Ο ΑΡΟΥΡΑΙΟΣ ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΦΑΚΑ....!!!

 

Οι Ειδικές Δυνάμεις των ΗΠΑ σημείωσαν

το Σάββατο μια σημαντική νίκη στον πόλεμο ενάντια στο Deep State – τη σύλληψη του εγκέφαλου του Deep State και αρχιτέκτονα ψευτο-πανδημίας Δρ. Anthony Fauci, είπε μια πηγή της JAG

Το «Λευκα Καπελα» του αμερικανικού στρατού, είπε, προσπαθούσαν για «πολύ καιρό» να "βουτηξουν" τον Fauci, αλλά συχνά αυτο γινοταν αδυνατο επειδή ο γιατρός του Deep State χρησιμοποιούσε κάθε κόλπο για να καθυστερήσει την αναπόφευκτη σύλληψή του. Όταν βρισκόταν στο κοινό, ο Fauci ήταν καλά προστατευμένος και συχνά περικυκλωνόταν από τουλάχιστον δώδεκα ένοπλους φρουρούς και πολίτες που θα είχαν βρεθει στα διασταυρούμενα πυρά αν ο στρατός τον είχε αρπάξει στα ανοιχτά. Και όταν ταξίδευε από και προς τις εκδηλώσεις, ο Fauci χρησιμοποιούσε οχήματα δόλωμα για να μειώσει τον κίνδυνο σύλληψης. Τα οχήματα-δόλωμα, είπε η πηγή μας, συχνά ειχαν μεσα ατομα που του εμοιαζαν η ειχαν μασκαρευτει να του μοιαζουν ωστε να παραπλανησουν τον στρατο.

Το απόγευμα του Σαββάτου όμως οι στρατιωτικοί έπιασαν "τον πρωτο αριθμο".

«Έιχουμε πολύ καλες πληροφοριες ότι ο Φάουτσι το Σάββατο είχε ελάχιστη προστασία -δύο φύλακες- και έφευγε από το σπίτι του στο DC για μια επίσκεψη στη σύζυγό του, την οποία δεν είχε δει εδώ και μήνες. Το Deep State τους κράτησε χωρισμένους γιατί νόμιζαν ότι θα τη στοχοποιούσαμε για να φτάσουμε στο Fauci. Ξέραμε από τότε πού την έκρυψαν και ελπίζαμε σε μια τέτοια τύχη», είπε η πηγή μας.

Η σύζυγος του Φάουτσι, Κριστίν Γκρέιντι, διέμενε στο ξενοδοχείο Ivy στη Βαλτιμόρη του Μέριλαντ, με ένα ψευτικο όνομα.

Οι ειδικές δυνάμεις με πολιτικά οχήματα παρακολουθησαν διακριτικά το αυτοκίνητο του Fauci σε ένα υπόγειο πάρκινγκ κοντά στο ξενοδοχείο και έκαναν την κίνησή τους. Τον εγκλωβισαν, έβγαλαν όπλα και διέταξαν τους φρουρούς του Φάουτσι να πετάξουν τα πυροβόλα όπλα τους έξω από το παράθυρο.

«Η ασφάλεια του Φάουτσι συμμορφώθηκε και οι Ειδικές Δυνάμεις έσυραν τον Φάουτσι από το όχημα, τον υπέταξαν και τον οδήγησαν για επεξεργασία».

Παρεμπιπτόντως, η σύλληψη έλαβε χώρα λίγο αφότου το Bloomberg TV μετέδωσε μια μαγνητοσκοπημένη συνέντευξη με τον Fauci. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Fauci προέβλεψε μια αναζωπύρωση του Covid και είπε στον οικοδεσπότη David Westin ότι οι ΗΠΑ πιθανότατα θα πρέπει να επιβάλουν εκ νέου εντολές και προγράμματα μάσκας για να ενθαρρύνουν τους πολίτες να λαμβάνουν πιο συχνά ενισχυτικές δοσεις εμβολιων

Η πηγή μας είπε χαριτολογώντας η JAG έχει στοιχεία που αποδεικνύουν ότι ο Fauci είναι προφήτης.

«Ο Φαούτσι φαίνεται να έχει μια ασυνήθιστη ικανότητα να κοιτάζει το μέλλον. Έχει προηχογραφήσει κυριολεκτικά χιλιάδες βίντεο για τον Covid που προβλέπουν τι θα συμβεί σε ένα, τρία και πέντε χρόνια από τώρα. Σε ένα βίντεο, κάθεται σε ένα γραφείο μπροστά από ένα ηλεκτρονικό ρολόι και ημερολόγιο, και η ημερομηνία γράφει 4 Αυγούστου 2023 και ο Fauci συνεχίζει να μιλαει για μια νέα παραλλαγή του Covid που σάρωσε τη χώρα και παρακαλεί τους πολίτες να υπακούσουν στη νέα παραμονή κι εντολές κατ' οίκον. Το εύρος αυτών, είμαι σίγουρος, θα φανεί στο στρατοδικείο του. Οι κατηγορίες εναντίον του είναι αστρονομικές», είπε η πηγή μας.

Αυτές οι κατηγορίες περιλαμβάνουν προδοσία, μαζική ιατρική αμέλεια και ταραχή συνωμοσία και εγκληματική ανθρωποκτονία, σύμφωνα με στρατιωτικό ένταλμα σύλληψης. 






ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 






Σχόλια

  1. Να το πουν και τα ελληνικά ΜΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλιμονο...πρωτο θεμα θα ειναι στο αμεροληπτο δελτιο των 8

      Διαγραφή
    2. Γιατι το ειπαν τα ξενα;μπαμπης

      Διαγραφή
    3. Γιατι....αν τελικα αληθευει...θα περιμενες να το πουν?

      Διαγραφή
    4. Αυτο εννοούσα. μπαμπης

      Διαγραφή
  2. 🤣 ΑΑΑΧΜ ΤΙ ΕΙΠΕΣ;ΠΩΣ; ΠΟΥ; ΠΩΤΕ; ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ;ΑΑΑΧΜ ΠΟΙΟΣ 007...?
    ΘΒ ΕΠΙΧΕΊΡΗΣΗ ΓΗΣ ΜΑΔΙΆΜ ΟΥΧΑΧΑ! ΤΑ ΒΛΈΠΕΙΣ ΜΑΠ;ΠΟΥ ΣΤΑΛΕΓΑ...ΜΗΝ ΚΛΑΙΣ ΑΠΤΗΝ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΑΑΑΟΥ!ΑΑΑΟΥ!
    Μακάρι

    Νίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κρεμάλα στον φούστη αν ισχύουν αυτά!
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 🤣 ΜΑΤ ΕΞΕΡΕΤΙΚΟ!ΠΕΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΧΙΟΥΜΟΡ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΣΟΒΑΡΑ;

    Νίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαααχαχαα... Ήθελα να γράψω αλλά με "διόρθωσε το T9" τεσπά..χάσαμε το κορμί...χαχααχαα

      Διαγραφή
  5. Το μολυσμένο μίασμα των αιμοδιψών.
    Δεν πρόλαβε να δεί το άλλο του μισό φρικιό.
    Τι κρίμα που Ορφάνεψαν οι αρουραίοι στη χώρα μας.
    Ας κρατήσουμε όμως για σκέψιν αυτό:

    "Η πηγή μας είπε χαριτολογώντας η JAG έχει στοιχεία που αποδεικνύουν ότι ο Fauci είναι προφήτης."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ11 Απριλίου, 2022 00:09

    ΦΤΥΣΤΟΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ,Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΕΡΕΖΑ ....
    ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΑΥΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΤΩΡΑ ,ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ .
    ΟΜΩΣ ΤΟ ΧΑΡΜΟΣΥΝΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ,ΕΙΝΑΙ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΜΠΑΛΟΥΣ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καταρχας μας ειχαν πει οτι τον εκτελεσαν καιρο πριν.Τωρα ποιον κυνηγουσαν και συλλαβανε?Αν δε το πει επισημα καποιο συμβατικο καναλι οι τυπαδες θα βγαλουν αλλη μια εκτυπωση του φαουτσι και θα σερβιρουν και τα βιντεακια του μεχρι το 2040.Ποιο το νοημα τοτε?Και το κυριοτερο ποιον πιασανε πριν και ποιον τωρα?Και τους κλ7ντον υποτιθεται καθαρισανε και τωρα τους μοστραρουν.Με μια λαστιχενια μασκα σου φτιαχνω στρατους απο φαουτσι μαουτσι κι οτι θες.

    ΓΑΜΙΩΤΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις