Bonus - «φακελάκι» σε γιατρούς & φαρμακοποιούς μοιράζει η κυβέρνηση για να κάνουν εμβολιασμούς κατ' οίκον

Bonus - «φακελάκι» σε γιατρούς & φαρμακοποιούς μοιράζει η κυβέρνηση για να κάνουν  εμβολιασμούς κατ' οίκον (βίντεο) | Pronews 

«Φακελάκια» σε γιατρούς και φαρμακοποιούς ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας για να τους δώσει

κίνητρο να εμβολιάζουν τους πολίτες στα σπίτια τους.

Βέβαια εδώ τίθεται το ερώτημα πως θα ξέρουν στο υπουργείο Υγείας ότι εμβολιάζουν πράγματι και κάποιοι δεν θα το κάνουν απλά για να πάρουν τα χρήματα.

Ποιος θα ελέγχει ότι κάνει όντως ένας γιατρός το εμβόλιο σε πολίτες; Κάποιοι θα μπορούσαν να φτιάξουν μια ολόκληρη «βιομηχανία» εμβολιασμών και μάλιστα αρκετά προσοδοφόρα.

Για παράδειγμα δέκα εμβολιασμοί κατ' οίκον σε μία ημέρα θα μπορούσαν να αποφέρουν σε έναν γιατρό κέρδος 500 ευρώ!

«Φαρμακοποιοί θα μπορούν να κλείνουν ραντεβού με αποζημίωση 10 ευρώ το ραντεβού», ανέφερε ο κ. Κικίλιας λέγοντας πως τώρα θα πάμε «πόρτα πόρτα» για να εμβολιαστούν όλοι.

Ο υπουργός πρόσθεσε πως οι ιδιώτες γιατροί που θα κλείνουν ραντεβού για εμβολιασμό στο ιατρείο τους θα παίρνουν από το κράτος 20 ευρώ. Οι ιατροί που θα εμβολιάζουν πολίτες κατ' οίκον θα παίρνουν αποζημίωση 50 ευρώ.

«Είμαστε πλήρως προετοιμασμένοι και on alert για παν ενδεχόμενο. Βλέπουμε πως συνεχώς αυξάνονται τα νούμερα όσων έχουν εμβολιαστεί», ανέφερε στο Οpen ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Ευκοίλια θα έρθεις πόρτα πόρτα αλλά θα φύγεις τοίχο τοίχο!
    Άντε ρε όλοι στην Μύκονο να σβήσετε την κάψα σας με την όπισθεν...

    Αρίμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κυρία από την ενορία μας πήγαινε κάθε Πάσχα στους Αγίους Τόπους. Φέτος το Πάσχα όμως για να πας στο Ισραήλ έπρεπε να είσαι εμβολιασμένος. Βρήκε λοιπόν έναν από αυτούς που εμβολιάζουν στα εμβολιαστικά κέντρα, του έδωσε κάτι και πήρε το πιστοποιητικό χωρίς να έχει κάνει το εμβόλιο. Όταν πήγε στο Ισραήλ τους βάλανε σε μια σειρά και τους σκανάρανε με ένα μηχάνημα. Όσοι ήταν μπροστά της τους άφησαν να περάσουν. Όταν έφτασαν σε αυτή, αφού την σκανάρισαν της λένε ότι το πιστοποιητικό σου είναι πλαστό και την έβαλαν σε αεροπλάνο πίσω για την Ελλάδα. Αντίστοιχες ιστορίες έχω ακούσει ότι γίνονται και στα Αγγλικά σύνορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβως την ιδια ιστορια εχω κι εγω απο δικη μου γνωστη...

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις