Εξαθλίωσαν τους Έλληνες και η ΕΡΤ προτείνει να «κάνουμε ντους με ανοιχτή την πόρτα» για να ζεστάνουμε τα σπίτια μας!

 

Η ακρίβεια έχει «χτυπήσει» κόκκινο στην Ελλάδα, καθώς σύμφωνα με

τα τελευταία στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ έχουμε αύξηση 135,7% στο αέριο και 45% στο ρεύμα. 

Γι' αυτό το λόγο εν μέσω χειμώνα πολλοί Έλληνες δεν μπορούν να ζεστάνουν τα σπίτια τους, καθώς δεν μπορούν να πληρώνουν τους παραφουσκωμένους λογαριασμούς. Η ΕΡΤ λοιπόν δίνει τη «λύση» για την ακρίβεια. 

«Ντους με ανοιχτή την πόρτα, μισάνοιχτους φούρνος, σφραγισμένο τζάκι» μας προτείνει η ΕΡΤ μετά τους παραφουσκωμένους λογαριασμούς. 

Όπως επισημαίνει η δημοσιογράφος, καμία εστία θερμότητας δεν πρέπει να πάει χαμένη, κι έτσι καλεί όσους θέλουν να ζεσταίνονται φθηνά να αφήνουν ανοιχτή την πόρτα του μπάνιου μετά το ντους, να αφήνουν μισάνοιχτο το φούρνο μετά το μαγείρεμα και να σφραγίζουν το τζάκι.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Εμείς να δεις τι προτείνουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είπαν..τα προσανάμματα.🪵

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάλι καλά που δεν μας είπαν να πάμε να κάνουμε μπάνιο ή ντους στα hotspot που εκεί η ΔΕΗ είναι τσάμπα...
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ Η ΜΟΥΦΑ ΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ PRONEWS.ΣΤΟ 25% Η ΝΕΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ.ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΓΟΝΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΨΥΧΟΛΟΓΗΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.ΜΑΓΚΕΣ; ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΚΙ ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΔΗΘΕΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΊΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΣΑΊΤ.

    ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΥΤΕ 5% ΚΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΜΑΖΙ ΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΛΑΟΥ ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΥΝ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΗΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΠΟΥ ΔΙΔΕΙ ΤΟ ΑΙΘΕΡΙΚΟΝ ΠΕΔΊΟΝ ΚΙ ΑΥΤΟ ΠΕΦΤΕΙ ΠΑΝΤΑ 100% ΜΕΣΑ.

    ΟΥΤΕ 5% ΝΔ+ΠΑΣΟΚ+ΣΥΡΙΖΑ ΜΑΖΙ ΔΕΝ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΩΝ/ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΟΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΠΙΝΤΙ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ.ΥΠΟΛΟΓΙΖΣΙ ΣΤΟ ΚΛΕΨΙΜΟ ΚΑΛΠΗΣ ΜΕΣΩ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΨΗΦΟΥ Α ΛΑ ΤΖΟ ΜΠΑΊΝΤΕΝ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑ ΟΧΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΥΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΕΞΟΝΤΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΙ ΟΛΕΣ ΑΡΧΗΣ ΓΕΝΟΜΕΝΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΎΧΩΝ ΠΟΥ ΤΟΣΟ "ΠΡΟΦΗΤΙΚΑ" Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΟΥ ΝΤΑΒΟΣ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΘΑ ΛΥΘΕΙ 'ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ+ΕΜΒΟΛΙΑΚΑ"ΤΟ ΘΕΜΑ. ΣΕ ΣΤΥΛ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΠΑΠΠΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ ΕΧΟΥΜΕ ΒΙΛΛΕΣ ΚΑΙ ΣΚΑΦΗ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΚΙ ΕΣΥ ΚΟΣΤΙΖΕΙΣ ΓΕΡΙΚΟ ΆΛΟΓΟ, ΨΟΦΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΕΣΕΙΣ ΓΚΑΙΗΤΣ.....ΘΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟΣΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ "ΞΑΦΝΙΚΑ" ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΆΤΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΎΝ ΠΛΕΟΝ!;

    ΟΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΡΟΕΞΑΡΧΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΙ Η ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΉ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥΣ,ΔΗΜΕΥΣΗ ΚΛΕΜΜΕΝΗΣ ΜΙΖΑΔΟΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ,ΚΑΙ ΕΞΟΡΙΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΜΕΝΗ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΆΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΔΗ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΩΝ ΥΠΟΥΛΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ ΠΑΙΔΟΦΙΛΩΝ ΚΥΒΕΡΝΏΝΤΩΝ ΔΕΝ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ Η ΕΤΥΜΗΓΟΡΊΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΟΥΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΑΜΟΚΛΕΙΟΣ ΣΠΆΘΗ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΘΕΟΣΤΑΛΜΕΝΗ ΔΕ.

    ΜΑΧΑΙΡΑΝ ΕΔΩΚΕΣ;ΜΑΧΑΙΡΑΝ ΔΕΚΑΠΛΑΣΙΑΣ ΟΡΓΗΣ ΘΕΪΚΉΣ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ.

    ΝΟΜΟΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ,ΚΑΡΜΑ,ΔΙΚΗ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ...
    ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΟΝΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΚΎΡΙΟΙ 5% ΑΝΤΑΜΑ ΚΛΕΦΤΟΦΟΝΙΑΔΩΝ ΣΌΙ ΤΡΙΑΞΟΝΙΚΟ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΜΟΙΡΑ ΜΑΥΡΗ ΚΙ ΑΡΑΧΝΗ....

    ΡΙΤΑ





    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κατι τετοιες μ@λ@κιες ελεγε και η μαρια αντουανετα και τωρα δεν εχει που να φορεσει τα κολιεδακια της.Αν αυτοι βγαζανε 25% θα ειχαν κανει ηδη εκλογες.Ουτε με τριπλη νοθεια.Αμφιβαλω αν θα παμε σε εκλογες κατι αλλο θα προσπαθησουν.Εδω το κιναλ το εφτασν στο 10% και η μυτη του πινοκιο στη σεληνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις