει απαγόρευση πτήσεων πάνω από την Ουκρανία ως αιτία πολέμου - και δεν έχει σημασία σε ποιες οργανώσεις είναι μέλη (ΝΑΤΟ).Οι συνέπειες θα είναι καταστροφικές όχι μόνο για την Ευρώπη, αλλά και για όλο τον κόσμο.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "WhipLash347 Forwarded from QuantumLight1111 h Twitter Reuters CNN to stop broadcasting in Russia after new law reut. 3lW800 140 50 22 JM N 43 comments 30.2K 2:18AM"
 
-Η καταστροφή στρατιωτικών υποδομών στην Ουκρανία, συμπεριλαμβανομένων αεροπορίας και αεράμυνας, έχει σχεδόν ολοκληρωθεί.
 
-Προτάθηκαν πολλές διαφορετικές επιλογές για την αποστρατιωτικοποίηση της Ουκρανίας στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με το Κίεβο, η Ρωσία ελπίζει σε θετική αντίδραση.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "ASB News MILITARY @ASBMilitary The Western TV TV channels that announced the termination of work in Russia after Russia criminalizes publishing fake information on the Russian military: As follows: CNN, CBS News. Bloomberg, ABC News, BBC, CBC. 8:26 AM Mar 5, 2022 Twitter for iPhone"
 
-Η σημερινή ηγεσία στο Κίεβο πρέπει να καταλάβει - εάν συνεχίσει το ίδιο πνεύμα, θέτουν υπό αμφισβήτηση το μέλλον της Ουκρανίας ως κράτος, και αν συμβεί αυτό, θα είναι εξ ολοκλήρου δική τους ευθύνη.
 
-Οι κυρώσεις εναντίον της Ρωσίας είναι ισοδύναμες με αιτία πολέμου, αλλά δόξα τον Θεό, δεν έχουμε φτάσει εκεί. Νομίζω πως οι αυτοαποκαλούμενοι «σύμμαχοι» έχουν κατανοήσει τι διακυβεύεται, παρά τις απερίσκεπτες δηλώσεις τους, κυρίως από την βρετανίδα υπουργό εξωτερικών. 
 
- Η διέξοδος από τη σημερινή κατάσταση με τις κυρώσεις μπορεί να είναι η μέγιστη οικονομική ελευθερία των επιχειρήσεων. Η κυβέρνηση εργάζεται για την επέκταση των μέτρων στήριξης, συμπεριλαμβανομένης της άρσης στους περιορισμούς στην επιχειρηματική δραστηριότητα.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα αυτοκίνητο και κείμενο που λέει "WhipLash347 Forwarded from QuantumLight1111 ht Twitter Reuters McDonald's, Pepsi, others should consider pausing Russia operations -NY pension fund reut.rs/3IE218x McDonald's 108 28 21 20 32.2K 2:18AM"
 
-Ο Υπουργός Μεταφορών έχει προτάσεις για τον τρόπο επίλυσης του προβλήματος με εταιρείες χρηματοδοτικής μίσθωσης και εξοπλισμού αεροσκαφών. Οι διαπραγματεύσεις με εταιρείες βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη.
 
-Το βασικό αίτημα της Ρωσίας είναι η αποστρατιωτικοποίηση της Ουκρανίας. 
 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "REUTERS Reuters @Reuters Russia calls on EU, ΝΑΤΟ to stop arms supplies to Ukraine reut.rs/35TXqHI 8:45 PM Mar 5, 2022 True Anthem"
 
-Για το στρατιωτικό νόμο, ο πρόεδρος Πούτιν είπε «ότι επιβάλλεται σε περίπτωση εξωτερικής επιθετικότητας που περιλαμβάνει συγκεκριμένες περιοχές εχθρικών ενεργειών, αλλά δεν έχουμε τέτοια κατάσταση, και [[ελπίζω να μη χρειαστεί]]. 
 
-Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο ρωσικός στρατός θα ολοκληρώσει το έργο του. Όλα προχωρούν σύμφωνα με το σχέδιο. 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα ουρανός και κείμενο
 
Στα αγγλικά θα ονόμαζα αυτή τη δήλωση «on the clock». Αυτό το αναφέρω γιατί σε συνδυασμό στην παύση του φατσοβιβλίου, twitter και youtube που συνέβη σήμερα από την Ρωσία προκύπτει το Qντροπ που αναφέρει την παύση όλων αυτών των μέσων αναφέροντας στο τέλος:
 
[[[Το διαδίκτυο θα σταματήσει.
 
[[[ΣΦΥΡΙ
 
[[[ On the clock (σύμφωνα με το πρόγραμμα)!
 
>Έκλεισαν όλα τα αμερικανικά κανάλια στην Ρωσία. CNN, NBC, CBS τέλος.
 
>Η Ρωσία καλεί την Ευρώπη και το ΝΑΤΟ να σταματήσουν τις προμήθειες όπλων στην Ουκρανία. 
 
>Πριν από λίγο ο υπουργός εξωτερικών της Ουκρανίας ανέφερε ότι το ΝΑΤΟ δεν επιβάλει απαγόρευση πτήσεων πάνω από την Ουκρανία επειδή δεν είναι ισχυρό!!! Από αυτούς τους εκβιαστές που ανέθρεψε η δύση βιώνει δυστυχώς την δυστυχία ο απλός κοσμάκης.
 
>Ο Ουκρανός Denis Kireev, μέλος της ουκρανικής διαπραγματευτικής ομάδας, δολοφονήθηκε στο κοινό καθώς ήταν ύποπτος για προδοσία! Όταν καθαρίζουν οι ουκρανοί όλα είναι καλά!
 
>Πριν από λίγο ουκρανικοί πύραυλοι καταρρίφθηκαν στην πόλη Belgorod της Ρωσίας, 30 km από τα σύνορα της Ουκρανίας. 
 
>Δείτε στον πίνακα που επισυνάπτω με την αύξηση στις τιμές των εμπορεύσιμων αγαθών. Το σιτάρι σε μία εβδομάδα είχε άνοδο 42%!! Επίσης Αμερικανός σύμβουλος πετρέλαιο ανέφερε ότι σε περίπτωση εμπάργκο του ρωσικού πετρέλαιο η τιμή του θα φτάσει τα 200$! Επίσης η Ρωσία, πρώτη χώρα σε εξαγωγές λιπασμάτων, αυτή την στιγμή απαγορεύει τις εξαγωγές λιπασμάτων σε όλο τον κόσμο.
 
>Το ανέκδοτο της ημέρας έρχεται από την Shell που δηλώνει ότι θα αγοράσει πετρέλαιο από την Ρωσία σε χαμηλότερες τιμές και τα κέρδη θα τα δίνει σε ανθρωπιστική βοήθεια στην Ουκρανία!!! Το τερμάτισαν!!
 
 Μπορεί να είναι στιγμιότυπο οθόνης κείμενο από το Twitter
 
>Σήμερα το τηλεοπτικό κανάλι RT έριξε πολλές βόμβες αλήθειας για την έναρξη του δεύτερου παγκοσμίου πολέμου. Συγκεκριμένα ένα ρεπορτάζ έδειξε το ρόλο των Ροκφέλερ, της General Motors, της ford και του παππού του Μπους στην χρηματοδότηση του Χίτλερ! Πως να μην πέσει μαύρο;
 
>O Έλον Μασκ σε σημερινή του ανάρτηση στο Twitter δήλωσε ότι «κάποιες κυβερνήσεις (όχι η Ουκρανία) ζήτησαν το Starlink να μπλοκάρει τις ρωσικές πηγές. Δεν πρόκειται να το κάνουμε αυτό εκτός εάν μας βάλουν το όπλο στον κρόταφο. Λυπάμαι που είμαι απολύτως για την ελευθερία του λόγου». Στη συνέχεια της δήλωσης του ουσιαστικά δήλωσε ότι όλα τα ΜΜΕ χειραγωγούνται και δεν είναι αληθινά.
 
 Μπορεί να είναι στιγμιότυπο οθόνης κείμενο που λέει "WhipLash347 Forwarded from QuantumLight1111 Elon Musk @elonmusk 5h SpaceX reprioritized to cyber defense & overcoming signal jamming. Will cause slight delays in Starship & Starlink V2. 2,539 t 6,955 69.3K SPadre @SpacePadrelsle 4h Are starlink satellites being jammed? 21 13 633 Elon Musk @elonmusk Replying to @SpacePadrelsle Some Starlink terminals near conflict areas were being jammed for several hours at a time. Our latest software update bypasses the jamming. Am curious to see what' next! 10:32 AM Mar 5, 2022 Twitter for iPhone Leave comment 85 36 8" από το Twitter
 
Επίσης, σε ένα άλλο post ουσιαστικά ανέφερε ότι υπάρχουν σημάδια κυβερνοεπιθέσεων σε τερματικά του Starlink και για το λόγο αυτό λαμβάνει μέτρα προστασίας με αναβάθμιση λογισμικού. Πολύ μεγάλη σημασία έχει το τέλος της δήλωσης του που αναφέρει «είμαι περίεργος να δω τη συνέχεια».
 
>Το υπουργείο εξωτερικών του ΒΥΕ_ΝΤΕΝ προειδοποίησε τον κινέζο πρόεδρο Χι ότι θα αντιμετωπίσει πολύ σοβαρές συνέπειες εάν η Κίνα βοηθήσει την Μόσχα να αποφύγει τις κυρώσεις!!!! Σιγά τα αίματα…
 
 Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
 
> Ο πρόεδρος Τραμπ σε πρόσφατο post μιλά για την [[αρχή του τέλους]], συμπληρώνοντας [των αναθεματισμένων καναλιών].
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο
 
Η δήλωση αυτή παραπέμπει στο Qντροπ 551 που αναφέρει:
 
-Τα Νέα (των ΜΜΕ) ξεκλειδώνουν το παρελθόν
 
-Οι Δημοκρατικοί δεν θα επιβιώσουν.
 
-Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

  1. BELGOROD KAI ODESSA=SATANIC SACRIFICES ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΙΗΣΟΥΙΤΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΤΟ one evil.org ΠΟΥ ΕΞΑΦΆΝΙΣΑΝ. ΕΓΡΑΦΕ
    ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΧΡΗΣΙΜΕΥΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΠΟΝΟΥ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΥ ΣΕ ΣΗΜΕΙΑ-ΠΟΛΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΆ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΕΛΕΤΕΣ ΣΑΝ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΑΥΘΌΡΜΗΤΗ ΤΟΥ 2014 ΟΠΟΥ ΒΑΣΑΝΙΣΑΝ ΒΙΑΣΑΝ ΕΚΑΨΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ.ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΛΛΑ ΣΆΙΤ ΕΧΟΥΝ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΘΥΣΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ ΑΝΘΡΏΠΟΥΣ.
    Η ΑΝΘΡΩΠΌΤΗΤΑ ΒΛΈΠΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΕΊ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ "ΒLACK MASS" ΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ 2ο ΠΠ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ ΚΥΡΊΩΣ...

    ΧΤΥΠΏΝΤΑΣ ΤΟ ΜΠΕΛΓΚΟΡΟΝΤ ΟΙ ΙΗΣΟΥΙΤΕΣ ΗΘΕΛΑΝ ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΗ ΑΙΜΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΜΟΛΩΧ,ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΤΕ ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΑΖΗΔΕΣ ΕΚΑΙΓΑΝ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΦΟΎΡΝΟΥΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΩΝ,ΕΝΩ ΟΙ "ΑΓΙΟΥΛΗΔΕΣ"ΕΨΑΛΛΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΘΥΜΑ ΨΑΛΜΟΥΣ ΣΤΟΝ ΘΕΟΥΛΗ ΤΟΥΣ.

    ΗΤΑΝ ΘΥΣΙΑ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΗΝ ΟΔΗΣΣΟ ΤΟΤΕ.ΟΙ ΝΑΖΗΔΕΣ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΑΝ ΣΦΡΑΓΙΣΑΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΎΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΆΤΟ ΟΥΚΡΑΝΊΑ.
    ΜΟΝΟΝ ΠΟΥ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΑΝ ΤΙ ΠΡΕΣΒΕΥΕ Η ΚΙΝΗΣΙΣ ΑΥΤΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΑΝΤΆΖΟΝΤΑΙ ΠΟΣΟ ΚΑΚΌ ΑΟΡΑΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΑΕΙ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ.

    ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΑΝ ΕΠΙΣΗΣ ΠΩΣ ΜΙΑ ΜΑΖΙΚΗ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΑΘΩΩΝ ΨΥΧΏΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΦΡΟΝΕΣ ΤΗΣ ODESSA NAZI REGIMENT,ΗΤΑΝ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΎΟΝΤΑΙ. ΤΗΝ ΝΤΠ ΠΟΥ ΜΕΘΟΔΙΚΑ ΕΣΤΗΝΕ Ο ΚΛΑΟΥΣ ΣΒΑΜΠ ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΦΩΛΙΑ ΑΡΝΗΤΙΚΩΝ A DRACONIS.ΕΧΩ ΔΕΙ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΦΤΕΡΩΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΥΣ ΤΥΠΟΥ SMOG,ΝΑ ΠΕΤΑΝΕ ΣΤΑ ΕΛΒΕΤΙΚΑ ΒΟΥΝΑ,ΝΑ ΠΙΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΒΡΑΧΙΑ ΜΕ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΝΥΧΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΣΠΗΛΑΙΩΣΕΙΣ ΚΑΘΟΤΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΣΤΡΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ ΛΟΓΩ ΑΒΟΛΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ.ΖΟΥΝ ΣΕ ΣΠΗΛΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΡΦΏΝΟΥΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥΣ.
    ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΔΡΑΚΟΝΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΟΙ ΘΕΤΙΚΟΙ ΒΑΣΙΛΙΚΟΙ ΔΡΑΚΟΙ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ,ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΩΝ 3μετρων ΟΥΣΟΥΝΓΚΑΛ,ΚΑΘΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΑΣΙΛΙΚΟΙ ΔΡΑΚΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΦΥΛΕΣ ΤΟΥΣ.
    ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΤΩΝ ΔΕΙΝΩΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ "ΠΗΓΗ" ΟΠΩΣ ΟΙ ΣΤΑΘΜΕΥΜΕΝΟΙ Α ΝΤΡΑΚΟΝΙΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΠΛΕΙΑΔΕΙΟ ΣΚΑΦΟΣ AS WE SPEAK.

    ΥΠΟ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ VLASH ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΘΕΤΙΚΟΥΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ.
    ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ΔΕΙ PRONEWS ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΑ UFO ΘΕΤΙΚΑ-ΦΩΤΕΙΝΑ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΡΙΓΩΝΙΚΑ ΜΑΥΡΑ ΤR-3B,ΠΟΥ ΟΡΓΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΌ ΤΗΣ ΕΜΠΟΛΕΜΗΣ ΖΩΝΗΣ.

    ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΤΊΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΜΕΣΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

    PITA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΜΑΝ! ΜΩΡΕ ΚΥΡΙΑ ΡΙΤΑ ΑΜΑΝ!ΤΕΤΟΙΟ gossip ούτε στα πρωιναδηκα.
    ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΠΤΟΥΝ?!ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΤΟ ΕΠΑΘΛΟ!
    ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΚΑΝΑ ΣΚΑΦΟΣ ΠΕΤΟ ΜΟΥ

    ΜΗΤΣΑΚΟΣ ΧΑΦΤΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις