ΑΝΑΒΟΛΗ ΛΙΓΩΝ ΗΜΕΡΩΝ

 

Παρόλο που το στρατιωτικό δικαστήριο του πρώην

κυβερνήτη της Νέας Υόρκης Andrew Cuomo είχε προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 20 Σεπτεμβρίου, το Σώμα των Γενικών Εισαγγελέων του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ και το Γραφείο των Στρατιωτικών Επιτροπών το επαναπρογραμματίζουν για τις 11 Οκτωβρίου, αναφέροντας οτι η καθυστερηση οφειλεται στ οτι εχουν νέα στοιχεία καθως και για μια αλλαγή στο εισαγγελικό προσωπικό.

Ο αντιναύαρχος John G. Hannink παραιτήθηκε από τον ρόλο του προϊστάμενου εισαγγελέα στον κόλπο του Γκουαντάναμο και ανέθεσε αυτή την ευθύνη στον αντιναύαρχο Darse E. Crandall, ο οποίος δεν είναι ξένος στην αίθουσα του δικαστηρίου. Τον Μάιο, ο Κράνταλ διώξε με επιτυχία την υπόθεση του στρατού εναντίον του Τζον Ποντέστα.

Μια πηγή στο JAG απέδωσε το εξής απόσπασμα στον Crandall: «Θα τηρήσω τα ίδια αυστηρά πρότυπα με τον προκάτοχό μου για να οδηγήσω στη δικαιοσύνη όσους πρόδωσαν το μεγάλο μας έθνος. Η Αμερική χρωστάει στον Αντιναύαρχο Χάνινκ ένα χρέος ευγνωμοσύνης ».

Αλλά ο αντιναύαρχος Hannink, πρόσθεσε η πηγή μας, δεν έχει παραιτηθεί πλήρως από το ρόλο του, καθώς σκοπεύει να βοηθήσει τις στρατιωτικές έρευνες από τα παρασκήνια.

«Ο Χάνινκ δεν είναι εκτος δρασης. Αλλά δεν θα τον δούμε στην αίθουσα του δικαστηρίου. Αυτή η δουλειά ανήκει πλέον στον Crandall και το προσωπικό του », είπε η πηγή μας.

Ο αντιναύαρχος Crandall ζήτησε επιπλέον χρόνο για να προετοιμαστεί για το δικαστήριο του Cuomo αφού έλαβε νέα στοιχεία.

Όταν ζητήθηκαν λεπτομέρειες σχετικά με νέα στοιχεία, η πηγή μας αρνήθηκε να σχολιάσει, λέγοντας μόνο ότι η διαδικασία για τα στρατοδικεία είναι τελείως διαφορετική από αυτήν για τα πολιτικά ποινικά δικαστήρια.Σε στρατιωτικό δικαστήριο, η εισαγγελία δεν χρειάζεται να μοιραστεί στοιχεία με την υπεράσπιση πριν από τη δίκη.

Σε προηγουμενο αρθρο εχουμε δωσει τα εως τωρα αποδεικτικά στοιχεία του εισαγγελέα κι αναμενουμε για τα καινουρια που προεκυψαν













ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. ΕΡΤ2 τώρα,20:45 ντοκιμαντέρ με την ζωή της Αμπράμοβιτς με τον Λάλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑ ΜΑΘΕ ΚΥΡΙΕ ΣΥΝΟΜΟΣΙΟΛΟΓΕ ,ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΟΝΕ ΕΚΕΙ ....
    ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΝΑ ΝΤΟΝΑΤ Η ΤΡΩΗ ΜΟΝΟ ΤΡΑΧΑΝΑ ;
    ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !
    ΚΑΙ Η ΚΟΛΑ .....ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ ΑΠΕΞΩ ....
    Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ .
    ΑΤΑ ,ΣΤΟΥ GITMO THN ΣΤΡΑΤΑ .
    ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΛΑ ,ΠΡΟΕΔΡΟΣ ,ΕΙΝΑΙ Ο SLEEPY JO !
    ΕΙΣΑΙ Ο ....! ΚΑΙ ΛΕΓΕΣΑΙ ...!
    ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΤΖΟ :ΤΟ ΞΕΧΑΣΑ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μαστίγιο και καρότο στον γάϊδαρο να προχωράει το σχέδιο. Αρίμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις