Με απλές κινήσεις λύνουμε τις Πρέσπες !!!

 

Εξετάζουμε το σενάριο το οποίο βασίζεται στις εξελίξεις των τελευταίων ετών:
Ας είμαστε ρεαλιστές. Η χώρα του Ζάεφ δεν μπορεί να συγκριθεί με την Ελλάδα σε κανένα επίπεδο. Στρατιωτικά, Οικονομικά, Κοινωνικά και Πολιτιστικά υπερέχουμε. Η προηγούμενη κυβέρνηση
πήρε την απόφαση να υπογράψει την Συμφωνία των Πρεσπών.

Δώσαμε Όνομα, Γλώσσα και Εθνότητα. Η συζήτηση για αυτή την Συμφωνία έγινε πολλές φορές.
Οι Βόρειοι γείτονές μας νιώθουν Μακεδόνες και συνεχιστές του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Είναι τιμή για αυτούς, να είναι «απόγονοι» των Ελλήνων.
Για να μπούμε στην ουσία του πράγματος: Η Ευρωπαϊκή Ένωση τους απέρριψε (ΒΕΤΟ Μακρόν), Εξτρεμιστές απειλούν την ασφάλεια της χώρας (UCK), η πολιτική κατάσταση μυρίζει μπαρούτι. Με λίγα λόγια, αυτό το Κράτος δεν είναι κανονικό.
Ποια χώρα μπορεί να προσφέρει Ασφάλεια σε αυτή την μικρή χώρα; Οι άνθρωποι δηλώνουν Μακεδόνες, οπότε Έλληνες. Η Ελλάδα μπορεί να τους χωρέσει. Θα κρατήσουν την τοπική εξουσία αλλά μπορούν να υπαχθούν στο κεντρικό ελληνικό Κράτος ως ένα ομόσπονδο κρατίδιο.Ομόσπονδα κρατίδια υπάρχουν και εντός της ΕΕ, στην Γερμανία για παράδειγμα.
Είναι αστείο να μιλά κανείς για εισβολή σε μια χώρα που δεν έχει στρατό ικανό να αντέξει μια ελληνική εισβολή, για πάνω από 2 ώρες.
Τα πράγματα είναι πολύ απλά:
Αφού υπάρχει Βόρεια Μακεδονία, σημαίνει ότι υπάρχει και Νότια. Αντί λοιπόν να στηρίζουν διάφοροι, μια Θεσσαλονίκη πρωτεύουσα των Βαλκανίων, μπορεί να γίνει κάτι άλλο. Η Βόρεια Μακεδονία που λέει η Συμφωνία των Πρεσπών, μπορεί να ενωθεί με την υπόλοιπη Ελλάδα και όχι απλά με την υπόλοιπη Μακεδονία.
Πρέπει να καταλάβουμε την διαφορά!!!!
Είναι άλλο πράγμα να δημιουργηθεί μια ενιαία Μακεδονία που θα αποτελείται από την χώρα του Ζάεφ και από την Μακεδονία που όλοι ξέρουμε στην Ελλάδα και άλλο πράγμα είναι, η χώρα του Ζάεφ να ενωθεί με ολόκληρη την Ελλάδα.
Το ομόσπονδο Κρατίδιο θα μπορεί να έχει τοπική εκπροσώπηση, αλλά οι αποφάσεις θα λαμβάνονται από το Κεντρικό Ελληνικό Κράτος. Με λίγα λόγια, όσοι νιώθουν Βορειομακεδόνες θα πληρώνουν φόρους στο ελληνικό Κράτος, τα παιδιά θα φοιτούν στα ελληνικά σχολεία και οι πολίτες θα υπηρετούν στις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις.
ΝΑΤΟ και ΕΕ θα χαιρετήσουν την απόφαση, διότι θέλουν να υπάρχει Ηρεμία, Τάξη και Ασφάλεια στα Βαλκάνια. Η Συμφωνία των Πρεσπών παράγει νομικά αποτελέσματα, αλλά αν επίσημα ο λαός της χώρας του Ζάεφ επιλέξει μια άλλη πραγματικότητα, τα πράγματα αλλάζουν….
Πρέπει να γίνει σαφές: Ο λαός του Ζάεφ ή του όποιου Ζάεφ, θα πρέπει με επίσημο Δημοψήφισμα να επιλέξει το αν θέλει να λογίζεται Έλληνας πολίτης ή όχι. Αυτή είναι μια βιώσιμη λύση.

Η Ελλάδα σύντομα θα γίνει μια χώρα κανονική, με υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης και με μια σταθερή οικονομία που θα βελτιώνεται συνεχώς.
Ας σκεφτούν αυτή την πιθανότητα έστω και σαν ένα φανταστικό σενάριο, οι Έλληνες πολιτικοί και οι πολίτες της γειτονικής χώρας.














ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις