Pizzagate 2021 - Λεπτομέρειες για το ημερολόγιο της κορης Biden

  

Γιατί η Ashley Biden έκανε ντους με

τον πατέρα της Joe ως νεαρό κορίτσι;!?!


«Κακοποιηση. Ετσι νομίζω."

Το National File έχει αποκτήσει αυτό που ο whistleblower έχει αναγνωρίσει ως αντίγραφο του πλήρους ημερολογίου της Ashley Blazer Biden, της 39χρονης κόρης του Joe Biden, που χρονολογείται από την προεδρική εκστρατεία του 2020.

Το National File γνωρίζει επίσης την αναφερόμενη ακριβή τοποθεσία του φυσικού ημερολογίου και έχει πει από έναν καταγγέλλοντα ότι υπάρχει μια ηχογράφηση της Ashley Biden που παραδέχεται ότι αυτό είναι το ημερολόγιό της.

Στο ημερολόγιο, το οποίο η πηγή μας λέει ότι ανήκει στην κόρη του πρώην αντιπροέδρου, η συγγραφέας γράφει για τον αγώνα της με την χρηση ναρκωτικών. Ο αγώνας της Ashley Biden με τα ναρκωτικά δημοσιεύθηκε ευρέως το 2009.

Σύμφωνα με την πηγή μας, το ημερολόγιο περιγράφει επίσης την ανθυγιεινή σχέση της Ashley Biden με το σεξ και τις φορες που μοιράστηκε ως νεαρό κορίτσι το ντουζ με τον πατέρα της, Joe Biden.

 

 Αφού δήλωσε ότι ήταν «εδώ για σεξουαλικό τραύμα» στην προηγούμενη καταχώριση, στη σελίδα 23 του ημερολογίου, με ημερομηνία 30 Ιανουαρίου 2019, η συγγραφέας διερευνά το θέμα της σεξουαλικής κακοποίησης και πώς μπορεί να την οδήγησε στην υπερδραστήρια σεξουαλική επιθυμία της.

«Είχα μια από τις πιο δύσκολες μέρες μου - η σεξουαλική μου ορμή είναι εκτός ελέγχου. Όπως κυριολεκτικά, είμαι σε εξαψη », έγραψε η συγγραφέας.

«Ξέρω ότι δεν είναι ο πιο υγιεινός τρόπος αντιμετώπισης πραγμάτων, αλλά τουλάχιστον είναι καλύτερο από τα ναρκωτικά», έγραψε, προσθέτοντας ότι πίστευε ότι χρειαζόταν «σεξ για να αισθάνεται καλά».

 

 

Στη συνέχεια, η συγγραφέας εξερεύνησε γιατί ένιωσε ότι χρειάζεται να κάνει σεξ, λέγοντας ότι πιστεύει ότι κακοποιήθηκε ως παιδί.

«Κακοποιηθηκα. Νομίζω ότι - δεν θυμάμαι συγκεκριμένες λεπτομέρειες αλλά θυμάμαι τραύμα ", έγραψε η συγγραφέας, πριν απαριθμήσει μια σειρά πιθανών συμβάντων, ένα από τα οποία μπορεί να περιλαμβάνει την ξαδέλφη της Ashley Biden, Caroline Biden, καθώς η συγγραφέας λέει ότι θυμάται" να είναι κάπως σεξουαλικη "μαζί με ένα άτομο που ονομάζεται" Caroline ".

Η συγγραφέας έγραψε τότε ότι θυμάται «ντους με τον μπαμπά μου» που «πιθανώς δεν ήταν κατάλληλα».

 

 Στη σελίδα 83, σε μια καταχώρηση της 22ας Ιουλίου 2019, η συγγραφέας έγραψε ότι έλαβε ένα τηλεφώνημα από τον πατέρα της, Τζο Μπάιντεν, σύμφωνα με την πηγή μας, ο οποίος έκλαιγε στο τηλέφωνο εκφράζοντας την ανησυχία του για εκείνες τις ημέρες πριν από 30-31 Ιουλίου

 «Ο μπαμπάς μου φώναξε στο τηλέφωνο λέγοντας ότι έχει σκεφτει η συζηηση πριν μια εβδομάδα και« Τώρα πρέπει να ανησυχεί για μενα », έγραψε. «Και φώναξε. Ίσως ξέρει τι κάνει και το έχει δουλέψει, αλλά τα αισθήματα ενοχής είναι συχνά συντριπτικά.

 

 Σε τουλάχιστον δύο καταχωρήσεις, η συγγραφέας προσδιορίζει ρητά τον εαυτό της ως Ashley Blazer Biden.

 

 

 Το National File έλαβε αυτό το έγγραφο από έναν καταγγέλλοντα που ανησυχούσε ότι ο οργανισμός μέσων που τον απασχολεί δεν θα δημοσιεύσει αυτήν την ιστορία στις τελευταίες 10 ημέρες πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2020 οπως κι εγινε. Ο καταγγέλλων της National File έχει επίσης μια ηχογράφηση της Ashley Biden που παραδέχεται ότι το ημερολόγιο είναι δικό της και απασχολούσε έναν εμπειρογνώμονα χειρόγραφου που επιβεβαίωσε ότι όλες οι σελίδες γράφτηκαν από την Ashley. 

Το National File έχει στην κατοχή του μια ηχογράφηση αυτού του καταγγέλλοντος που περιγράφει λεπτομερώς την προσπαθεια που εκανε για την προετοιμασία της κυκλοφορίας αυτών των εγγράφων. Στην ηχογράφηση, ο καταγγέλλων εξηγεί ότι ο οργανισμός πολυμέσων για τον οποίο εργάζεται επέλεξε να μην δημοσιεύσει τα έγγραφα αφού έλαβε πίεση από έναν ανταγωνιστικό οργανισμό μέσων και πιθανον καποιους αλλους.

 Αυτό το ημερολόγιο εμφανίζεται όταν ο Hunter Biden, γιος του Joe Biden, έχει εκτεθεί με τις «ανήλικες εμμονές» και διεφθαρμένες επιχειρηματικές συναλλαγές, όπως αποδεικνύεται από τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τις εικόνες που παρείχε η New York Post και ο πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης Rudy Giuliani.

Το National File, ως οργανισμός μέσων ενημέρωσης που δημοσίευσε αναφορές σχετικά με τις συναλλαγές της οικογένειας Pelosi στην Ουκρανία και τις δυνητικά παράνομες υποθέσεις του υποψηφίου της Γερουσίας Δημοκρατών Cal Cunningham, πιστεύει ότι το κοινό έχει το δικαίωμα να διαβάσει αυτές τις καταχωρήσεις που αποκτήθηκαν για το National File από τον Patrick Howley, τον δημοσιογράφο που έσπασε το σκάνδαλο των βετεράνων, και τη ρατσιστική φωτογραφία του Ralph Northam.

Πέρυσι, η Ashley Biden αναφερθηκε ως "καλυψη"από το The List, τ οποιο ισχυρίστηκε ότι «η μεταμορφωση και η αλλαγη της ειναι πραγματικοτητα. Πιστεύεται ότι εργάζεται ως «κοινωνικός λειτουργός, ακτιβιστής και επιχειρηματίας».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

 

 

 

 

 

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις