Ο Ουκρανός ΥΠΑΜ «τελείωσε» τα σενάρια για «ρωσική εισβολή»

Ο Ουκρανός ΥΠΑΜ «τελείωσε» τα σενάρια για «ρωσική εισβολή»: «Δεν υπάρχουν ρωσικές δυνάμεις - Δεν θα υπάρξει εισβολή» 

Η κυβέρνηση της Ουκρανίας που δείχνει να προσπαθεί ειλικρινά τα τελευταία 24ωρα να

αποφύγει τις συνέπειες της τεχνητής έντασης που προκαλούν οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ, χρησιμοποιώντας παραστρατιωτικές ομάδες, στην πλειοψηφία τους νεοναζιστές (οι οποίοι δεν ελέγχονται από το Κίεβο), στην γραμμή επαφής με τις αποσχισθείσες περιοχές του Ντονιέτσκ και του Λουγκάνσκ στην περιφέρεια του Ντονμπάς, παραδέχθηκε σήμερα ότι «Οι υπηρεσίες πληροφοριών μας δεν βλέπουν να υπάρχουν ρωσικές "δυνάμεις κρούσης" στα σύνορα και δεν υπάρχει ενδεχόμενο επικείμενης εισβολή»!

Αυτό δήλωσε ο Ουκρανός υπουργός Άμυνας Ολεξέι Ρεζνίκοφ σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό ICTV.

Μάλλον δεν έχει διαβάσει τα ελληνικά ΜΜΕ (πλην ελαχιστων ανεξαρτητων) και τους γελοίους υστερικούς τίτλους τους που ευφάνταστα μεταθέτουν κάθε τρεις ημέρες την «εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία».

«Μέχρι σήμερα, οι υπηρεσίες μας δεν παρατηρούν κάποιες μονάδες κρούσης, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι (οι Ρώσοι) δεν μπορούν να τις αναπτύξεις όταν θέλουν, επειδή ο κίνδυνος υπάρχει ακόμη», είπε ο Ρεζνίκοφ (στην φωτό με τα γυαλιά).

Σύμφωνα με τον υπουργό, «θα χρειάζονταν δύο εβδομάδες τουλάχιστον για να αναπτυχθούν τέτοιες μονάδες, ανάλογα με τα ρωσικά σχέδια, αλλά τώρα δεν υπάρχει κάτι τέτοιο».

Και συμπλήρωσε με «φαρμακερό» τρόπο ότι «Δεδομένου ότι δεν υπάρχουν τέτοιες δυνάμεις κρούσεις του ρωσικού Στρατού σε κάποια πόλη γύρω από την Ουκρανία, δεν είναι σωστό να λέγεται ότι μπορεί να γίνει μια επίθεση μέσα στις επόμενες ημέρες, "αύριο ή μεθαύριο". Σίγουρα είμαστε σε επαγρύπνηση, καθώς η ρωσική στρατιωτική απειλή υπάρχει εδώ και εννέα χρόνια, αλλά τώρα δεν υπάρχει κάτι που να μας κάνει να πιστεύουμε ότι επίκειται εισβολή» πρόσθεσε.

Όπως είχαμε πει  οι ρωσικές μονάδες που μετείχαν σε ασκήσεις και είχαν συγκεντρωθεί στην μεθόριο με την Ρωσία είχαν αρχίσει να εγκαταλείπουν από την περασμένη Τετάρτη τις θέσεις τους.

Η ένταση περιορίστηκε στις περιοχές του Λουγκάνσκ και του Ντόνιετσκ από τις επιθέσεις των παραστρατιωτικών ομάδων (που διαθέτουν ακόμα και πυροβόλα) στους ρωσόφωνους, αλλά από χθες με ευκαιρία και την παρέμβαση Μακρόν, ξεκίνησε και εκεί η αποκλιμάκωση.

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι σε επικοινωνία του απόψε με τον Γάλλο ομόλογό του Εμανουέλ Μακρόν δήλωσε ότι  «Παραμένει έτοιμος για διάλογο με τη Μόσχα»


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ΚΑΤΣΕ ΚΑΛΑ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΜΗΝ ΠΑΣ ΞΥΠΟΛΗΤΟΣ ΣΤΑ ΑΓΚΑΘΙΑ
    Η ΑΡΚΟΥΔΑ ΧΤΥΠΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΙΣΒΟΛΗ....

    ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΝΗΚΕΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ...
    ΟΙ ΛΑΟΙ ΤΗΣ Α.ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΜΙΛΑΝΕ ΡΩΣΣΙΚΑ,ΚΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΊΟ ΜΟΣΧΑΣ...

    Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΡΓΑ ΗΤΑΝ Η ΑΠΟΨΙΝΗ ΑΝΑΓΝΏΡΙΣΗ ΤΩΝ ΡΩΣΣΟΦΩΝΩΝ.
    ΟΤΑΝ ΕΙΔΑ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΜΑΖΙΚΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΒΛΟΝΤΥΑ ΠΗΓΑ ΣΕ ΕΝΑ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ ΜΙΑ ΣΤΑΛΙΆ ΣΕ ΕΝΑ ΦΑΡΑΓΓΙ ΜΑΓΙΚΌ ΚΙ ΑΝΑΨΑ ΚΕΡΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ.
    ΣΤΟ ΦΑΡΑΓΓΙ ΑΥΤΟ ΒΛΟΝΤΥΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΣΦΑΞΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΎ.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ "ΜΑΤΩΣΕΙ" ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ,ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΕΠΙΣΗΣ.

    ΝΑ'ΣΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ.
    ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΟΙ ΕΔΩ ΟΒΡΙΟΜΑΣΣΩΝΟΙ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.
    ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ,Ο ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ ΓΕΛΟΙΟΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΙ ΦΡΥΔΙ ΚΙ ΩΜΟΥΣ ΠΑΡΙΣΤΆΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΝΤΡΑΚΙ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥ.ΚΑΚΟΣ ΚΑΚΙΣΤΟΣ ΗΘΟΠΟΙΌΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΖΕΛΕΝΣΚΙ.ΔΕΝ ΡΩΤΑΕΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΜΑΝΗΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥΝ ΠΩΣ...ΜΕΤΡΑΝΕ ΑΥΤΕΣ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΚΙ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ "ΔΟΥΝ" ΤΟ ΕΚΤΟΠΙΣΜΑ ΑΣΒΟΥ Η ΛΕΟΝΤΟΣ;

    ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΔΙΝΩ ΕΝΑ ΜΉΝΥΜΑ:ΑΝ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΣΑΣ ΠΟΥΝ ΠΩΣ ΠΑΤΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΡΩΣΣΙΑ,ΣΗΚΩΣΤΕ ΑΝΆΣΤΗΜΑ.
    ΓΙΑΤΙ;
    Ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΑΉΛ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΡΩΣΣΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.

    ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΑΔΕΛΦΙΚΌ ΧΕΡΙ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΟΝ ΟΜΟΔΟΞΟ ΤΟΥ ΡΩΣΣΟ,ΠΟ-ΤΕ!!!

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ "ΥΠΑΚΟΥΣΑ ΔΙΑΤΑΓΕΣ" ΟΤΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΣΟΥ ΠΗΡΑΝ ΓΑΛΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΣΤΟΑ,ΕΝΩ ΤΟ ΦΛΟΓΙΣΜΕΝΟ ΣΠΑΘΙ ΤΟΥ " ΜΙΧΑΗΛ" ΑΝΑΒΕΙ ΜΟΝΟΝ ΟΤΑΝ ΠΑΊΡΝΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΑΝΩΘΕΝ.

    Η ΜΕ ΤΟ ΘΕΟ Η ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΛΉΚΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ;

    ΜΕΣΟΒΕΖΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
    ΕΔΩ ΔΙΑΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΤΡΑΤΌΠΕΔΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΒΕΝΙΖΕΛΙΚΗΣ ΠΑΡΈΑΣ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΟΝ ΘΕΪΚΌ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ ΑΚΟΥΜΕ.

    "ΜΙΧΑΗΛ";
    Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ,ΨΥΧΗ ΣΟΥ,ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΟΥ.

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις