ΟΙ Πεζοναύτες εξουδετερωσαν μεγαλη ομαδα της FEMA και οι υπολλοιποι διεφυγαν απο το Μάουι

  

Οι Πεζοναύτες των Ηνωμένων Πολιτειών

την Παρασκευή «εξουδετέρωσαν» μια συνοδεία της FEMA που έφυγε από την πυρόπληκτη Lahaina για το Εθνικό Πάρκο Haleakalā, μια έρημο 33.000 στρεμμάτων και το διοικητηριο τους στην υψηλότερη κορυφή της πολιτείας, το όρος Haleakalā, από όπου η FEMA θα μπορούσε να είχε δραπετεύσει αν οι πεζοναύτες δεν κατέρριπταν ένα ελικόπτερο που στάλθηκε για να σώσει τους "ομοσπονδιακούς ληστές".

Η καταδίωξη ξεκίνησε νωρίς το πρωί της Παρασκευής όταν μια διμοιρία πεζοναυτών και η FEMA είχαν πυροβολισμούς στο καταφύγιο Maui Forest Reserve ανατολικά της παραλίας Lahaina. Ανταποκρινόμενοι σε αναφορές πληροφοριών, οι πεζοναύτες έπιασαν τη FEMA να θάβει πτώματα σε έναν χωμάτινο τάφο που είχαν ανασκάψει οι ομοσπονδιακοί με ενα εκσκαφέα. Μια πομπή πρακτόρων της FEMA μετέφερε τα πτώματα ανδρών, γυναικών και παιδιών από ένα φορτηγό φορτηγό M35 «deuce and a Half» και τα στοίβαξε το ένα πάνω στο άλλο καθώς οι ομοσπονδιακοί επόπτες στέκονταν γύρω καπνίζοντας τσιγάρα και πίνοντας καφέ.

Οι πεζοναύτες είχαν αποβιβαστεί σε απόσταση και είχαν εισχωρήσει στο AO της FEMA απαρατήρητοι. Η FEMA, η πηγή στο γραφείο του στρατηγού Σμιθ θα έλεγε αργότερα, ενδιαφέρεται περισσότερο να κάνει αστεία με τους νεκρούς παρά να δημοσιεύει επιφυλακές για να παρακολουθεί τις δυνάμεις των Λευκων Καπέλων.

Οι πεζοναύτες είχαν καλυφθεί στο πυκνό φύλλωμα και πίσω από τα δέντρα πριν ανοίξουν πυρ εναντίον των ομοσπονδιακών δυνάμεων.Κάποιοι FEMA ούρλιαξαν τρομοκρατημένοι: «Μην πυροβολείτε! Μην πυροβολείτε! Τα παρατάμε!» ενώ άλλοι έβγαλαν πιστόλια ή τουφέκια σε μια απέλπιδα αλλά μάταιη προσπάθεια να ανταποδώσουν τα πυρά. Οι βολές τους χτυπούσαν μόνο γρασίδι και δέντρα.

Οι δειλοί πράκτορες που δεν θα πολεμούσαν χτύπησαν στο ποθενα και σύρθηκαν μέσα από το φύλλωμα προς τα κοντινά οχήματά τους, τα SUV χωρίς σήμανση και ένα θωρακισμένο Mobile Command Center (MBC) της FEMA. Μερικοί βρήκαν τα ελαστικά τους ξεφουσκωμένα, αλλά μερικά οχήματα επέζησαν από την επίθεση.

Ο οδηγός του "Deuce and a Half" πυροβολήθηκε στο πρόσωπο από το παρμπρίζ όταν έβαλε κλειδί στην μιζα.

Μια ντουζίνα FEMA —και το FBI ενσωματωμένο ανάμεσά τους— επέζησαν από την αρχική επίθεση και διέφυγαν από τη συμπλοκή με δύο SUV και το MBC. Δεκαέξι πεζοναύτες σε τέσσερα Hummer τους κυνήγησαν, ενώ οι υπόλοιποι πεζοναύτες παρέμειναν πίσω για να "σκουπίσουν" τους στρατιώτες και να ανασύρουν τους νεκρούς αμάχους απο τον ομαδικό τάφο.

Οι Πεζοναύτες ακολούθησαν τη FEMA βορειοανατολικά κατά μήκος της διαδρομής 36 έως τη διασταύρωση της διαδρομής 37 στο Kahuli, στη συνέχεια νοτιοανατολικά κατά μήκος της διαδρομής 37 προς το Pukalani και, περαιτέρω, τον επισφαλή, παραμορφωμένο δρόμο που καταλήγει στην είσοδο του Εθνικού Πάρκου Haleakalā - αρκετές ώρες οδικώς.

Η πηγή μας είπε ότι οι πεζοναύτες δεν εμπλέκονται καθ' οδόν λόγω του κινδύνου να θέσουν σε κίνδυνο αμάχους.

Η FEMA κατέβηκε στο Kalahaku Overlook, έναν γκρεμό με θέα στον εκτεταμένο κρατήρα Haleakalā, και σχημάτισε μια αμυντική περίμετρο γύρω από τα οχήματά τους καθώς ένα ελικόπτερο UH-60 στην απόσταση πλησίαζε πιο κοντά στην παγιδα.

Οι πεζοναύτες, είπε η πηγή μας, είχαν ζητήσει αεροπορική υποστήριξη από τη Βάση του Σώματος Πεζοναυτών στη Χαβάη, αλλιώς γνωστή ως K-Bay, στο Oahu, αλλά τους είπαν να περιμένουν ένα πυροβόλο, ένα AH-1Z Viper..

Το Blackhawk δεν ανταποκρίθηκε στις ραδιοφωνικές κλήσεις των πεζοναυτών.

Η FEMA είχε πεταξει πράσινο καπνό, παγκοσμίως αναγνωρισμένο ως «φιλικές δυνάμεις έτοιμες για διαφυγη».

Καθώς το Blackhawk κατέβαινε, έτοιμο να αιωρηθεί, χτυπήθηκε ξαφνικά από τρεις χειροβομβίδες που εκτοξεύτηκαν από έναν εκτοξευτή χειροβομβίδων MK19 με ζώνη, τοποθετημένο στην κορυφή ενός Marine Hummer. Η μια έκοψε τον ιστό του ρότορα. Η δευτερη μπηκε σε μια ανοιχτή πόρτα. Καπνός και φλόγα κατέκλυσαν το ελικοπτερο, το οποίο έπεσε από τον ουρανό και κατέβηκε στον κρατήρα Haleakalā.

Το Viper έφτασε αφού οι πεζοναύτες γύρισαν το MK19 στο MBC της FEMA. Η πανοπλία του δεν ήταν αρκετά πυκνή για να επιβιώσει από πολλά απευθείας χτυπήματα.

Οι Πεζοναύτες απομάκρυναν το "αργοπορημένο πουλί", λέγοντας ότι έλεγχαν την κατάσταση.

Οι εναπομείναντες πράκτορες της FEMA έπεσαν σαν ντόμινο.

Οι Πεζοναύτες, είπε η πηγή μας, βρήκαν 113 πτώματα στο πίσω μέρος του «Deuce and a Half» και στον τάφο.

Αργότερα το ίδιο βράδυ, ένα 737 φορτωμένο με προσωπικό της FEMA αναχώρησε από το αεροδρόμιο Kahului, με άγνωστο προορισμό.

 

 

 

 

 

 

 

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις