ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ!



Ο Σωτήρης Τσιόρδας ανακοινώνοντας τα νέα περιστατικά την Κυριακή 29-3-2020, είπε τα πάντα για όσους μπορούν να τα αποκωδικοποιήσουν!
Κατ΄ αρχήν για τους
θανάτους είπε ότι "σχετίζονται - σχετιζόμενοι" με τον Κορωνοϊό και όχι ότι οφείλονται αποκλειστικά σε αυτόν! Διότι οι θάνατοι που ανακοινώνονται, συνέχισε, κατά 92% αφορούν ηλικιωμένους (μέσος όρος 71 χρόνια) ή άτομα με βαριά υποκείμενα νοσήματα, από τα οποία στην ουσία και καταλήγουν! Για πρώτη φορά τόσο καθαρά ο κ. Τσιόδρας αποκαλύπτει ότι το 58% των θανάτων αυτών, οφείλονται σε καρδιαγγειακά νοσήματα! Δηλαδή σε καρδιά, όχι σε Κορωνοϊό! Ενώ μέχρι σήμερα υπήρχε η αντίληψη ότι προσβάλλονται μόνο τα πνευμόνια!
Αυτές όμως τις περιπλοκές, τις προκαλεί και η Γρίπη!

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: οι περισσότεροι θάνατοι δεν είναι άμεσα από Κορωνοϊό, αλλά είναι από πνευμονία και κυρίως πλέον από καρδιά! Αφορούν δηλαδή άτομα που ήταν καπνιστές ή είχαν παχυσαρκία ή διαβήτη ή κατανάλωναν πολύ αλκοόλ, είχαν γενικά καθιστική ζωή ή και άγχος.... Βρίσκοντας ένα τέτοιο εύθραυστο σύστημα ο Κορωνοϊός, το επιδείνωσε όπως μια ιογενής γρίπη η οποία επίσης μεταδίδεται με ταχύτητα ανάμεσα στους ανθρώπους.
Κρίσιμο είναι να μάθουμε εάν αυτά τα άτομα είχαν εμβολιαστεί για Γρίπη ή όχι...

ΑΡΑ, ο πανικός δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και σκοτώνει την Οικονομία και τους πολίτες και τελικά την ίδια την χώρα, που όσο περισσότερο κλείνεται "μέσα", τόσο δυσκολότερα θα μπορέσει να ξαναβγεί "έξω"... Η αυτοδιάλυση, θα έχει πολύ περισσότερα πραγματικά θύματα, ενώ παράλληλα ανοίγει την όρεξη στην Τουρκία...


















ΠΗΓΗ








Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις