ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ"ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΟΥΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ" ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ Β.ΕΛΛΑΔΟΣ...Βήμα-βήμα υλοποιείται το γερμανικό σχέδιο

 


Ξεσκεπάζεται το βρώμικο σχέδιο των Γερμανών κατά της Ελλάδας, καθώς μέσω Σκοπίων, προσπαθούν να δημιουργήσουν τετελεσμένα τόσο για την χώρα μας, όσο και για ολόκληρα τα
Βαλκάνια.
Άνοιξε το κουτί της Πανδώρας με την Συμφωνία των Πρεσπών. Ανοίγουμε από το πουθενά ζητήματα, τα οποία θα μπορούσαν να δημιουργήσουν νέα τετελεσμένα στην περιοχή., ακόμα και διαμελισμό;
Δεν θα λέγαμε ότι είναι υπερβολική αυτή η παρατήρηση, καθώς ολόκληρη η Δύση, ΜΜΕ, κράτη και ιστορικοί, αρχίζουν να πετάνε βόμβες για το μέλλον της περιοχής.
Σκοπός και στόχος η αλλαγή των συνόρων. Ελεγχος των αγωγών και να βγει πάση θυσία η Ρωσία από τα Βαλκάνια.
Το Βερολίνο πρέπει πάση θυσία να αποκτήσει πρόσβαση στο Αιγαίο και αυτό θα συνέβαινε μόνο με ακρωτηριασμό της χώρας μας με δημιουργία ανεξάρτητης περιφέρειας Μακεδονίας εντός ΕΕ.

Δημιούργησαν τα Σκόπια, γαλούχησαν γενιές σκοπιανών με ψευδαισθήσεις και αλυτρωτισμούς «για να λυθεί» κάποια στιγμή εις βάρος μας το θέμα και να τεθούν τα θεμέλια διαμελισμού της χώρας.
Με λίγα συμπαιρένουμε το εξής. Η Θεσσαλονίκη θα είναι το λιμάνι των Σκοπίων βάσει της συμφωνίας Τσίπρας-Ζάεφ για την νέα «ονομασία» της FYROM, και την πρακτική εφαρμογή του Διεθνούς Δικαίου για την Θάλασσα για το «περίκλειστο» κράτος της Βόρειας Μακεδονίας, το οποίο στερείται ακτών και θάλασσας.
Η συμφωνία δηλαδή κατοχυρώνει δικαιώματα της «Βόρειας Μακεδονίας» ως «περίκλειστο» κράτος για ελεύθερη πρόσβαση στο Αιγαίο, εκμετάλλευση της ελληνικής ΑΟΖ, διεξαγωγή αλιείας στις ελληνικές θάλασσες, χρήση των ελληνικών λιμένων και απόκτηση ναυτικού εμπορικού Στόλου και ναυτικής σημαίας.

Σε Ρεπορτάζ της σοβαρής γερμανικής εφημερίδας κύρους Süddeutsche Zeitung που τιτλοφορείται: «Μουσική παράσταση στο Meta – Theater – Ρέκβιεμ για ένα χωριό», γίνεται λόγος για “καταπιεσμένη μακεδονική μειονότητα σε χωριά της Βορείου Ελλάδας”.

Το δημοσίευμα αφορά την αναγγελία μίας παράστασης που δόθηκε το Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018 στην πόλη του Μονάχου και στο πλαίσιο του προγράμματος του θεάτρου και της εταιρίας θεατρικών παραγωγών ‘Meta – Theater’ που εδρεύει στο Μόναχο. Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας γίνεται λόγος για τη “μυστική μακεδονική κουλτούρα” της καταπιεσμένης “Μακεδονικής μειονότητας της Έδεσσας”.











ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις