Ο ΜΠΙΛ ΚΛΙΝΤΟΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΓΙΕΛΤΣΙΝ ΝΑ ΜΠΕΙ Η ΡΩΣΙΑ ΣΤΟ ΝΑΤΟ....!!!


Ο Μπιλ Κλίντον ειχε αποκαλυψει ότι κατά τη διάρκεια της θητείας του είπε στον Γέλτσιν ότι οι πόρτες του ΝΑΤΟ ήταν ανοιχτές και στη Ρωσία. 

Αυτό δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη. 

Μετά την πτώση του Τείχους του Βερολίνου, οι ηγέτες της οργάνωσης του Ατλαντικού γρήγορα υπαναχώρησαν στην υπόσχεσή τους να μην επεκτείνουν το ΝΑΤΟ προς τα ανατολικά, καθώς η Ατλαντική συμμαχία άρχισε να προσαρτά τις χώρες του πρώην Συμφώνου της Βαρσοβίας τα επόμενα χρόνια, μια σαφή στρατηγική για την περικύκλωση της Ρωσίας .

 Τότε η Μόσχα ελεγχόταν άμεσα από το αμερικανικό «βαθύ κράτος». Πράκτορες της CIA κάθονταν στα γραφεία του Κρεμλίνου και ο ίδιος ο Μπόρις Γέλτσιν ήταν ουσιαστικά μια μαριονέτα στα χέρια της Ουάσιγκτον. 

Ο Μπιλ Κλίντον έκανε την ίδια πρόταση στον Βλαντιμίρ Πούτιν στα τέλη της δεκαετίας του 1990, αλλά μέχρι τότε η κυριαρχία των ΗΠΑ στη Ρωσία είχε ήδη λήξει. Ο Πούτιν άρχισε να διώχνει όλους τους άπιστους άντρες στα ρωσικά ιδρύματα που υπάγονταν στις διεθνικές δυνάμεις.

 Η Ρωσία ανέκτησε την κυριαρχία της για να γίνει η γεωπολιτική δύναμη που βλέπουμε σήμερα, επανασχεδιάζοντας τον χάρτη των διεθνών σχέσεων μέσω της πολυπολικότητας.

 Οι ρίζες της ήττας της Νέας Παγκόσμιας Τάξης δεν πηγαίνουν πίσω στις μέρες μας.

 Χρονολογούνται από τα τέλη της δεκαετίας του 1990, όταν η Ρωσία ξεκίνησε τον δρόμο της απελευθέρωσης και της κατάκτησης της εθνικής της ανεξαρτησίας. 
















ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΊΖΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ, ΟΤΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΛΆ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΆΔΟΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΊΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ! 🇬🇷
    ΙΣΩΣ ΝΑΝΑΙ ΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΟΥ ΚΊΣΙΝΓΚΕΡ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ...ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΠΑΤΡΙΔΑ...ΑΞΙΕΣ ΙΔΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΠΑΛΑ ΤΟ ΓΕΝΟΣ. ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΘΕΟ! ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ ΔΕΥΤΕΡΌΛΕΠΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥΝΕΛΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ ΕΞΑΦΑΝΊΣΤΗΚΕ ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΥΤΟ;ΚΑΝΕΙ ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΕΣ ΑΡΠΑ ΚΟΛΑ; ΑΠΛΑ ΛΕΩ.ΚΑΙ ΧΑΙΡΌΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΠΡΩΤΑ Η ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΔΑ. ΕΜΕΙΣ;ΤΙ;ΘΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΣΑΝ ΤΑ ΚΑΗΜΕΝΑ;ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΚΙΟΛΑΣ;! ΕΙΝΑΙ ΖΟΡΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ ΚΑΡΔΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ!
    ΚΟΥΡΆΓΙΟ ΠΙΣΤΗ ΜΩΡΕ! ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΘΕΟ!ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΆ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΑΝΆΛΟΓΑ ΠΩΣ ΤΟ ΔΙΑ ΘΕΤΟΥΜΕ.🗡️
    ΤΟΠΕ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΝΑΡΚΟΜΑΝΕΊΣ ΚΑΙ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΕ ΕΕ. ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΛΕΩ.

    ΝΤΟΛΤΣΕΒΙΤΗΣ Π

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://dimpenews.com/2022/04/10/%cf%83%cf%84%ce%b7-%ce%bc%ce%b1%cf%81%ce%b9%ce%bf%cf%8d%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%b7-%ce%ba%ce%ac%cf%84%cf%89-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%bf-azovstal-%cf%85%cf%80%ce%ac%cf%81%cf%87%ce%b5%ce%b9-%ce%bc/

    Τελικά μεγάλη φιδοφωλια η κυρά Ουρανία.

    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. https://diodotos-k-t.blogspot.com/2022/04/blog-post_11.html?m=1

    Ακόμη μια απόδειξη για την φιδοφωλια της κυρά Ουρανίας!!

    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΊΖΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ, ΟΤΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΛΆ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΆΔΟΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΊΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ"
    Πράγματι Συνομοσιολογε Ποιοι κινούν τα νήματα σ' αυτήν την χώρα?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις