ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ: Centers for Disease Control and Prevention: 3.150 που εμβολιάστηκαν κατά covid19 παρουσιάζουν: αδυναμία επιτέλεσης καθημερινών τους δραστηριοτήτων,ανικανότητα για εργασία, χρήζουν ιατρικής φροντίδας!!!!

 

 

Σύμφωνα με στοιχεία που εκδίδει το CDC Centers for Disease Control and Prevention πάνω από 3 000 άτομα αφότου εμβολιάστηκαν κατά του COVID19 παρουσιάζουν

«ανικανότητα να επιτελέσουν κανονικά τις καθημερινές τους δραστηριότητες ». Πρόκειται συνολικά για 3150 εμβολιασμένου που ουσιαστικά παρουσίασαν επιπλοκές στην υγεία τους δεν μπορούν ν΄αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις της καθημερινότητας ,είναι ανίκανα να εργαστούν και χρήζουν ιατρικής φροντίδας..To παρατηρητήριο αυτό που εκδίδει τα στοιχεία εδρεύει στην Ατλάντα των ΗΠΑ και η έκθεση αυτή είναι της 19/12/20.  


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Μια χαρα παει το πειραμα.
    Με το κοροιδοιο ειχαν το ενα χιλιοστο απο αυτα θυματα.
    Καλα λεγανε καιπιοι οτι ο πραγματικος ιος ειναι το εμβολιο για τον ιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο εμβολιασμός, απ' ότι φαίνεται, θα καταλήξει σε φιάσκο.

    Αυτό το έχουν αντιληφθεί και οι ίδιοι φυσικά (πριν απ' όλους μας), γι' αυτό είναι βιαστικοί και νευρικοί τελευταία.

    Οπότε πρέπει να περιμένουμε την επόμενη μεγάλη τους κίνηση
    (με τελικό σκοπό τους πάντα την υποδούλωση του παγκόσμιου πληθυσμού).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η επόμενη κίνηση ήδη έγινε! Μιλάνε για μετάλλαξη του ιού στην Αγγλία, κλείνουν τα σύνορα με Μ.Β., ο ιός είναι 70% πιό μεταδοτικός και πιό επικίνδυνος!
    Μάλλον βλέπουν τις αντιδράσεις για τα εμβόλια και τα lockdown και τερματίζουν τον τρόμο, ώστε να τους βλέπουμε σαν σωτήρες που θα μας σώσουν από τον νέο "μπαμπούλα"!
    Δυστυχώς η νοσοκόμα 10 ώρες μετά την λιποθυμία πέθανε, αλλά το κρύβουν για να μην ξεσηκωθεί ο κόσμος!
    Λένε ότι είναι σπίτι της και ξεκουράζεται και δεν θέλει να μιλάει με άνθρωπο γι' αυτό δεν απαντά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:
    https://twitter.com/CHI_Memorial/status/1340349473491476483
    Pfizer COVID 19 VACCINE, It Is Alleged The Nurse that fainted live on air has now DIED.
    https://www.brighteon.com/e1884e1d-06b6-4e67-8859-86d2099b7807
    42 ετών, δεν έπινε, δεν κάπνιζε, δεν είχε υποκείμενα νοσήματα και πέθανε 10 ώρες μετά την λιποθυμία της!
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πώς κατάλαβαν ότι ο ιός μεταλλάχτηκε, αφού δεν τον γνωρίζουν, δεν τον έχουν απομονώσει, ώστε να καταλάβουν μετά ότι μεταλλάχτηκε ; Μη τα πιστεύεις αυτά.

      Διαγραφή
    2. Απλά μεταφέρω αυτά που λένε σαν δικαιολογία για κλείσιμο συνόρων και σκληρότερα lockdown.
      Ότι δεν τα πιστεύω το γράφω συνέχεια, ο κόσμος πεθαίνει από τις διασωληνώσεις, από λάθος αγωγή [απαγόρεψαν τα σωστά αντιβιοτικά και περιμένουν να επιβαρυνθεί η κατάσταση για να δώσουν αντιβιοτικά και μέχρι τότε δεν τους δέχονται στα νοσοκομεία, τους στέλνουν σπίτι τους ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΦΑΡΜΑΚΑ - δλδ η γρίπη γίνεται βαρύτατη πνευμονία και τότε γίνεται η "χαρά του σύψα: θα σας διασωληνώσουμε όλους"!]
      Ο κόσμος πεθαίνει γιατί δεν έχει πρόσβαση στα νοσοκομεία, το 80% των χειρουργείων έχει αναβληθεί εδώ και σχεδόν σε όλο τον κόσμο, φαντάσου πόσοι πεθαίνουν από εμφράγματα, εγκεφαλικά, καρκίνους κ.ά. γιατί τους ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΕ η πρόσβαση στην περίθαλψη! Όλους αυτούς τους θανάτους τους παρουσιάζουν σαν covid και τους χρησιμοποιούν για τρομοκρατία προκειμένου ο κόσμος να κάνει το γενετικό πείραμα που ονόμασαν "εμβόλιο"!
      Αντιγόνη

      Διαγραφή
    3. Εξάλλου, αν ισχυριστούν ότι ο ιός μεταλλάχθηκε, τότε μετά πρέπει να παραδεχθούν ότι τα εμβόλιά τους είναι άχρηστα, δεν κάνουν τίποτα.

      Διαγραφή
    4. Η μετάλλαξη του έχει να κάνει με το BREXIT... και μόνο για να πουν τον κρατήσαμε έκει δεν έφυγε σε άλλες χώρες.. ΚΛΆΙΝ ΜΑΙΝ

      Διαγραφή
  4. Ο Μπουρλας δεν θα κάνει το εμβόλιο της εταιρείας που διευθύνει. Το προορίζει όμως για τα γκοιμ τους νεοέλληνες!
    http://greeknewsondemand.com/2020/12/19/ο-επίσημος-ιστότοπος-της-pfizer-λέει-ότι-το-ε/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις