Εξυπηρέτηση συμφερόντων λέγεται


 Οσο τα ΜΜΕ ασχολούνται με την υπόθεση της Πάτρας και τη βύθιση του καταδρομικου στη Μαύρη θάλασσα ξημερώνει μια υπέροχη μέρα όπου θα αγοράσουμε τη MWh με 255,95€ την ίδια στιγμή που  οι Γερμανοί θα την αγοράσουν με 120,23€ και οι Γάλλοι με 123,55€.


Ολοι το ξέρουν οτι οι Ελληνες μπορουν να ανταπεξελθουν, χάρη στους υψηλούς τους μισθους κι στη μέριμνα του κράτους στην υψηλοτερη τιμη ε εργειας  στην Ευρωπη.


Μάλλον ο πόλεμος στην Ουκρανία χτυπάει περισσότερο την Ελλάδα ,μην ψάχνετε τους λόγους ... εξυπηρέτηση συμφερόντων λέγεται.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ΔΕΝ ΖΩ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΑΝ ΖΟΥΣΑ ΘΑ ΕΥΧΩΜΟΥΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΘΑΝΑΤΟ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΕΥΘΗΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΑΥΤΗΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΙΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΝΤΙΕΣ ?ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΕΙΝΑΙ 4 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ >ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΜΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 1837 ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ .Για την ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΜΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΥΠ.ΠΑΙΔΕΙΑς (εγω θυμαμαι απο τον παπαθεμελη κι μετα )
    Για την αποκρυψη της ιστοριας μας και την καταστροφη της γλωσσας ψαξε ΕΛΙΑΜΕΠ (μπαμπινιωτης και ΣΙΑ)ΚΑι ΚΥΣΕΑ (και ο χρυσοχοιδης πλεον μαζι τους )
    Για το αχρηστο και περιτοο φοβο ΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΕΕΕΣΣΣΣ οι τηλεπορνες και οι οικογενειες τους (θα μου πεις τι φταινει τα παιδια και οι συζυγοι? θα σου πω ολοι φταινε απο αυτα τα αιματα )ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΟΟΟΟΛΑ ΤΑ ΔΟΥΛΙΚΑ ΤΟΥΣ??ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΘΕΛΟΥΜΕ 3 ΣΑΠΙΟΚΑΡΑΒΑ και βουλιαγμα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Ελλάδα πάντα είχε "ειδική περιποίηση" από τα φίδια. Πολύτιμη η βοήθεια των προδοτών διαχρονικά.
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις