Πιάστηκαν στα πράσα γιατροί και μεγάλες φαρμακευτικές να σχεδιάζουν την εξάλειψη μεγάλων ποσοστών φτωχών πληθυσμών!!!

 

Συναρπαστικό βίντεο για το πώς η Big Pharma (Οι Μεγάλες Φαρμακευτικές) θέλει

να εξαλείψει το μεγάλα ποστοστά  του παγκόσμιου πληθυσμού!!!

Το άτομο που το ηχογραφεί καταλήγει να ανακαλύπτεται και πρέπει να ξεφύγει τρέχοντας…!!!

Δείτε τώρα το βίντεο…

 

Ακολουθεί η μετάφραση….

Αυτά τα χωριά μας επέτρεψαν να δοκιμάσουμε το εμβόλιο μας σε αυτά. Νομίζουν ότι έχουν μολυνθεί από ιό, και πιστεύουν ότι εμείς τους φέρνουμε τη θεραπεία. 

Όταν μπαίνετε λοιπόν, πρέπει να συνεχίσετε την ιστορία. Την ξέρετε απ΄έξω. Μην διαστάσετε σε αυτό.

Όταν οι θάνατοι ξεκινήσουν, πρέπει να παρηγορείτε όλους με συμπόνια και ενσυναίσθηση. Πρέπει να είμαστε απόλυτα βέβαιοι ότι πετυχαίνουμε ακριβείς γενετικούς στόχους που έχουμε δημιουργήσει στον ιό.

Το βέλτιστο ποσοστό θνησιμότητας είναι 30%. Οι συνεργάτες μας του Ινστιτούτου Ντικ έχουν επαληθεύσει αυτό το ποσοστό.

Αν οι άνθρωποι υποκύψουν λίγο πολύ, θα έχουμε αποτύχει. Δεν χρειάζεται να πάρουμε περισσότερες ζωές από ό, τι είναι απολύτως απαραίτητο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Δηλαδη παραδεχεται εγκλημα.φαινεται η φατσα του.δεν εγινε ποτε τιποτα;ποιος ειναι αυτος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γίνεται όλο και πιο ξεκάθαρο! Η επόμενη μελέτη από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης δείχνει:

    ‼️"Οι πλήρως εμβολιασμένοι εργαζόμενοι στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης έχουν 251 φορές υψηλότερο ιικό φορτίο από τους ανεμβολίαστους εργαζόμενους, αποδεικνύοντας ότι ο εμβολιασμός με το Covid 19 επιδεινώνει την κατάσταση της υγείας τους

    Μια πρωτοποριακή προκαταρκτική δημοσίευση από τη διάσημη ομάδα κλινικών ερευνών του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης, που δημοσιεύθηκε στο The Lancet στις 10 Αυγούστου, περιέχει ανησυχητικά ευρήματα που είναι καταστροφικά για την εισαγωγή του εμβολίου COVID.

    Η μελέτη διαπίστωσε ότι τα εμβολιασμένα άτομα έχουν 251 φορές υψηλότερο φορτίο του ιού COVID-19 στα ρουθούνια τους σε σχέση με τα ανεμβολίαστα άτομα.

    ‼️ Ο εμβολιασμός ανακουφίζει τα συμπτώματα της λοίμωξης, αλλά επιτρέπει στους εμβολιασμένους ανθρώπους να μεταφέρουν ασυνήθιστα υψηλό ιικό φορτίο χωρίς πρώτα να νοσήσουν, καθιστώντας τους ενδεχομένως προ-συμπτωματικούς υπερ-διαδότες.

    ‼️ Αυτό το φαινόμενο μπορεί να είναι η αιτία των σοκαριστικών αιχμών μετά τον εμβολιασμό σε πληθυσμούς με υψηλό βαθμό εμβολιασμού παγκοσμίως.

    ‼️ Οι συγγραφείς της μελέτης, Chau et al, κατέδειξαν εκτεταμένη αποτυχία εμβολιασμού και μετάδοση υπό αυστηρά ελεγχόμενες συνθήκες σε ένα κλειστό νοσοκομείο στο Ho Chi Minh City του Βιετνάμ.

    Οι ερευνητές μελέτησαν εργαζόμενους στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης που δεν τους επιτρεπόταν να φύγουν από το νοσοκομείο για ένα δεκαπενθήμερο. Τα δεδομένα έδειξαν ότι το πλήρως εμβολιασμένο προσωπικό - περίπου δύο μήνες μετά την ένεση με το εμβόλιο COVID-19 της Oxford/AstraZeneca (AZD1222) - απέκτησε, μετέφερε και πιθανώς μετέδωσε την παραλλαγή δέλτα στους εμβολιασμένους συναδέλφους του.

    ‼️Σχεδόν βέβαιο είναι ότι μετέδωσαν επίσης τη μόλυνση Delta σε ευαίσθητα μη εμβολιασμένα άτομα, συμπεριλαμβανομένων των ασθενών τους. Η αλληλούχιση των στελεχών επιβεβαίωσε ότι οι εργαζόμενοι μόλυναν ο ένας τον άλλον με SARS-CoV-2.

    Αυτό συμφωνεί με τις παρατηρήσεις του Farinholt και των συναδέλφων του στις ΗΠΑ και συνάδει με τα σχόλια του διευθυντή των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων, ο οποίος αναγνώρισε ότι τα εμβόλια COVID-19 δεν μπορούν να αποτρέψουν τη μετάδοση του SARS-CoV-2. (...)
    ‼️ Αυτό μας δίνει ένα σημαντικό κομμάτι του παζλ που εξηγεί γιατί η επιδημία της Δέλτα είναι τόσο μαζική: πλήρως εμβολιασμένα άτομα συμμετέχουν ως ασθενείς με COVID-19 και δρουν ως ισχυροί υπερ-διαδότες της λοίμωξης που μοιάζουν με τύφο.

    Τα εμβολιασμένα άτομα προκαλούν συγκεντρωμένες ιικές εκρήξεις στις κοινότητές τους, τροφοδοτώντας νέα κύματα COVID. Οι εμβολιασμένοι εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας είναι σχεδόν βέβαιο ότι μολύνουν τους συναδέλφους και τους ασθενείς τους, προκαλώντας τρομακτικές παράπλευρες απώλειες.

    Η συνέχιση του εμβολιασμού θα επιδεινώσει το πρόβλημα αυτό, ιδίως μεταξύ των γιατρών και των νοσηλευτών που φροντίζουν ευάλωτους ασθενείς.

    Τα συστήματα υγείας θα πρέπει να εγκαταλείψουν αμέσως τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, να κάνουν απογραφή του εμβολιασμένου με COVID-19 προσωπικού που έχει ανοσία στη Delta και να εξετάσουν τον αντίκτυπο του επί του παρόντος εμβολιασμένου προσωπικού ως πιθανή απειλή για τους ασθενείς και το προσωπικό υψηλού κινδύνου".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις