Τα λεγαμε 6 μηνες τωρα...Αδιάσειστα στοιχεία: Χάκεραν τις αμερικανικές εκλογές ΞΕΝΟΙ ΧΑΚΕΡΑΔΕΣ υπέρ του ΤΖΟ ΜΠΑΪΝΤΕΝ!!!

Από νίκη σε νίκη ο Τραμπ | Η Εφημερίδα των Συντακτών 

Ο Τραμπ κέρδισε τις εκλογές της 3ης Νοεμ. του 2020 με

εκατομμύρια ψήφους! Ο Mike Lindell το αποδεικνύει πέρα από κάθε αμφιβολία στο τελευταίο του ντοκιμαντέρ “Απολύτως 9-0”.

Οι συλλήψεις πακέτων (Packet Captures, ή P-Caps) είναι ψηφιακά δακτυλικά αποτυπώματα συναλλαγών στον κυβερνοχώρο. Υπήρξαν χιλιάδες P-caps κινεζικών παραβιάσεων στις 3 Νοεμβρίου που χειραγώγησαν το αποτέλεσμα των εκλογών υπερ του…ΜΠΑΙΝΤΕΝ.

Δείτε πώς μόνο 20 από αυτές τις συλλήψεις πακέτων παρέχουν σαφώς την ψηφιακή εγκληματολογική απόδειξη της επίθεσης στον κυβερνοχώρο της Κίνας και της εκλογικής κλοπής! Τους πιάσαμε στα πράσα!

Δεδομένων πάντων τούτων, ο Τραμπ δεσμεύεται πλέον να επιστρέψει στον….Λευκό Οίκο! Και θέλει τώρα να περάσει έναν λογαριασμό…10 τρισεκατομμυρίων δολαρίων στην…ΚΙΝΑ για όλες τις απώλειες που έχει προκαλέσει το Covid σε όλο τον κόσμο!

Στο παρακάτω βίντεο, ο κος Mike Lindell μας βγάζει στην οθόνη ΑΔΕΙΣΕΙΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ότι τις εκλογές τις «πείραξαν» ξένοι χακεράδες από την…ΚΙΝΑ, το…ΙΡΑΝ, τη…ΓΕΡΜΑΝΙΑ, την…ΟΥΚΡΑΝΙΑ και ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!! Έχουμε ΟΛΑ τα στοιχεία (διευθύνσεις IP, χώρες και πόλεις προελέσεως, συντεταγμένες του γεωγραφικού μήκους και πλάτους των γεωγραφικών θέσεων των χακεράδων) προκειμένου να ΑΝΤΙΣΤΡΑΦΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ…ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ, ΟΠΕΡ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ, ΤΕΛΙΚΑ, Ο…ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥΣ!!!

Τα παρακάτω αποσπάσματα (στιγμιότυπα οθόνης) προέρχονται από τις επίπονες έρευνες που έκαναν για τον κο Mike Lindell αρκετοί τεχνικοί εμπειρογνώμονες και, σύμφωνα με τους ίδιους, ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΥΤΑ ,ΠΟΥ ΒΓΑΛΑΝΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΕΠΙΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΥΔΕΜΙΑΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ!!!…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

 

 

Σχόλια

  1. Η αποδεδειγμένη κλοπή των εκλογών είναι γνωστή από την αρχή!Στο δια ταύτα τι γίνεται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις