Τρομακτικό κτύπημα σε 120 μέτρα βάθος με ρωσικό υπερ-υπερηχητικό βλήμα Kinzhal στο κέντρο διοίκησης του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία! Δεκάδες νεκροί ΝΑΤΟϊκοί και Ουκρανοί αξιωματικοί


 Ρωσικός υπερ-υπερηχητικός

πύραυλος Kinzhal σκορπιζει τον ολεθρο.....

Στο υπόγειο στρατηγείο (που είχε κτιστεί σε βάθος 400 ποδών μέσα στo έδαφος) υπηρετούσε αριθμός αξιωματούχων του ΝΑΤΟ και φέρεται να φιλοξενούσε άνω των 300 ατόμων.

Οι Ρώσοι μιλάνε για ανάσυρση 40 νεκρών από τα συντρίμμια του υπόγειου στρατηγείου, μέχρι στιγμής, αλλά οι περισσότεροι δεν θα ανασυρθούν ποτέ καθώς θάφτηκαν από τα συντρίμμια. Είναι άγνωστο πόσοι Δυτικοί και πόσοι Ουκρανοί σκοτώθηκαν στην επίθεση, αλλά είναι η πρώτη φορά που οι Δυτικοί μετρούν τόσο πολλούς νεκρούς και μάλιστα αξιωματικούς και υπαξιωματικούς.

Οι περισσότεροι είναι Βρετανοί και Πολωνοί, αλλά ανάμεσά τους βρίσκονταν και Αμερικανοί και μέλη ιδιωτικών εταιρειών που υποστήριζαν επικοινωνίες και μετάδοση στοιχείων.

Στις επόμενες ημέρες και εβδομάδες θα φανεί από την εξέλιξη των επιχειρήσεων, κατά πόσο θα επηρεάσει την διεξαγωγή επιχειρήσεων των Ουκρανών και των Δυτικών και την ανάσχεση της τελικής επίθεσης στο Μπάκχμουτ.

Πάντως είναι το πρώτο μαζικό κτύπημα κατά Δυτικών ανώτατων αξιωματικών και δεν είναι γνωστό πώς θα αντιδράσουν οι δυτικές πρωτεύουσες αν και βέβαια, αν υπάρξει αντίδραση, θα είναι σα να παραδέχονται ενεργό εμπλοκή στον πόλεμο κατά της Ρωσίας!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ΣΑΣ ΕΧΩ ΠΕΙ.

    ΕΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΟΠΛΑ ΚΡΥΜΜΈΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΡΆΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΝΑΤΟ.ΟΠΛΑ ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΙΝΖΑΛ,ΣΑΡΜΑΤ,ΙΣΚΑΝΤΕΡ ΚΛΠ.ΕΙΝΑΙ ΤΊΠΟΤΑ ΜΠΡΟΣΤΆ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΑ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ.

    Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι ακριβώς είναι.
      Εδώ ο λεβένταρος τα λέει όλα.

      https://ugetube.com/watch/cocaine-clown_85jEDCgJBF2zg1U.html

      Κοσμας

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις