ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ "ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ" ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ "ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟ"

Μάριος Ματσάκης: Η ιατροδικαστική στην Κύπρο και τα προβλήματα (ΒΙΝΤΕΟ) 

Ορίστε τι λέει ο γιατρός

κος Ματσάκης


 
Και πρίν κλείσετε τα μάτια και τα αυτιά σας, ξαναδιαβάστε τα διαπιστευτήρια του:
 
«...στο βιογραφικό μου συμπεριλαμβάνεται και πτυχίο (B.Sc) Μικροβιολογιάς του Πανεπιστημίου του Λονδίνου, διδακτορικό (Ph.D.) στη Βιοχημεία του Πανεπιστημίου του Λονδίνου καθώς και μάστερ (M.Phil.) στη Δεοντολογία και Νομική της Ιατρικής του Πανεπιστημίου της Γλασκώβης. 
 
Έχω σπουδάσει Ιατρική στο Πανεπιστήμιο του Κέιμπριτζ και έχω δύο Ιατρικές Ειδικότητες (Ιατροδικαστικής και Ιστοπαθολογίας). Ασκώ την Ιατρική 36 χρόνια. Σημειώνω επίσης ότι διετέλεσα μέλος της Επιτροπής Υγείας της Βουλής για 8 χρόνια και μέλος της Επιτροπής Υγείας του Ευρωκοινοβουλίου για 5 χρόνια» - Δρ Μάριος Ματσάκης.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

  1. Συγχαρητήρια γιατρέ, Συγχαρητήρια μεσα από την καρδιά μου.. Κανείς δεν έχει καταλάβει νομίζετε ότι όλο αυτό είναι μια ανοησία αλλά όταν έχεις να κάνεις με ένα κράτος που δεν έχει αντίλογο τότε έχετε να κάνετε με χουντικες αντιλήψεις άλλων εποχών
    Θερμά συγχαρητήρια και πάλι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολυ σωστα τα λες αλλα κανεις ενα λαθος.
      Η προηγουμενες χουντικες περιοδους οπως του παπαδοπουλου τουλαχιστον οι ανθρωποι ειχαν δουλεια εκαναν εργα και δεν σε αναγκαζαν να αποδεχεσαι εμβολια θανατηφορα η οτιδηποτε παρομοιο.
      Η ελλαδα δεν χρεονωταν απο τους εβραιους και η οικονομια πηγαινε καλα αν και τοτε παλι ηταν για τους βιομηχανους.
      Δεν προσπαθω να πω οτι και η τοτε χουντα ηταν καλη προς θεους αλλα σημερα εχει περασει καθε οριο.και ακομα ειμαστε στην αρχη.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις