Οι τοκογλύφοι σπρώχνουν στην εξουσία ανθρώπους δικούς τους για να καπελώσουν ιδεολογικά μάζες.

Αποτέλεσμα εικόνας για Οι τοκογλύφοι ΕΞΟΥΣΙΑ 

Ο «φυτευτός» από τους τοκογλύφους … Πρόεδρος των «εθνικά Μακεδόνων» στην Ελλάδα …δήλωσε άεθνος κι άθρησκος.
Μία πολιτικός του ακροδεξιού κόμματος της Γερμανίας που δούλευε
στη Goldman Sachs … δηλώνει ότι είναι κατά του γάμου των gay ενώ η ίδια είναι δηλωμένη gay.
Οι τοκογλύφοι σπρώχνουν στην εξουσία ανθρώπους δικούς τους για να καπελώσουν ιδεολογικά μάζες.Οι μαριονέτες των τοκογλύφων , ανεξαρτήτων των πραγματικών τους «πιστεύω» όταν κληθούν να υποκριθούν έναν ρόλο στο Σύστημα δεν διστάζουν να γελοιοποιηθούν …διότι προφανώς ξέρουν ότι οι υποστηρικτές τους είναι τόσο καθυστερημένοι …που δεν θα αντιληφθούν το παράδοξο .


Δεν αντιλαμβάνονται ως κοροϊδία οι «Εθνικά Μαλακεδόνες» … να έχουν για Πρόεδρο επί 20 χρόνια έναν που δηλώνει …άεθνος δηλαδή έναν που δεν θεωρεί ότι ανήκει σε κάποιο έθνος και που δεν πιστεύει στην ύπαρξη εθνών.
Ούτε αντιλαμβάνονται ως κοροϊδία οι ακροδεξιοί της Γερμανίας να τους εκπροσωπεί άνθρωπος της Goldman Sachs…
Βλέπετε πως το Σύστημα έχει προνοήσει για όλους τους ανθρώπους;
Όποια τρέλα κι αν κουβαλάει ο κόσμος στο κεφάλι … το Σύστημα φρόντισε να την κάνει ιδεολογικό κίνημα και να τοποθετήσει τους δικούς του εκπροσώπους …ώστε οι ψηφοφόροι να επιλέγουν από σημαδεμένη τράπουλα.
Και στην Ελλάδα … έβγαινε ο Καρατζαφέρης με το περιστέρι στο κεφάλι ως βυζαντινός αυτοκράτορας και το βράδυ έριχνε από το κανάλι του … ατελείωτο πόκερ και ατελείωτη τσόντα από 090.
Κι αν προσέξετε στις λεπτομέρειες … σε όλα τα κινήματα υπάρχουν στοιχεία παραλόγου κι υπερβολής που δεν στέκουν.
Αυτά τα στοιχεία παραλόγου αποτελούν το «φίλτρο» , τη «βαλβίδα» μονής κατεύθυνσης που εάν κάποιος διαβεί λόγω βλακείας … δεν έχει επιστροφή.


Αν λοιπόν κάποιος αποδεχτεί τον καμουφλαρισμένο παραλογισμό που υπάρχει σε κάθε ιδεολογία … τότε μόνο θεωρείται κατάλληλος για «στρατιώτης» .
Η «μύηση» , δηλαδή η «δοκιμασία» που πρέπει να περάσει κάποιος για να καταφέρει να γίνει μέλος της «αδελφότητας» απαιτεί την αποδοχή του «παραλογισμού» και της αυτο-γελοιοποίησης.
Δεν είναι τυχαίο που οι τοκογλύφοι σπρώχνουν στην εξουσία ανθρώπους που έχουν αυνανιστεί μέσα σε φέρετρα παρουσία συμφοιτητών τους … για να γίνουν μέλη κάποιας ισχυρής αδελφότητας που βγάζει υψηλόβαθμα στελέχη και Προέδρους στις ΗΠΑ.

  ΠΗΓΗ   

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις