ΑΠΛΑ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ.....!!!


 Λιγη σημασια εχει αν το πιστευετε η οχι....

Λιγο τους νοιαζει η γνωμη σας....

Καθολου δεν τους νοιαζει η υγεια σας

οπως αρκετοι αφελεις πιστεψατε....

 






SINOMOSIOLOGOS

sinomosiologos.blogspot.gr

Σχόλια

  1. ΛΑΘΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΗΣ ΟΣΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΘΕΛΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΛΕΝΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτά που θα πρεπε να παίζονται καθημερινά για μήνες τώρα παντού, δυστυχώς κρατούνται μακρυά από τους περισσοτέρους τουλάχιστον, ψοφοφόρους.
    Αυτός ήταν και ο κρυφός πόθος τους για χιλιάδες χρόνια, που μέσω των "προφητειών" τους που οι κοιμισμένοι εργάτες και συνειργοί...πιστοί των θρησκειών τους...ανέλαβαν να πραγματώσουν, αφού ο θεός τους έτσι το θέλησε να γίνει.
    Ας απολαμβάνουμε τώρα τούς καρπούς της δισχιλιετούς κύησης (κοινώς γκαστριάς με τον πιο χυδαίο και βάρβαρο βιασμό) του παρα φύσει και θέσει γάμου Ελληνοχριστιανισμού, που ενω επισήμως παγκοσμίως τον δέχονται και αποκαλούν Ιουδαιοχριστιανισμό, οι σημερινοί εμείς έλληνες τον χαβά μας,...και χωρίς καν να το υποψιαζόμαστε πλέον γιατι το κάναμε και δεύτερη φύση μας, συνεχίζουμε να δεχόμαστε τον διασυρμό μας, για χάρη των απαρχής ασπόνδων μισελλήνων.
    Μετά μας πειράζει όταν βλέπουμε την Κλεοπάτρα, τον Αχιλλέα και την Αθηνά στις "παραγωγές" των λεπρών, Αφρικανικής προέλευσης.
    Ιδού και η γεωμετρική απόδειξις των παραπάνω.
    Με φόντο την κατεστραμένη απο τους ιδίους Ακρόπολη, συναντούνται οι δύο ισραηλινές κωλοτρυπίδες, σοδομισμένες απο τον κοινό γνωστό κτηνοβάτη τους...για να υποδυθούν τον Ηρακλή και τον Σωκράτη όπως τους αναγορεύει/προσφωνεί μια ελεεινή και πρόστυχη σιχαμένη "δημοσιογράφος", για τα έργα και τις ημέρες των μιασμάτων, με σκοπό τον πλήρη εξολοθρεμό του ανθρωπίνου γένους,
    Διαβάστε, κοιτάχτε, ακούστε και.........αλλά, καλλίτερα μέχρι εδώ.

    https://ftp.mivida.gr/2020/10/03/politikh/mitsotakis-xarari-sxedon-adianoito-na-pame-se-ena-deytero-geniko-lockdown/

    Μπροστά σε κάτι τέτοια ωχριούν τα Κυλώνεια άγη!... που 25 αιώνες πρίν ο Αισχύλος έσκουζε στα θέατρα: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΟΛΕΡΟΤΕΡΗ ΧΟΛΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΒΡΙΝ.
    Kι ο Ηράκλειτος.......: ΥΒΡΙΝ ΧΡΗ ΣΒΕΝΝΥΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ Η ΠΥΡΚΑΙΗΝ

    Κοσμάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις