''Σεισμός'' με την δήλωση Αξιωματούχου του Κινεζικού ΥΠΕΞ: ''Οι Αμερικανοί έφεραν τον κορωνοϊό''



Ο κορονοϊός COVID-19 μπορεί να εισήχθη στην πόλη Γουχάν, όπου και εντοπίστηκε για πρώτη φορά τον περασμένο Δεκέμβριο, από τον στρατό των ΗΠΑ υποστήριξε την Πέμπτη (12/03) ο Ζάο
Λιτζιάν, εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών της Κίνας.
Μια νέα διάσταση σχετικά με την προέλευση του κορονοϊού έδωσε ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών της Κίνας, Ζάο Λιτζιάν, αφού πιστεύει ότι ο αμερικανικός στρατός τον έφερε στην πόλη Ουχάν, όπου και εντοπίστηκε ο COVID-19 για πρώτη φορά τον περασμένο Δεκέμβριο. 

Συγκεκριμένα, ο ίδιος έγραψε στο Twitter το εξής: «Πότε άρχισε ο ασθενής μηδέν στις ΗΠΑ; Πόσα άτομα έχουν μολυνθεί; Ποια είναι τα ονόματα των νοσοκομείων; Μπορεί να είναι ο στρατός των ΗΠΑ που έφερε την επιδημία στη Ουχάν. Να είστε διαφανής! Δημοσιεύστε τα δεδομένα σας! Οι ΗΠΑ μας οφείλουν μια εξήγηση!».
Η δήλωση ήταν μια απάντηση στον διευθυντή των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ, Ρόμπερτ Ρέντφιλντ, που παραδέχτηκε την Τετάρτη (12/03) ότι ορισμένοι Αμερικανοί που φαινόταν ότι πέθαναν από τη γρίπη, στη συνέχεια βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό.





















ΠΗΓΗ





Σχόλια

  1. Water Hack Burns 2 lb of Fat OVERNIGHT

    At least 160 000 women and men are losing weight with a easy and secret "liquids hack" to burn 2lbs each and every night while they sleep.

    It is very easy and it works with anybody.

    This is how you can do it yourself:

    1) Get a clear glass and fill it up half the way

    2) Proceed to do this awesome HACK

    and you'll be 2lbs thinner as soon as tomorrow!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις