Συνελήφθη ο επικεφαλης του προσωπικού του Λευκού Οίκου Ρον Κλέιν


Τα Λευκα Καπελα συνέλαβαν το Σάββατο τον αρχηγό του προσωπικού του Λευκού Οίκου, Ρον Κλέιν, λίγο αφότου ανακοίνωσε ότι θα αποχωρούσε από την παράνομη διοίκηση σε λίγες εβδομάδες για προσωπικούς λόγους, δήλωσε μια πηγή από το γραφείο του στρατηγού Eric M. Smith.

Ο Κλέιν, στόχος υψηλής αξίας, είχε εργαστεί υπό τους παγκοσμιοποιητές Αλ Γκορ και Μπαράκ Χουσεΐν Ομπάμα προτού συμμετάσχει στην εκστρατεία του Μπάιντεν στα τέλη του 2019. Καθ' όλη τη διάρκεια του 2020, εργάστηκε ως ανώτερος σύμβουλος στην προεδρική εκστρατεία του Μπάιντεν και του δόθηκε η θέση του Επιτελάρχη απο τον Μπάιντεν αφου είχε κλέψει με επιτυχία τις εκλογές του 2020.


Τα Λευκα Καπελα ισχυρίζονται ότι ο Klain ήταν ένας κρίσιμος παίκτης στον εγκέφαλο της κλοπής του 2020. Λένε ότι ο Κλέιν στις αρχές του 2020 είπε στον Μπάιντεν ότι είχε ένα αλάνθαστο σχέδιο να νικήσει τον Πρόεδρο Τραμπ ακόμα κι αν ο Τραμπ συγκέντρωνε πολλές εκλογικές ψήφους νωρίς το βράδυ των εκλογών. Ο Κλέιν ήταν μέλος μιας συμβουλευτικής ομάδας που πρότεινε τις ιδέες της νοθείας εκλογικών μηχανημάτων και της πρόσληψης «μουλαριών» για να πραγματοποιήσουν ψηφοδέλτια την τελευταία στιγμή, είπε η πηγή μας.

«Αν κερδίζεις, τέλεια. Αν χάσεις, θα σε κάνουμε να κερδίσεις. Είτε έτσι είτε αλλιώς, εσύ κερδίζεις και ο Τραμπ χάνει», φέρεται να είπε ο Κλέιν σε μήνυμα κειμένου στον Μπάιντεν τον Ιούνιο του 2020.

Ο Κλέιν βοήθησε τον Μπάιντεν να σφραγίσει την κλοπή. Χωρίς τη συμβολή του Κλέιν, ο Τραμπ θα είχε συντρίψει τον Μπάιντεν όπως είχε χτυπήσει τη μάγισσα Χίλαρι Κλίντον το 2016, πρόσθεσε η πηγή μας, λέγοντας επίσης ότι αν και τα Λευκα Καπελα παρακολουθούσαν τον Κλέιν, επέλεξαν να περιμένουν μέχρι να μείνει μόνος και απομονωμένος πριν κάνουν τη σύλληψη.

Η ανακοινωθείσα ώθησή του να παραιτηθεί -προσωπικοί λόγοι- ήταν ένα προπέτασμα καπνού. Ο Κλέιν ανακάλυψε ότι τα Λευκά Καπέλα ήταν στο κατοπι του και, φοβούμενος για τη ζωή του, ετοιμάστηκε να φύγει αμέσως από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Τα Λευκα Καπελα πιστεύουν ότι ο Klain ενημερώθηκε και ηξερε τι τον περιμενει επειδή ειχε βγαλει ένα εισιτήριο μονής διαδρομής για τη Βαρσοβία της Πολωνίας, όταν οι Ειδικές Δυνάμεις των ΗΠΑ μεταμφιεσμένες σε Maryland State Police σταμάτησαν το όχημα του Klain κοντά στο σπίτι του στο Chevy Chase, Maryland, έναν θύλακα Deep State.

Όταν ο Κλέιν απαίτησε με υφος να του απαντησουν γιατί τον είχαν τραβήξει, ρωτώντας: «Ξέρεις ποιος είμαι;» ο επικεφαλής των Ειδικών Δυνάμεων απάντησε: «Σίγουρα ναι» και τον έβγαλε από το αυτοκίνητο. Το αεροπορικό εισιτήριο στην τσέπη του είχε ημερομηνία αναχώρησης για την επόμενη μέρα.

«Είμαστε σίγουροι ότι ο Klain θα είχε πετάξει στη Βαρσοβία και θα κατευθυνόταν στην Ουκρανία για ασφάλεια. Εκεί πηγαίνουν πολλοί Deep Staters αυτές τις μέρες, ειδικά αν καταλάβουν ότι είναι στόχοι στρατιωτικής σύλληψης. Αυτός ο τύπος ήταν σημαντικός παίκτης και τον "εχουμε". Έχουμε έναν τόνο αποδεικτικών στοιχείων να χρησιμοποιήσουμε εναντίον του σε ένα στρατοδικείο», είπε η πηγή μας.

Κλείνοντας, είπε ότι ήταν έξυπνη ιδέα του Klain να χρησιμοποιήσει τη φαξ του Λευκού Οίκου των Tyler Perry Studios αφού ο στρατός των ΗΠΑ αρνήθηκε την είσοδο στον Μπάιντεν στον πραγματικό Λευκό Οίκο τον Ιανουάριο του 2021.

 

 

 

 

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις