Ο κόσμος ξυπνά και αντιδρά στο μπόλιασμα

 

Μετά τη Σάμο έρχεται νέο «σοκ» στους «ειδικούς». Ο κόσμος ξυπνάει

και αντιδράει και φυσικά αυτό δεν αρέσει στους «ειδικούς» που κοιτάζουν να εφαρμόσουν μια παγκόσμια δικτατορία στο όνομα του κορωνοιού.Ο νομός Έβρου μαζί με αυτόν της Καβάλας, βρίσκονται κάτω από τον μέσο πανελλαδικά των εμβολιασμών για τον κορονοϊό, ενώ άλλες 2 περιοχές της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, η Ξάνθη με την Δράμα, βρίσκονται σε πολύ χαμηλό ποσοστό. Στη χθεσινή του ενημέρωση, ο Νίκος Χαρδαλιάς έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για τους νομούς Ξάνθης και Δράμας, που μαζί με Φλώρινα, Φωκίδα και Σέρρες, παρουσιάζουν πολύ χαμηλά ποσοστά ανταπόκρισης στο εμβολιαστικό πρόγραμμα.

Αλλά δεν είναι οι μόνες περιοχές. Άλλες 14 εξακολουθούν να βρίσκονται κάτω από τον μέσο όρο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας αναφέρθηκε στις 5 Περιφερειακές Ενότητες (ΠΕ) λόγω της χαμηλής εμβολιαστικής κάλυψης που παρατηρείται εκεί (Φλώρινα, Ξάνθη, Φωκίδα, Σέρρες, Δράμα). Οι άλλες 14 περιοχές είναι οι Περιφερειακές Ενότητες:

Ηλείας, Ημαθίας, Αιτωλοακαρνανίας, Κιλκίς, Εύβοιας, Λάρισας, Λακωνίας, Πιερίας, Πέλλας, Φθιώτιδας, Έβρου, Λέσβου, Καβάλας και Σάμου.

Θυμίζουμε το αλαλούμ που προκλήθηκε χθες, μετά καταγγελιών κυβερνητικού βουλευτή, στη Σάμο όπου ακυρώθηκαν αρκετοί εμβολιασμοί εξαιτίας της μεγάλης απροθυμίας των κατοίκων του νησιού να κάνουν το μπόλι.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

Σχόλια

  1. Αδερφε να και ενα ευχαριστω μακαρι να γινη ακομα πιο πολλυ ευχαριστω και να σταματησουν τελειως τα μπολιασματα αν και κοματακι δυσκολο το κοβω αλλα ελπιζω εστω να μειωθουν κιαλλο η εμπολιασμοι αν και με το το E.B.S απο τις πληροφοριες που εχω ειναι πολλυ κοντα βλεπω καπιους να αυτοκτονουνε μονοι τους ακουγεται σκληρο αλλα μακαρι να κρατηθουν και να αντεξουν την αληθεια γιατι και για αυτους θα ερθουνε καλυτερες μερες οσο απιστευτο και αν ακουγετε!Βαστατε αδερφια ειναι στο τελος η νεμεσις ειναι εδω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΙΚΗΤΕΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ
    ΝΟΜΟΣ ΑΠΑΡΑΒΑΤΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ελπιζω οι ελπιδες να ειναι αληθινες γιατι στενευουν τα περιθωρια κυριως με το τεταρτο κυμα που ετοιμαζουν το φθινοπωρο....ωστε να πιεσουν τον μαζικο εμβολιασμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις