Έλληνας γιατρός πέταξε τη «ΒΟΜΒΑ» για καθολικό lockdown: «Η Αυστρία το τόλμησε. Ήρθε η σειρά της χώρας μας»

 

Η «σκιά» των lockdown παρά τα εκατομμύρια

των εμβολιασμών εξαπλώνεται ξανά πάνω από την γηραιά ήπειρο. «Δεν θα σταματήσουν τα κρούσματα επειδή οι ανεμβολίαστοι εμποδίζονται από διάφορες δραστηριότητες. Το lockdown πρέπει να γίνει άμεσα στο πρότυπο της Αυστρίας» επισημαίνει στο Sputnik o Αθανάσιος Βαθιώτης, ειδικός παθολόγος και μέχρι πριν από λίγο καιρό αντιπεριφερειάρχης Υγείας της Περιφέρειας Αττικής

«Η Αυστρία τόλμησε, το ίδιο πρέπει να κάνει και η Ελλάδα, τουλάχιστον για τρεις εβδομάδες. Δεν υπάρχει άλλη λύση.

Σιγά σιγά οδηγούμαστε προς το κλείσιμο. Έχουμε μπει σε ένα τούνελ. Ας κλείσουν όλα τώρα. Η κατάσταση έχει φτάσει σε αδιέξοδο. Οι θάνατοι έχουν αυξηθεί πολύ σε σχέση με το περασμένο φθινόπωρο» συμπληρώνει.

Όπως προσθέτει η οικονομία «θα πληγεί σε κάθε περίπτωση αφού οι ανεμβολίαστοι δεν θα έχουν τη δυνατότητα εισόδου σε πολλές δραστηριότητες.

«Δυστυχώς από την άλλη, και οι εμβολιασμένοι φέρουν τον ιό, τον περνούν ασυμπτωματικά, αλλά τον μεταφέρουν και σε άλλους» υπογραμμίζει ο κ Βαθιώτης.

Παράλληλα φάνηκε…ένθερμος υποστηριχτής της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών από τις ηλικίες των 65 ετών και άνω.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

Σχόλια

  1. Ειλικρινά, έχει πτυχίο Ιατρικής αυτός ο γελοίος;
    Θα τον πάρω τηλέφωνο να τον συγχαρώ με το αντίστοιχο..."Let's go Brandon".
    Ας του ευχηθούμε περαστικά του, αλλα φοβάμαι ότι θα του είναι αδιάβατα.
    Πρότυπο η Αυστρία λοιπόν, γιατί.......«Δυστυχώς από την άλλη, και οι εμβολιασμένοι φέρουν τον ιό, τον περνούν ασυμπτωματικά, αλλά τον μεταφέρουν και σε άλλους». Εδώ ξεπερνά και τον Σπαθάρη στον Καραγκιόζη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οπωσδήποτε γελοίος και σίγουρα τον επιστράτευσαν ως συνεπώνυμο του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Βαθιώτη, το πνεύμα και τον λόγο του οποίου δεν μπορούν να νικήσουν με τίποτε και προσπαθούν να προκαλέσουν σύγχυση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις