Οι δισεκατομμυριούχοι αγοράζουν γη μακριά από τις ακτές. Ξέρουν κάτι παραπάνω που δεν ξέρουμε οι υπόλοιποι;

Αν γίνει τσουνάμι στην Ελλάδα ποιες περιοχές θα χτυπήσει; - Newsbomb -  Ειδησεις - News 

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, η εύθραυστη ζωή στον πλανήτη μας φαίνεται να απειλείται από πολλά και διάφορα μέτωπα, όπως είναι

για παράδειγμα η ρύπανση, καθώς και πολλά άλλα πράγματα που προκαλεί ασταμάτητα ο ίδιος ο άνθρωπος – και ακόμα επιτρέπουν οι κυβερνήσεις.

Ωστόσο, υφίστανται ακόμα διάφορες απειλές, οι οποίες φαίνεται να είναι έξω και πέρα από τον έλεγχο της ανθρωπότητας, όπως για παράδειγμα η πιθανότητα μιας σοβαρής πολικής μετατόπισης, η πτώση ενός αστεροειδούς, μία γενική πλημμύρα ή ένας νέος κατακλυσμός, καθώς και πολλές άλλες κοσμικές απειλές που, ενδεχομένως, θα μπορούσαν να αποδειχτούν μοιραίες.

Αν και η ανθρωπότητα προφανώς δεν να είναι ακόμα σε θέση να αντιμετωπίσει τέτοιου είδους καταστροφές, φαίνεται πως υπάρχουν λίγοι άνθρωποι, οι οποίοι διαθέτουν το προνόμιο να φτιάξουν σχέδια διαφυγής τους, είτε μιας ενισχυμένης προφύλαξής τους. Αυτό γίνεται φανερό πως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια.

Ένα άρθρο από το Forbes, το οποίο ακολουθεί τους δισεκατομμυριούχους ανά τον κόσμο, δείχνει πως υπάρχουν αρκετοί οι οποίοι αγοράζουν γεωργικές εκτάσεις στην Αμερική και σε όλο τον κόσμο. Το γεγονός αυτό, δεν θα ήταν περίεργο, αν οι τοποθεσίες που προτιμούν, δεν ήταν πολύ μακριά από τις ακτές, μακριά από τις θάλασσες, μακριά από τους ωκεανούς.

Φαίνεται σαν η προτίμησή τους αυτή να δείχνει την τάση πως υπάρχει μία πρόθεση για μια προετοιμασία ώστε να μπορούν ξεφύγουν σε περίπτωση αύξησης της στάθμης της θάλασσας.

Τέτοιες περιοχές στις Ηνωμένες Πολιτείες, είναι η Μοντάνα, το Νέο Μεξικό, το Ουαϊόμινγκ και το Τέξας, όπου δημοφιλείς δισεκατομμυριούχοι, αγοράζουν εκατομμύρια στρέμματα γης, με πολλούς από αυτούς να έχουν τα ιδιωτικά τους αεροσκάφη έτοιμα να αναχωρήσουν, ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Ο ανώτερος συνεργάτης του Forbes, ο Jim Dobson ρωτά ευθέως:

«Με όλη αυτή τη γνώση της μελλοντικής χαρτογράφησης, γνωρίζουν οι οικονομικοί ηγέτες του κόσμου κάτι που δεν το ξέρουμε εμείς;»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Μερικές πληροφορίες που επιβεβαιώνουν αυτά που λέω τόσο καιρό από έναν δυστυχώς αθεράπευτο κουμουνιστής αλλά γνωστή και σοβαρό σε ότι λέει.

    https://youtu.be/1y5lbMWPh_o

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις