ΟΙ ΤΑΧΥΟΝΙΚΟΙ ΘΑΛΑΜΟΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

Universal Blessing : ΠΛΕΙΑΔΕΙΕΣ ΠΡΟΗΓΜΕΝΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ 

Τα Ταχυόνια όπως αντιστρέφουν την Εντροπία, τοιουτοτρόπως αντιστρέφουν και την καταστροφή των κυττάρων, επιφέροντας

πλήρη αποκατάσταση..

Τα Ταχυόνια είναι μικροσκοπικά υποατομικά σωματίδια που ταξιδεύουν ταχύτερα από το φως. Στα τελευταία χρόνια έχει καταστεί δυνατόν η δημιουργία σε διάφορες χώρες, Ταχυονικών Θαλάμων Θεραπείας.. "Οι κοσμικές ακτίνες υψηλής ενέργειας που εισέρχονται στο ηλιακό σύστημα από τον διαστρικό χώρο, μεταφέρουν μαζί τους ταχυονήματα. Μερικά από τα ταχυονήματα αυτά, φτάνουν στην επιφάνεια του πλανήτη μέσα από μια υπερδιαστατική σκουληκότρυπα, που δημιουργήθηκε με γεννήτρια κρυστάλλων χαλαζία πάνω στο πλειάδιο διαστημόπλοιο "Γένεσις II". Τα ταχυόνια μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε Ταχυονικούς Θαλάμους Θεραπείας, που έχουμε αναπτύξει σε συνεργασία με τους Πλειάδιους. Οι Θάλαμοι αυτοί επιτρέπουν την εισροή των ταχυονίων από τις ανώτερες διαστάσεις, στη φυσική ύλη.. "

Τα ταχυόνια αντιστρέφουν την Εντροπία, τοιουτοτρόπως αντιστρέφουν και την καταστροφή των κυττάρων, επιφέροντας πλήρη αποκατάσταση..

Υπάρχουν σήμερα διαθέσιμοι πάνω από 30 Ταχυονικοί Θάλαμοι Θεραπείας ανά τον κόσμο. Ο δικτυακός τόπος που αναφέρθηκε παραπάνω, ο tachyonis.org, περιγράφει που είναι διασκορπισμένοι.

Η Ιαπωνία διαθέτει 10 Θαλάμους Ταχυονίων προσβάσιμους στο κοινό. Η Ταϊβάν, η Κίνα και οι Ηνωμένες Πολιτείες διαθέτουν από 6 και η Γερμανία και ο Καναδάς διαθέτουν από 3. Έναν διαθέτει η Αυστρία, έναν η Τσεχία, έναν η Ελβετία και πρόσφατα απέκτησε έναν και η Μ. Βρετανία..

Μαρτυρίες από διάφορους ιστοτόπους, υποδεικνύουν διάφορους τύπους θεραπείας: Από τη σωματική επούλωση, έως την συναισθηματική και την πνευματική..

Ένας επισκέπτης του κέντρου Ageless Tachyon στην Petaluma της Καλιφόρνιας, έγραψε τα εξής: "Όπως θυμάμαι, η 4η συνεδρία μου ήταν καταπληκτική, καθώς επικοινώνησα με τις 7 Ιερές Φλόγες των Αναληφθέντων Διδασκάλων. Αυτή ήταν η στιγμή που η συνείδηση ​​και οι σωματικές μου κινήσεις μετατοπίστηκαν προς τα πάνω κατά μήκος της σπονδυλικής μου στήλης και επάνω από την κορυφή της κεφαλής μου. Νόμιζα ότι ήμουν έτοιμος να εγκαταλείψω το σώμα μου διαμέσου του 7ου ή 8ου ενεργειακού μου κέντρου..

Πλήρης θεραπεία στρεβλώσεων και θρυμματισμών της σπονδυλικής στήλης

Έχοντας επίγνωση του χρόνου παραμονής μου στον Ταχυονικό Θάλαμο. συνειδητοποίησα και αγκάλιασα αυτή την ανοδική αίσθηση που ένιωθα κατά μήκος της σπονδυλικής μου στήλης, που ήταν η θεραπεία και επαναφορά των διογκωμένων δίσκων καθώς και η επισκευή του θρυμματισμένου T12. Ήταν θαυμάσιο! Πριν από τις περιόδους θεραπείας μέσω του Ταχυονικού Θαλάμου, είχα συχνούς πόνους, ως αποτέλεσμα τραυματισμών και καταγμάτων που είχα από την παιδική μου ηλικία και από πολλά τροχαία ατυχήματα και τραυματισμούς στους χώρους εργασίας".

Τι είπε ένας επαγγελματίας:

.. -"Ως ιατρικός ερευνητής και επαγγελματίας ορθοπεδικού μασάζ, γιόγκα και αρωματοθεραπείας, έχω βιώσει πολλές διαφορετικές συσκευές, μεθόδους και εργαλεία για την πρόσβαση στην υψηλότερη συνείδηση ​​και μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι τίποτα από όλα αυτά, δεν με έχει συνδέσει με την Πηγή τόσο έντονα και δυναμικά, όσο οι Ταχυονικοί Θάλαμοι Θεραπείας. Μόλις ανυψώθηκα, άρχισα να ακούω μια σαφή και άμεση φωνή με οδηγίες, που ερχόταν κατευθείαν από την ανώτερη Πηγή. Η λήψη πληροφοριών ήταν άμεση και δυνατή. Ήξερα με απόλυτη βεβαιότητα ότι όλα όσα άκουσα ήταν αληθινά, δεν υπήρχε καμία αμφιβολία ή δεύτερη σκέψη γι' αυτό. Τώρα είχα μια άμεση, σαφή σύνδεση με την Πηγή όλων των γνώσεων. Αυτό ήταν μια μοναδική και ισχυρή εμπειρία ζωής, γνωρίζοντας πως αυτό είναι μόνο η αρχή. Υπάρχει η δυνατότητα μέσω των Θαλάμων αυτών, να αποκτήσετε πρόσβαση στην τηλεπάθεια και στη διόραση, καθώς και σε όλες τις βαθειές καταστάσεις του μυαλού. Όλες αυτές οι εμπειρίες ενισχύθηκαν στις μέρες που έζησα στο κέντρο. Ήξερα τι θα έλεγαν οι άνθρωποι, καθώς η εσωτερική μου καθοδήγηση έφερε και την επικύρωση των πληροφοριών που μου δόθηκαν.. "

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις