Η ΚΑΛΠΟΝΟΘΕΙΑ ΤΩΡΑ ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο που λέει "GEORGIA COUNTIES USING SAME SOFTWARE AS MICHIGAN COUNTIES ALSO ENCOUNTER 'GLITCH' Jessica McGowan/Getty Images" 
 
Δύο κομητείες της Γεωργίας που χρησιμοποιούν το ίδιο λογισμικό ηλεκτρονικής ψηφοφορίας με μια κομητεία του Μίσιγκαν, που αντιμετώπισε δυσλειτουργίες ανέφεραν επίσης ότι αντιμετώπισαν δυσλειτουργίες κατά τις εκλογές του 2020. 
 
Τα μηχανήματα ψηφοφορίας συνετρίβησαν στις επαρχίες Spalding και Morgan της Τζόρτζια, το πρωί της Τρίτης λόγω αυτού που οι εκλογικοί αξιωματούχοι χαρακτήρισαν «δυσλειτουργία»
 
Ένας εκλογικός αξιωματούχος της Γεωργίας είπε ότι μια τεχνική δυσλειτουργία που σταμάτησε την ψηφοφορία στις δύο κομητείες, προκλήθηκε από έναν πωλητή, που ανέβασε μια ενημέρωση στις εκλογικές μηχανές τους το βράδυ πριν από τις εκλογές, σύμφωνα με έκθεση της Politico.
«Αυτό είναι κάτι που δεν κάνουν ποτέ. Δεν έχω δει ποτέ να ενημερώνουν τίποτα την ημέρα πρ
ιν από τις εκλογές », δήλωσε η Marcia Ridley, εποπτική αρχή των εκλογών στο διοικητικό συμβούλιο του Spalding. 
 
Η Ridley πρόσθεσε ότι δεν ήξερε τι περιείχε η νέα ενημέρωση. 
 
Η έκθεση ανέφερε ότι οι κομητείες της Γεωργίας χρησιμοποίησαν λογισμικό κατασκευασμένο από την Dominion Voting Systems - το ίδιο λογισμικό που χρησιμοποιείται στις περισσότερες κομητείες του Μίσιγκαν, σύμφωνα με το Detroit Free Press. 
 
Το Dominion Voting Systems χρησιμοποιείται επίσης στην κομητεία Antrim του Μίσιγκαν, ανέφερε το Detroit Free Press. 
 
Στην κομητεία Antrim, μια δυσλειτουργία προκάλεσε χιλιάδες ψηφοδέλτια του Μίτσιγκαν που προορίζονταν για τον Ρεπουμπλικανό υποψήφιο, να υπολογιστούν λανθασμένα στους Δημοκρατικού, σύμφωνα με την πρόεδρο του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος του Μίτσιγκαν, Λόρα Κοξ, η οποία πρόσθεσε ότι 47 άλλες κομητείες στο Μίσιγκαν χρησιμοποίησαν το ίδιο λογισμικό που βίωσε την αναφερόμενη δυσλειτουργία. 
 
Η δυσλειτουργία, η οποία "προκάλεσε εσφαλμένο υπολογισμό των ψήφων" στην κομητεία Antrim, ήταν τόσο επιζήμια που είχε προκαλέσει στην πραγματικότητα το νομό να γυρίσει μπλε υπέρ του Joe Biden. 
 
Από τότε τα αποτελέσματα των προεδρικών εκλογών διορθώθηκαν, αναστρέφοντας τον νομό από τον Μπάιντεν στον Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις