ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ....ΟΣΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ PFIZER ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΑΠΟ ΜΙΑ "ΕΙΔΙΚΗ ΠΑΡΤΙΔΑ"...!!!


Σε μια σοκαριστική αποκάλυψη κατά τη διάρκεια ακρόασης στη Γερουσία στην Αυστραλία, εκπρόσωπος της Pfizer αποκάλυψε ότι ο φαρμακευτικός γίγαντας είχε εισαγάγει μια ειδική παρτίδα εμβολίων κατά του COVID-19 αποκλειστικά για το πρόγραμμα εμβολιασμού των εργαζομένων της.

Η παραδοχή έγινε κατά τη διάρκεια μιας αυστηρής συνεδρίας ερωτήσεων την Τετάρτη, στην οποία ο ιατρικός διευθυντής της χώρας Pfizer Australia, Dr. Krishan Thiru, και ο επικεφαλής των ρυθμιστικών επιστημών, Dr. Brian Hewitt, μίλησαν ενώπιον της «Επιτροπής Νομοθεσίας για την Εκπαίδευση και την Απασχόληση» της Αυστραλιανής Γερουσίας για το πειραματικό Εμβόλιο για τον covid-19.

Ο Αυστραλός γερουσιαστής Malcolm Roberts ηγήθηκε της ανάκρισης με δυναμικές έρευνες σχετικά με την πιθανή ανάμειξη της Pfizer στην εισαγωγή εντολών εμβολίων για απασχόληση στην Αυστραλία.

Ο γερουσιαστής Ρόμπερτς, στην ανάκρισή του, ισχυρίστηκε μια σημαντική μεταφορά πλούτου από τον αυστραλιανό λαό στη Big Pharma μέσω της κακοδιαχείρισης της κυβέρνησης Covid-19. 
















ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Εκπλήσσεται κανείς; Όσοι έκαναν την πράξη στα κανάλια έκαναν ανενεργή δόση ή αλατόνερο. Όπως και όλοι οι επίσημοι και τα σώματα ασφαλείας τους, δεν είναι χαζοί.

    MCX

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις