Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΓΚΕΡΙΝΓΚ !!!

 


Σε φορολογικό κλοιό μπαίνουν από την πρωτοχρονιά τα περιουσιακά στοιχεία των Ελλήνων που βρίσκονται κρυμμένα στο εξωτερικό καθώς ξεκινά η διαδικασία
ανταλλαγής στοιχείων μεταξύ φορολογικών αρχών 90 χωρών.


Η διαδικασία αυτή θα ολοκληρωθεί το 2018 μαζί με την έναρξη του γενικού περιουσιολογίου που θα ισχύει για όλους τους Έλληνες.

Οι φορολογικές αρχές πιστεύουν ότι έτσι μπορούν να εντοπίσουν πάνω από 100 δις ευρώ Ελλήνων στο εξωτερικό.


Θεωρητικά το περιουσιολόγιο θα είναι μια βάση δεδομένων για να ξέρουν οι φορολογικές αρχές το σύνολο των περιουσιακών στοιχείων έκαστου φορολογούμενου πολίτη, ωστόσο πολλοί φοβούνται ότι θα είναι η απαρχή νέων εισπρακτικών και όχι μόνο επιβαρύνσεων. Κάποιοι πολιτικοί έχουν κάνει ήδη λόγο ότι η σύνταξη δεν πρέπει να βγαίνει με βάση τα χρόνια που έχει εργαστεί κάποιος και τις εισφορές του αλλά με βάση τα περιουσιακά του στοιχεία, ενώ θα αποτελέσει δεδομένο για νέα αφαίμαξη (εφάπαξ) που θέλουν οι Γερμανοί, αντίστοιχη με αυτή που είχαν επιβάλει οι ναζιστές στους Εβραίους κατά τον Β” Παγκόσμιο πόλεμο.


Να σημειωθεί όμως ότι αυτό αποτελεί μέρος μόνο του Γερμανικού σχεδίου. Από το 2014 όπου άνοιξε η συζήτηση για μείωση του Ελληνικού χρέους οι Γερμανοί δεν το έχουν μεν απορρίψει αλλά το εξωθούν προς το απώτερο μέλλον καθώς ψάχνουν να βρουν νομική φόρμουλα ώστε να μην πληρώσουν αυτοί το μάρμαρο. Σύμφωνα λοιπόν με το σχέδιο των Γερμανών το δημόσιο χρέος πρέπει να πληρωθεί από τους ίδιους τους Έλληνες και επειδή δεν θέλουν να  την «πληρώσουν» μόνο οι καταθέτες του εσωτερικού με τα εναπομείναντα 120 δισ στις ελληνικές τράπεζες θέλουν πρώτα να καταγραφούν όλες οι καταθέσεις των Ελλήνων  παγκοσμίως και στη συνέχεια να γίνει ένα bail in  ώστε να μαζευτούν τουλάχιστον 100 δισ ευρώ.

Το επιχείρημα των Γερμανών είναι ότι δεν μπορούν να μειώσουν το δημόσιο χρέος και να το επιβαρυνθούν οι φορολογούμενοι των Ευρωπαϊκών χωρών και να μην πληρώσουν τίποτα οι Έλληνες. Εάν όμως συμβεί και ολοκληρωθεί το σχέδιο των Γερμανών, η Ελλάδα έχει μπει στην κατάψυξη για τουλάχιστον ένα αιώνα με καμία ελπίδα ανάπτυξης και ανάκαμψης.Φυσικά η οικονομική καταστροφή θα είναι η απαρχή και άλλων δεινών, εθνικών με τον κατακερματισμό της αλά Γιουγκοσλαβία.

Να σημειωθεί ότι στο περιουσιολόγιο θα υπάρχουν «κουτάκια» όπου ο φορολογούμενος θα πρέπει να σημειώσει ή να αναφέρει κάθε είδος περιουσιακού στοιχείου με αξία, όπως πολύτιμα μέταλλα, πολύτιμους λίθους, χρυσές λίρες, έργα τέχνης, έπιπλα αξίας, αντίκες, κλπ, το ίδιο ακριβώς που είχαν επιβάλει οι ναζιστές στους Εβραίους πριν τους υποχρεώσουν να τα πουλήσουν όλα για να πληρώσουν χαράτσι  στο καθεστώς και στη συνέχεια βέβαια να τους εξαφανίσουν στα στρατόπεδα συγκέντρωσης όπως στο Άουσβιτς.

 Η «Νύχτα των Κρυστάλλων»

Το βαθύ τραπεζικό κράτος της Ευρώπης σημαίνει την ώρα του τέλους του «παιχνιδιού» στην ελληνική αποικία χρέους με μια πρόταση τόσο ζοφερή που εμπνευστής της μπορεί να είναι μόνον ένας υψηλόβαθμος εν ενεργεία ναζιστής. Και πράγματι, έτσι είναι. Διότι ο «εφάπαξ περιουσιακός φόρος», που «μπορεί να συμπληρώσει τα μέτρα λιτότητας» όταν οι δανειστές αποφασίσουν ότι «το χρέος ενδέχεται να μην είναι πλέον βιώσιμο», όπως φωτογραφίζει η έκθεση του Ιανουαρίου 2014 της Deutsche Bundesbank, εφαρμόστηκε παλαιότερα από τον παντοδύναμο εκείνη την εποχή Χέρμαν Γκέρινγκ στη διαβόητη «Διάταξη για την τιμωρία των Εβραίων με γερμανική υπηκοότητα της 12ης Νοεμβρίου του 1938».

Η ανατριχιαστική πρόταση του βαθέος τραπεζικού συστήματος για το οικονομικό Νταχάου για τους Έλληνες σημαίνει με λίγα λόγια την ώρα του τέλους στον αργό μας οικονομικό θάνατο με τι άλλο… μια ακόμη επίδειξη ισχύος, μια ακόμη παράσταση «σοκ και δέους», ένα κούρεμα σε καταθέσεις και ακίνητη περιουσία για όλους (το ποσοστό του οποίου δεν προσδιορίζεται στην έκθεση, αλλά εύκολα κανείς μπορεί να το συμπεράνει δεδομένων των οικονομικών μας μεγεθών, στο 20%). Δεν είναι λάθος στη μετάφραση, ούτε υπερβολή. Αυτή είναι πράγματι η πρόταση του γερμανικού τραπεζικού κατεστημένου για να εισπράξουν τα λεφτά «τους».










ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις