«Δωράκια» για Ελλάδα και Ευρώπη: Ανοιχτά σύνορα, Ευρωπαϊκό Ταμείο Ανεργίας και επιβολή φόρων διοξειδίου του άνθρακα!!!!!



Η μεταναστευτική πολιτική, η πολιτική για το κλίμα (Ατζέντα 2030), η αντιμετώπιση της ανεργίας, αναδείχθηκαν στην τηλεμαχία των επικεφαλής των ψηφοδελτίων των δύο μεγαλύτερων πολιτικών
ομάδων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ο Γερμανός επικεφαλής του ψηφοδελτίου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος Βέμπερ, αντιμετώπισε τον ολλανδό επικεφαλής της λίστας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών Φρανς Τίμερμανς.
«Η Άγγελα Μέρκελ έσωσε με την ανθρωπιά της την Ευρώπη», έκρινε ο κ. Τίμερμανς αναφερόμενος στην πολιτική της Καγκελαρίου στην κρίση των προσφύγων το 2015. Τι άλλο θα διαβάσουμε.
Να ξεκινήσουμε από το ότι η Μέρκελ ακολουθεί εντολές και να καταλήξουμε στο εξής: Όταν αφήνεις ανοιχτά τα σύνορα, εκτός από το ότι αλλοιώνεις πληθυσμιακά την χώρα σου (την Ευρώπη σε αυτή την περίπτωση), δίνεις και δουλειά, σε αυτούς που κερδίζουν από την διακίνηση των μεταναστών.

Αν νομίζετε ότι τα διαβάσατε όλα, κάνατε λάθος



Αναφερόμενος στην πρόταση του Σολτς , ο Φρανς Τίμερμανς υποστήριξε την δημιουργία ευρωπαϊκού ταμείου στήριξης της ανεργίας, στο οποίο, όπως εξήγησε, τα κράτη – μέλη θα συνεισφέρουν πόρους.

Σταδιακά, θέλουν όλοι οι πολίτες να παίρνουν λίγα χρήματα ίσα-ίσα για να ζούνε. Δεν θα δουλεύουν και δεν θα δημιουργούν πλούτο. Για αυτό επιδοτούν την ανεργία!

Είστε έτοιμοι να διαβάσετε, τι άλλο θέλουν οι Αριστεροί της Ευρώπης;

Σε ό,τι αφορά την πολιτική για το κλίμα, ο υποψήφιος του Κόμματος Σοσιαλιστών τάχθηκε υπέρ της επιβολής «φόρου διοξειδίου του άνθρακα» σε ευρωπαϊκό επίπεδο, «οπωσδήποτε» και «γρήγορα», διευκρινίζοντας ωστόσο ότι το μέτρο πρέπει να εφαρμοστεί με κοινωνική δικαιοσύνη.

Διαβάσατε τι θέλουν να κάνουν οι Αριστεροί της Ευρώπης!!!!!
















ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις