ΠΟΤΕ ΞΕΚΙΝΑ Η "ΠΤΩΣΗ" ΤΟΥ HUNTER BIDEN

 

Ο Χάντερ Μπάιντεν, ο ντροπιασμένος γιος του παράνομου προέδρου Τζόζεφ Μπάιντεν, θα

αντιμετωπίσει στρατιωτικό δικαστήριο στο Γκουαντάναμο, ξεκινώντας τη Δευτέρα 4 Οκτωβρίου, λιγότερο από ένα μήνα αφότου τον συνέλαβαν οι Ειδικες Δυναμεις των Πεζοναυτων στο Διεθνές Αεροδρόμιο Dulles στην Ουάσινγκτον.

Σύμφωνα με μια πηγή στο Γραφείο των Στρατιωτικών Επιτροπών, οι κατηγορίες εναντίον του Χάντερ Μπάιντεν εχουν μεγαλη εγκληματική γκάμα: Ο στρατός λέγεται ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν ότι είχε σεξουαλικές σχέσεις με πολλές ανήλικες γυναίκες στις Ηνωμένες Πολιτείες μεταξύ 2012-2020, οι οποιες ηταν ναρκωμενες πριν τις βιάσει.

Μια μέρα μετά τη σύλληψη του Μπάιντεν, το Σώμα των Δικαστών του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ κατέθεσε μια προτεινόμενη λίστα μαρτύρων με 15 γυναίκες που ο Χάντερ Μπάιντεν είχε ναρκώσει και βιάσει, και οι περισσοτερες αναμένεται να καταθέσουν εν συντομία μεσω του ZOOM για τις καταστροφικές τους συναντήσεις με τον Μπάιντεν. Άλλα θύματα, είπε η πηγή μας, δεν επιθυμούν να συνεργαστούν από το φόβο των αντιποίνων του Deep State.

Η JAG σκοπεύει να συνδέσει τον Χάντερ Μπάιντεν με τους θανάτους τριών κοριτσιων που φέρεται να δολοφόνησε κατά την παραγωγή ταινιών "snuff".

Σε τουλάχιστον ένα περιστατικό, ο στρατός θα δώσει στοιχεία που δείχνουν ότι ο Χάντερ και ο πατέρας του βίασαν ένα τότε 14χρονο κορίτσι το 2013.

Άλλες κατηγορίες περιλαμβάνουν νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, διακίνηση ναρκωτικών και καποια μικροτερα αδικήματα.

Θα υπαρχει νεωτερη κάλυψη όταν ξεκινήσει το δικαστήριο. 












ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις