Παρασκευή, 29 Δεκεμβρίου 2017

Το μεγαλύτερο «πείραμα» στην ιστορία του πλανήτη, έτοιμο να εφαρμοστεί στην Ευρώπη

Το μεγαλύτερο «πείραμα» στην ιστορία του πλανήτη, έτοιμο να εφαρμοστεί στην Ευρώπη (ΒΙΝΤΕΟ) 


Περίπου το ένα τρίτο των Γερμανών και των Γάλλων υπηκόων τάσσονται υπέρ της ιδέας της δημιουργίας "Ηνωμένων Κρατών της Ευρώπης", με άλλα λόγια υπέρ της
δημιουργίας ενιαίου ευρωπαϊκού κράτους, με τερματισμό την εθνικής κυριαρχίας και ταυτότητας, στα σοβιετικά πρότυπα!

Κυρίαρχα κράτη φυσικά η Γερμανία και η Γαλλία, ενώ οι γραφειοκράτες των Βρυξελλών θα αναλάβουν τον ρόλο της κεντρικής εξουσίας, όπως συνέβαινε στην Σοβιετική Ένωση με το Κόμμα.

Άλλωστε, οι αρχές της Ενωμένης Ευρώπης έχουν σφυρηλατηθεί από τους νέο-μαρξιστές της περίφημης Σχολής της Φρανκφούρτης και πλέον επιχειρείται να εφαρμοστεί το πολιτικό «πείραμα» της Σοβιετικής Ένωσης, στην πιο μοντέρνα εκδοχή του, στην ευρωπαϊκή ήπειρο!

Το σχέδιο φέρεται να προωθεί ο ηγέτης των Γερμανών Σοσιαλδημοκρατών (SPD) Μάρτιν Σουλτς, όπως αποκαλύπτουν τα αποτελέσματα πρόσφατης δημοσκόπησης.

Σε συνέδριο του SPD στις 7 Δεκεμβρίου, ο πρώην πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου Σουλτς πρότεινε να μετατραπεί η ΕΕ σε "Ηνωμένα Κράτη της Ευρώπης" ως το 2025 και την υιοθέτηση ενός συντάγματος, ενώ απείλησε με έξοδο, όσες χώρες δεν συμμορφωθούν.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της εταιρείας YouGov που δημοσιεύτηκε χθες Πέμπτη, το 30% των Γερμανών και το 28% των Γάλλων τάσσονται υπέρ της ιδέας αυτής, ενώ το 33% και το 26% αντίστοιχα διαφωνούν. Σε άλλες χώρες όπως η Σουηδία, η Φινλανδία, η Δανία, η Νορβηγία και το Ηνωμένο Βασίλειο, οι πολίτες είναι σε μεγάλο ποσοστό αντίθετοι με την πρόταση αυτή με περίπου τους μισούς ερωτηθέντες να αντιτίθενται σε αυτήν.

Η δημοσκόπηση διενεργήθηκε από τις 13 ως τις 19 Δεκεμβρίου και σε αυτή συμμετείχαν 8.138 πολίτες των προαναφερθεισών χωρών.

Ένα είναι το σίγουρο: Μας περιμένει περίοδος ακόμα σφοδρότερης αντιπαράθεσης μεταξύ των πολιτικοκοινωνικών δυνάμεων που επιθυμούν Ευρωπαϊκό Κράτος και κατάργηση συνόρων (Νέα Τάξη) και εκείνων που στηρίζουν το κράτος-έθνος (Εθνική Δεξιά).


ΠΗΓΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου