Και οι σημαίες μας θα πέσουν στο βωμό της προόδου;

Αποτέλεσμα εικόνας για Και οι σημαίες μας θα πέσουν στο βωμό της προόδου;

Η αντιπολίτευση της Αμερικής, το κόμμα των δημοκρατικών φέρνει στη βουλή των αντιπροσώπων προς ψήφιση την αλλαγή την Αμερικάνικης σημαίας στα χρώματα
του κινήματός ΛΟΑΤΚΙ.
Η Νάνση Πελόση είναι
πρόεδρος της βουλής των αντιπροσώπων και μέλος των αριστερών δημοκρατικών μιας και έχουν την πλειοψηφία. Είπε ότι με αυτή την αλλαγή δεν θα βλέπουν οι τρίτες χώρες τους Αμερικάνους σαν ρατσιστές και πως τα χρώματα του ουράνιου τόξου θα φέρουν ξανά το χαμένο σεβασμό προς τους πολίτες της χώρας. Πρακτικά και να περάσει κάτι τέτοιο από τη βουλή των αντιπροσώπων λόγω της πλειοψηφίας των δημοκρατικών θα πρέπει έπειτα να επικυρωθεί από την σύνοδο που ανήκει στους ρεπουμπλικάνους άρα το κόμμα του Τράμπ θα το απορρίψει.

Πέρα από τους λόγους εντυπωσιασμού υπέρ των αριστερών κινημάτων που ψηφοθηρικά υποστηρίζουν οι δημοκρατικοί, κάτι τέτοιο είναι και η διαχρονική υπενθύμιση πως η αριστερά παγκοσμίως έχει σαν στόχο της την αποδόμηση των εθνικών συμβόλων όλων των κρατών καθώς και στη Ελλάδα έχουμε ακούσει παλιότερα γελοιότητες περί αφαίρεσης του σταυρού από την Ελληνική σημαία.





















ΠΗΓΗ




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις