Αποχαιρετιστήριο μήνυμα από την 36η Ταξιαρχία Πεζοναυτών Ουκρανίας: «Το καθεστώς του Κιέβου μας είπε ψέματα»

Αποχαιρετιστήριο μήνυμα από την 36η Ταξιαρχία Πεζοναυτών Ουκρανίας: «Το καθεστώς του Κιέβου μας είπε ψέματα» 

Η 36η Ταξιαρχία Πεζοναυτών των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας έστειλε το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του

προς τον ουκρανικό λαό, αφήνοντας παράλληλα αιχμές για το καθεστώς του Βολοντίμιρ Ζελένσκι. 

Όπως μεταδίδει το defencenet.ru οι στρατιώτες υποστηρίζουν ότι το Κίεβο τους «διέγραψε» εδώ και πολύ καιρό και τους έστειλε στην Μαριούπολη ως αντιπερισπασμό. Οι συγκεκριμένοι στρατιώτες βρίσκονται στο «Azovmash», το δεύτερο εργοστάσιο στην Μαριούπολη που βρίσκεται υπό ουκρανικό έλεγχο και βλέπουν τον ρωσικό κλοιό να κλείνει. 

«Μιλήσαμε με τον Κίεβο και μας εγγυήθηκαν είτε πολιτική είτε στρατιωτική λύση της κατάστασης. Για περισσότερο από ένα μήνα, οι πεζοναύτες πολέμησαν χωρίς αναπλήρωση πυρομαχικών, χωρίς τροφή, χωρίς νερό, πίναμε νερό από λακκούβες και πέθαναν αρκετοί απ’ αυτό. Έχουν πεθάνει ήδη οι μισοί στρατιώτες της ταξιαρχίας», αναφέρει το μήνυμα που αναρτήθηκε στα κοινωνικά δίκτυα.

Προφανώς, οι πεζοναύτες της 36ης Ταξιαρχίας των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας δεν κατάλαβαν για τι πολεμούσαν και με ποιον, αφού έκαναν την επιλογή να πεθάνουν στην τελευταία μάχη. Οι σύντροφοί τους από το 503ο τάγμα αποδείχτηκαν πολύ πιο έξυπνοι και κατέθεσαν σχεδόν εντελώς τα όπλα.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό 267 πεζοναύτες του ουκρανικού Ναυτικού παραδόθηκαν στη Μαριούπολη. Ο διοικητής τους εξαλείφθηκε και ο αναπληρωτής επιτελάρχης του τάγματος συνελήφθη από τα ρωσικά στρατεύματα, να σημειώσουμε ότι πριν από λίγες εβδομάδες είχε προσπαθήσει να δραπετεύσει.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ΠΑΝΤΑ Η ΛΕΠΤΟΜΈΡΕΙΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ.
    ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΆΤΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΙΑΚΡΊΝΕΙ.

    ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΔΡΑΚΟΣ ΤΟΥ Α'ΔΡΑΚΟΥ.ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΥΝΗΘΩΣ 12-14 ΜΕΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΖΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΌ ΒΙΝΤΕΟ Η ΣΑΤΑΝΙΣΤΡΙΑ ΤΡΕΛΛΕΓΚΩ ΠΟΥ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΖΕΙ ΜΕ ΔΡΕΠΑΝΙ ΤΟΝ ΑΤΥΧΟ "ΡΩΣΣΟ".

    ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΑΡΧΑΊΟ ΘΕΟ ΠΟΥ ΞΥΠΝΑ ΣΤΗΝ ΓΗ ΤΟΥΣ,ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΝΗΤΙΚΟΥΣ Α DRACONIS ΠΟΥ ΟΝΤΩΣ ΖΟΥΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΚΗ ΓΑΙΑ.
    Ο ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΙΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΘΥΣΙΕΣ ΡΩΣΣΩΝ 8 ΕΤΗ ΤΩΡΑ.
    ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΑ ΟΝΤΑ ΑΥΤΑ,ΛΟΓΩ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΖΟΥΝ ΣΕ ΚΤΙΡΙΑ.
    ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΜΥΘΟΙ (ΠΟΥ ΜΥΘΟΣ=ΙΣΤΟΡΊΑ) ΖΟΥΝΕ ΨΗΛΑ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ ΣΕ ΒΟΥΝΑ ΟΠΟΥ ΤΡΥΠΟΥΝ ΤΟΝ ΒΡΑΧΟ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΤΕΧΝΗΤΕΣ ΣΠΗΛΑΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΑΥΤΩΝ,ΚΑΙ ΝΑΙ ΦΤΥΝΟΥΝ ΕΝΑ ΥΓΡΟ ΠΟΥ ΕΡΧΟΜΕΝΟ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΤΜΌΣΦΑΙΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΥΡ.ΚΑΙ ΝΑΙ.ΑΓΑΠΟΥΝ ΧΡΥΣΟ+ΠΟΛΎΤΙΜΟΥΣ ΛΊΘΟΥΣ.

    ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΞΑΝΘΙΑ ΝΑ ΛΕΕΙ "DRACARIS" KI O ΝΤΡΟΓΚΟ ΝΑ ΚΑΙΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΟΜΟΥΡΛΗ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΑΝΘΡΩΠΟ;

    ΙΣΩΣ ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΑΡΕΣΚΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΙ ΑΙΩΝΕΣ ΣΤΟ ΚΑΨΙΜΟ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.ΜΑ;
    ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΪΣΕΙ ΤΟΝ ΦΤΕΡΩΤΟ ΑΠΟΣΤΑΤΗ ΔΡΆΚΟ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΑΝΑΠΟΔΗ ΑΓΚΙΝΑΡΑ=UFO ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΌ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥ,ΚΙ ΕΒΑΛΕ ΤΟΥΣ ΟΥΣΟΥΝΓΚΑΛ ΚΑΙ ΚΙΝΓΚΟΥ,ΓΙΑΟΥΤΙΑ ΚΑΙ ΜΑΙΤRE ΩΣ ΕΠΙΤΗΡΗΤΈΣ ΤΩΝ ΣΚΛΆΒΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ.

    ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΒΓΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΔΕΚΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑΙΑ ΚΟΙΜΩΜΕΝΗ ΑΝΘΡΩΠΌΤΗΤΑ.

    Η ΜΙΚΡΗ ΔΟΛΟΦΟΝΑ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΥΣ DEEP STATERS ΜΕ ΤΟΝ "ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΟ" ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΆΓΝΟΙΑΣ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑΣ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΛΕΕΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ.

    ΚΑΘΟΛΟΥ!
    ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΖΕΙ ΣΤΗΝ ΓΗ ΤΩΝ ΦΙΔΑΝΘΡΩΠΩΝ,ΌΝΤΑΣ ΚΙ Η ΙΔΙΑ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗΣ ΑΛΛΟΜΟΡΦΙΚΗ,ΚΑΙ ΔΙΨΑ ΓΙΑ ΑΙΜΑ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΙ Ο "θεος" ΤΗΣ.

    Η ΑΓΙΑ ΡΩΣΣΙΑ ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΡΑ(ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ-ΧΑΖΑΡΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΗ) ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ.
    ΜΕ ΤOΥΣ VLASH.

    KAI TO "ΛΕΥΚΟΝ ΙΕΡΑΤΕΙΟΝ" ΠΟΥ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΧΕΤΑΙ ΤΟ ΜΑΎΡΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΕΔΡΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΡΩΣΣΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΊΑ ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ ΕΔΟΘΗ Η ΚΙΒΩΤΟΣ ΣΤΟΝ ΚΎΡΙΛΛΟ ΩΣ ΑΝΤΙΠΡΌΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ.

    Η ΛΥΣΣΑ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ ΈΓΚΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΚΙΒΩΤΟ ΣΤΟΝ ΜΠΕΡΓΚΟΛΙΟ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΥΒΑΣ....

    ΠΑΝΤΡΟΝΙΤΟ;
    ΞΥΔΑΚΙ!

    ΤΟ ΦΩΣ ΣΒΗΝΕΙ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ.

    ΚΙ ΟΙ ΔΡΑΚΟΙ ΤΟΥ Α'ΔΡΑΚΟΝΙΣ,ΑΣ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥΣ.

    Η ΓΑΙΑ ΘΕΛΕΙ ΦΩΣ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗ ΠΛΕΟΝ,ΚΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΡΕΣΚΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛ ΜΠΑΤΙΚΆΝΟ.


    Ο ΠΑΝΤΡΟΝΙΤΟ ΖΗΤΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΛΛΟ ΣΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΉΜ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ.ΤΟΝ ΑΠΟΘΥΜΗΣΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΟΎΒΑ ΜΑΛΛΟΝ...

    ΕΙΔΗΣΗ ΔΕΥΤΕΡΗ:ΟΙ ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΎΠΟΠΤΟΙ ΚΑΊΖΕΡ ΣΟΖΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ,ΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΈΣ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ,ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΝ ΑΙΜΑΤΗΡΟΝ ΣΑΝΧΕΝΤΡΙΝ ΤΟΥ ΚΑΊΑΦΑ ΜΕ ΤΟ ΜΠΕΡΝΤΕ ΣΛΟΓΚΑΝ: 'ΑΓΙΑ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ' ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΑΘΕΡΆ Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΤΣΙ ΕΛΠΙΖΕΙ.

    "ΡΩΣΣΟΙ ΚΑΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ ΜΑΡΤΥΡΙΟΥ".
    ΕΝΩ ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΜΕ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ=ΜΑΛΑΚΙΣΤΗΡΙΑ ΝΑΤΟΊΚΟΙ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΚΟΚΑΙΝΑΚΗΔΕΣ ΨΥΧΑΚΗΔΕΣ ΜΙΣΘΟΦΌΡΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΔΑΛΗΣ ΔΑΝΤΕΛΛΑΣ ΚΑΡΔΙΝΑΛΊΟΥ ΡΑΦΗΣ,ΣΚΑΡΩΣΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΦΙΔΟΦΩΛΙΑ=ΧΑΖΑΡΙΑ,ΤΩΡΑ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΛΕΕΙ ΡΩΣΣΟΥΣ+ΟΥΚΡΑΝΟΥΣ ΤΗΝ Μ.ΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ.Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΑ ΠΟΥ ΟΙ ΙΗΣΟΥΙΤΕΣ ΠΑΛΙ ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΕΤΟΙΜΑΣΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ REVERSE MAGIC MANTRA ΟΠΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΕΙΡΗΝΗ ΣΤΗΝ ΓΗ!?;
    OΤΙ ΛΕΝΕ ΣΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΝΝΟΟΥΝ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.

    Η ΧΑΡΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ,ΤΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ,ΤΟ ΣΤΑΥΡΟΚΑΨΙΜΟ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΤΑΤΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΑΤΛΑΝΤΕΙΑΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΠΟΥ ΟΙ ΠΛΕΙΑΔΕΙΟΙ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΚΟΨΑΝ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΝΤΡΕ ΛΟΥΣΙΦΕΡ.ΣΟΥ ΥΠΌΣΧΟΜΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΘΥΣΙΩΝ.ΣΟΥ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΤΟ ΣΤΕΡΕΜΑ ΤΗΣ ΑΙΜΟΠΟΣΙΑΣ.ΣΟΥ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΚΑΘΕ ΙΗΣΟΥΙΤΗ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ. ΣΟΥ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΑΦΗΣΩ ΝΑ ΑΝΑΣΑΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΣΤΙΓΜΗ.
    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ.

    ΣΟΥ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΕΝΑΝ ΣΤΑΥΡΟ ΑΓΙΑΝΤΡΕΑ ΧΙΑΣΤΙ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΔΕΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΙΗΣΟΥΙΤΕΣ ΝΑ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΑΙΩΝΙΩΣ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΑ ΑΘΩΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ,ΩΣ...ΚΑΡΜΙΚΗ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΤΑΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ θεουληδες ΣΑΣ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ!ΟΧΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.ΟΧΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΓΑΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΟΝ ΜΟΛΩΧ.ΝΑΙ ΤΟ ΞΕΡΩ,ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΑΤΕ ΤΟ ΚΑΡΧΗΔΟΝΙΟΝ ΕΘΙΜΟΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΓΑΝ.ΚΙ ΟΙ ΦΩΝΕΣ/ΚΡΑΥΓΕΣ ΤΟΥΣ ΗΡΘΑΝ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΦΟΒΆΣΤΕ.ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΒΆΣΤΕ.

    ΠΟΛΥ ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ Η ΠΗΓΗ Η ΖΩΟΔΟΧΟΣ ΣΤΕΡΕΨΕ ΔΙ'ΥΜΑΣ.

    ΡΙΤΑ


    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις