Δεν θα υπάρξει ποτε με τους Παρανοικούς επιστροφη στην Κανονικοτητα..Ουτε αν κανετε τα εμβόλια

 
 
“Δεν θα υπάρξει επιστροφή” μας λένε οι ειδικοί του ΠΟΥ και του Economic Forum. Στα ίσα μας το λένε…Βιώσατε καραντίνες.-Μείνατε άνεργοι.-Κλείσατε τα μαγαζιά σας.Παραδώσατε τις ελευθερίες και τα δικαιώματα σας για ενάμιση χρόνο.
 
-Κάνατε τον αστυνόμο στο διπλανό σας….. περιμένοντας το σωτήριο en βόλι ω! Και ήρθε! Και το κάνατε!
 
Και περιμένατε “τη ζωή σας πίσω” Και μισήσατε τους “συνομωσιολόγους” που σας έλεγαν ότι δεν θα πάρετε τίποτα πίσω!
 
Οτι ο στόχος είναι άλλος…Και τώρα που κλείνει ένα νησί με κατοίκους τρυπημένους και τους φιλοξενούμενους τεσταρισμένους, τι άλλο περιμένετε για να πείτε :” είχαν δίκιο ρε συ… κάτι έβλεπαν… ” Μετά τη Μύκονο έρχεται η σειρά σας…
 
Ακομα να καταλάβετε το εργάκι;;;Ακόμα ρωτάτε για ποιο λόγο γίνονται αυτά;;;Αυτή τη στιγμή ξεπουλιούνται τα μισά Ελληνικά ξενοδοχεία!!!
 
Μαντέψτε σε ποιούς και από ποιούς; Απο Σεπτέμβρη στο σφυρί οι δικές σας περιουσίες! Τα σπίτια και τα μαγαζιά σας…
 
Δεν θα ησυχάσουν αν δεν μας τα πάρουν ΌΛΑ! Και μετά αρχίζει το καλό…Αφού τα πάρουν όλα και είμαστε πλέον πλήρως εξαρτώμενοι από την ελεημοσύνη τους θα αρχίσει το κυρίως μενού!
Να δεις τι σου χω για μετά…
 
###ξυπνάμε λέμε όχι τους διώχνουμε με τις κλωτσιές###
 
 
 
Γρ.Πετράκος
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2021/07/blog-post_3046.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι μπολιασμένοι που πήγαν στον κιάμο έδειχναν τα πιστοποιητικά εμβολιασμού τους στους παρκαδόρους και στα γκαρσόνια! Έπρεπε να φοράνε μάσκα συνεχώς μέχρι να κάτσουν στο τραπέζι. Τους έκαναν παρατηρήσεις αν σηκωνόντουσαν όρθιοι για δευτερόλεπτα!
    Έπρεπε να είναι συνεχώς καθιστοί και ο χορός απαγορευόταν!!!
    Φοβερή "κανονικότητα"!
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπάνθρωπε Σόρος κ συνομοταξία των ασπόνδυλων: «Μπορείς να τους ξεγελάσεις όλους για λίγο καιρό, λίγους όλον τον καιρό, αλλα όχι όλους όλον τον καιρό». Μακάρι να μάθαινες κάτι απο το πνεύμα του Λίνκολν, αλλα έζησες τόσο χαμηλή ζωή που έθεσες τον εαυτό σου στο περιθώριο κ την ασημαντότητα της ανθρώπινης ιστορίας. Ενα ποντίκι έχει μεγαλύτερη αξία ζωής απο εσάς τα ανθρωποειδή υποκείμενα. Ούτε ψυχή δεν έχετε να παραδώσετε όποτε έρθει η ώρα σας. Δεν σας λυπάται κανείς, ούτε καν ο πατέρας σας που μάλλον με χαρά θα σας διεκδικήσει εκεί που θα πάτε. Ας πρόσεχες, σου αντιστρέφουμε εμείς.
    Capricorn ♑️

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ίντα μιλάεις σε αποθαμένο, σύντεκνε;

      Διαγραφή
    2. το ερπετό είναι ότι λέει το ονομά του, κακαρωμένο.

      Διαγραφή
  4. https://traianou.gr/2021/07/%CE%B7-%CE%B5%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CE%BE%CE%B5%CE%BA%CE%AF%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B5.html?fbclid=IwAR1xgpiFabVLXw6_D4EFy6qQy5IQpR3EF3adK1CGukoyxjp3fDCgX

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εχει έλθει η ώρα πιά για τα etreme μέτρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟ ΝΕΟ 21 ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!!!
    Πρέπει να πάει ΠΑΝΤΟΥ το μήνυμα ότι ο σημερινός ξεσηκωμός των Ελλήνων είναι ένα μαζικό κι αυθόρμητο κίνημα κατά τού Φασισμού αυτών που κυβερνάνε …Ένα αυθόρμητο κίνημα κατά τής Διαφθοράς αυτών που κυβερνάνε …Κατά τής ατιμωρησίας αυτών που εγκληματούν …Ένα κίνημα ενωτικό, εφόσον αφορά όλους τους Έλληνες και δεν τους διαχωρίζει σε εμβολιασμένους και μη. ΑΦΟΡΜΗ και ΟΧΙ ΑΙΤΙΑ τού Πολέμου είναι ο εμβολιασμός. Ο εμβολιασμός πρέπει ως θέμα να γίνει ενωτικός παράγοντας για ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες και όχι διχαστικός. Ο φασιστικός τρόπος που προσπαθούν να τον επιβάλουν να γίνει το «ελατήριο» αυτό, το οποίο θα τους ξεσηκώσει όλους εναντίον των ίδιων διεφθαρμένων εξουσιαστών.
    https://traianou.gr/.../%CE%B7-%CE%B5%CF%80%CE%B1%CE%BD...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αν και μακρυναρι, του Τραϊανου (το αρθρο ;)), αξίζει να διαβαστεί, έτσι για να χουμε "καλο ρωτημα", να χουμε συνειδητοποιησει δηλαδη που παμε ως Ελληνες και τι ζηταμε/

      Διαγραφή
  7. ΠΡΟΣΟΧΗ, ΠΡΟΣΟΧΗ.
    ΟΙ ΗΔΗ ΜΕΛΟΘΑΝΑΤΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 2020 ΚΑΙ ΟΙ ΦΕΥΓΑΤΟΙ ΕΩΣ ΤΩΡΑ, ΒΡΥΚΟΛΙΑΚΙΑΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΔΡΑΚΟΥΛΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις