Ο Δρ Fauci ετοιμάζεται να την "κοπανησει" από τη χώρα

 

Ο Donald J. Trump και οι στρατιωτικοί εξέφρασαν ανησυχία

για τις πρόσφατες εξαγορές ακινήτων του Δρ. Anthony Fauci στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Αργεντινή και τον Παναμά, αυξάνοντας τις ανησυχίες ότι ο γιατρός του Deep State ενδέχεται να εγκαταλείψει τη χώρα προτού εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για εγκλήματα που διαπράχθηκαν εναντίον της Αμερικής και του λαού της. 

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, ο Fauci, σίγουρα όχι φτωχός, έχει συγκεντρώσει τουλάχιστον 9.000.000 δολάρια από τις πωλήσεις εμβολιασμού Covid-19 και ένα σημαντικό μέρος αυτού του παράνομα κερδισμένου εισοδήματος προοριζόταν για την αγορά ακινήτων στο εξωτερικό. Και οι τρεις κατοικιες αγοράστηκαν στο όνομα της συζύγου του - Christine Grady - μέσω της International Reality Agency της Sotheby's, η οποία μεσιτει διηπειρωτικές προσφορές για τους πλούσιους και ισχυρούς. Περιέργως, και τα τρία αγροτεμάχια αγοράστηκαν το πρώτο τρίμηνο του 2021, αφού άρχισαν να κυκλοφορούν νέα για το κατηγορητήριο του μεταξύ εναλλακτικών ειδησεογραφικών ιστοσελιδων.

Πηγές που εμπλέκονται στις προσπάθειες του Τραμπ να προσαγάγει το Deep Sate στη δικαιοσύνη είπαν  ότι ο στρατός καθυστέρησε τη σύλληψη του Fauci λόγω του τρέχοντος βαθμού δημόσιας έκθεσής του, που εμφανίζεται σχεδόν κάθε ώρα σε εκπομπές MSM(ΜΜΕ). Όπως πολλοί από τους συνωμότες του Fake Pandemic, ο Fauci δίνει συνεντεύξεις σχεδόν από το σπίτι, σε αυτό που φαίνεται να είναι το γραφείο στο εσωτερικό του βορειοδυτικού D.C. αρχοντικό. Ωστόσο, η επίσημη κατοικία του Fauci "κατασχεθηκε" στις αρχές Φεβρουαρίου, σύμφωνα με στρατιωτικές πηγές που είχαν την κατοικία υπό συνεχή παρακολούθηση.

«Το Deep State προφανώς τον έβαλε να διακοσμησει την νεα κατοικια του παρομοια(εσωτερικα) με το σπιτι που εμενε κι εδινε τις συνεντευξεις. Μόνο ένας λόγος υπαρχει για να γίνει αυτό. Επειδή ξέρει ότι ο χρόνος του είναι μικρός. Όταν εμφανιζεται πλεον δημοσια, κάτι που σπάνια συμβαίνει, περικυκλώνεται πάντα από ένα πληθος από οπαδούς. Οι άνθρωποι που τον περιστοιχιζουν στις σπανιες δημοσιες εμφανισεις του τον εχουν "σαν Θεο"είπε η πηγή μας.

Ερωτηθείς εάν ο στρατός σκέφτεται να αρπάξει τον Fauci νωρίτερα απ οτι αναμενοταν, η πηγή μας είπε τα εξής: "Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι ο στρατός κάνει προσεκτικές σκέψεις και κινησεις τώρα που ξέρει ότι ο Fauci έχει περιουσία σε άλλες χώρες."

Ο στρατός, πρόσθεσε, θεωρεί τις αγορές ως προάγγελο της επιθυμίας του Φάουτσι να διαφύγει από ένα στρατιωτικό δικαστήριο. Οι κατηγορίες εναντίον του γιατρού Deep State είναι σίγουρα καταδικαστικές - εσκεμμενα κακο ιατρικο πρωτοκολλο με αποτέλεσμα τους περιττούς θανάτους 500.000 Αμερικανών. Για να μην αναφέρουμε την προδοσία ωστε να βοηθησει το Κ.Κ.Κ και να υπονομευσει την πατριωτικη κυβερνηση

"Ο "Μάου" πιστεύει ότι είναι ανέγγιχτος. Δεν είναι. Εάν η οικογένειά του, και αυτό σημαίνει και οι κόρες του, είναι συνεπείς, τότε θα αντιμετωπίσουν δικαιοσύνη. Ο στρατός ξέρει ότι ο Fauci είχε τον πρωτο λογο στη χρηματοδότηση του εργαστηρίου από το οποίο ο ιός αφέθηκε ελεύθερος. Οι μέρες του είναι μερημενες, σημειώστε τα λόγια μου », είπε η πηγή μας.

Ακόμα κι αν ο Fauci δραπετευσει με επιτυχία σε μια ξένη χώρα, ο Donald J. Trump και ο στρατός θα τον "επαναπατρισουν", ανεξάρτητα από τις έγκυρες συνθήκες έκδοσης, πρόσθεσε η πηγή μας














ΠΗΓΗ










Σχόλια

  1. Ο Fauci είναι απεχθής, αλλά είναι μόνο αυτός που εκτελεί τα σχέδια του χειρότερου ατόμου του κόσμου, του Bill Gates.

    Θα είναι πολύ ωραίο να συλλάβουν αυτόν τον τύπο και να τον κάνουν να μιλήσει - στο κοινό, ότι η «πανδημία» είναι ψεύτικη. Αυτό θα αποκάλυπτε αυτή την απάτη παγκοσμίως και θα τερματίσει τα δολοφονικά εμβόλια και τα ηλίθια lockdowns.

    Το σημαντικό είναι ότι παρότι οι ΗΠΑ είναι το «πεδίο δόξης» της cabal, ουδείς σκέφτηκε να ψηφιστεί νόμος περί ακαταδίωκτου των γιατρών – και φυσικά του Fauci – που συμβουλεύουν για την fake πανδημία. Το είχαν σιγουράκι ότι θα επικρατούσαν οι cabalists.

    Ενώ εδώ οι δικοί μας, φυλάνε τα ρούχα τους για να τα έχουν ΟΛΑ. Μέχρι τώρα ήταν κλέφτες και καταστροφείς της χώρας - τώρα «ιατρική αδεία» γίνονται δολοφόνοι του λαού – φυσικό ήταν να ψηφίσουν το ακαταδίωκτο των γιατρών.

    Μια χούφτα ανισόρροπων κίναιδων – αρσενικών και θηλυκών – εκδικούνται τους Έλληνες και τις Ελληνίδες που εξακολουθούμε να είμαστε άνδρες και γυναίκες και να γεννούμε παιδιά.

    ΖΕΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΑΊΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΣΈΝΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΟΎ!ΚΑΙ ΤΑΥΤΌΧΡΟΝΑ ΝΙΩΘΩ ΛΙΓΌΤΕΡΗ ΜΟΝΑΞΙΆ!

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις