ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΛΩΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΒΡΙΛ

 
 
Η κλωνοποίηση με συνειδητότητα βρίλ συμβαίνει όταν το βρίλ εμβάλει το παράσιτο από την προβοσκίδα του στο αριστερό μάτι του ανθρώπου.
 
 
 
 
Το παράσιτο του βρίλ προχωρά στον εγκέφαλο και στην επίφυση. Ακολούθως αρχίζει να προβάλει την παρασιτική του ενέργεια η οποία επεκτείνεται σε όλο το σώμα του ανθρώπου.
 
Όταν καταλάβει ολοκληρωτικά το ανθρώπινο σώμα η ψυχή εγκαταλείπει τον άνθρωπο διότι δεν μπορεί να αντέξει την δαιμονοποίηση του ανθρώπου.
 
 
 
Τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας, οι μνήμες και οι εμπειρίες του ανθρώπου παραμένουν με το βρίλ; για αυτό συνεχίζει να ζει την ζωή του προκατόχου του χωρίς να γίνεται αντιληπτή η αλλαγή από τους γύρο του.
 
Είναι μια πολύ οδυνηρή διαδικασία για τον άνθρωπο. Δεν παραμένει καθόλου ανθρώπινη συνειδητότητα μέσα στο σώμα μετά την κατάληψη όμως το βριλ αρχίζει να μιμείται τον προκάτοχο του και τις συνήθειες του.
 
Οι απόγονοι των βρίλ έχουν αυξημένο κίνδυνο να έχουν κάποιες ανωμαλίες δυσμορφίες.
Δεν νιώθουν καθόλου συμπάθεια προς τον άνθρωπο αντιθέτως τον μισούν και συχνά εκφράζουν ψυχωτικές συμπεριφορές.
 
 
 
Τα βριλ απολαμβάνουν την διαστροφή, την σεξουαλική απόκλιση και την αυτοϊκανοποίηση.
Μετά την κατάληψη από το βρίλ ο άνθρωπος νιώθει άρρωστος μέχρι που το σώμα να βρει ξανά την ισορροπία του μέσα από τις νέες ενέργειες του βρίλ.
 
Το μάτι που έχει κτυπηθεί από το παράσιτο δημιουργεί μώλωπα και φαίνεται λίγο διαφορετικό από το άλλο.
 
Οι άνθρωποι βρίλ δεν έχουν μάτια σαύρας, δεν έχουν εμφανησιακές διαφορές στο ανθρώπινο σώμα.
Η ουσιαστική διαφορά είναι πως η ψυχή εγκαταλείπει τον άνθρωπο και η συνειδητότητα του βρίλ έχει τον πλήρη έλεγχο.
 
 
 
Οι άνθρωποι βρίλ διεισδύουν παντού, στην κυβέρνηση, θρησκεία, νομική υπηρεσία, οικονομικό σύστημα, οργανισμούς, ή μεγάλες εταιρείες; ο στόχος τους η επιτυχία της δικής τους ατζέντας και αδιαφορούν πλήρως για τις ανάγκες τον ανθρώπων.
 
Αυτός που είναι ο λόγος, που κάποια ανθρωπόμορφα διαπράττουν εγκλήματα κατά των ανθρώπων και το διασκεδάζουν ή θέλουν να επιβάλουν την διαστροφή και την ασυδοσία. 
 
Αυτή είναι η δική τους κουλτούρα. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Σχόλια

  1. Πρίν από 15 χρόνια περίπου μου είχε πεί ενας οτι υπαρχουν ανάμεσά μας ερπετοειδή τα οποία μπορείς να τα εντοπίσεις αν μία φωτοφραφία τους την περάσεις απο ενα συγκεκριμένο φίλτρο του fotoshop τότε το πρόσωπο στην φωτογραφία παραμορφώνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις