Oταν "πεσει" και η τελευταια πατριωτικη ιστοσελιδα τοτε η ελευθερια σας εχει τελειωσει...!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για τελος η ελευθερια


Ετοιμαστειτε να ζησουμε Οργουελικες καταστασεις της "δημοκρατιας" του κομμουνισμου.Η κυβερνηση που ονειρευεται και δοξαζει
φασιστες και δολοφονους οπως ο Σταλιν,ο Μαο,ο φιντελ Καστρο,ο Μαδουρο κτλπ...ψηφιστηκε απο τεμπεληδες,παρτακηδες και απατριδες Ελληνες με μονο σκοπο να ζουν απο επιδοματα και να μην πληρωνουν ΕΝΦΙΑ.

Με τον εκλογικο νομο που εχουμε και η εκαστοτε κυβερνηση να "βγαινει" απο το συνολο των ψηφισαντων και οχι απο το συνολο των ψηφοφορων τιποτα ποτε δεν προκειται ν αλλαξει.
Το γνωριζουν καλα ολοι αυτο και το μονο που νοιαζει καθε κομμα ειναι να ενισχυσει τον κομματικο του στρατο η αλλιως τους χρησιμους ηλιθιους.

Οπως ευκολα αντιλαμβανεστε λοιπον με το συγκεκριμενο τροπο μετρησης θα μας κυβερναει παντα μια κυβερνηση που δε θα χρειαζεται να εχει πραγματικα πανω απο 18% του εκλογικου σωματος .

Προσφατα μιλουσα με φιλο μου φαρμακοποιο που εχει ενα απο τα μεγαλυτερα φαρμακεια στην Αττικη (απασχολει πανω απο 8 ατομα) και μου εκμυστηρευτηκε πως υπαρχει κατι που δεν εχει ξαναδει σε 30 χρονια καριερας.Πανω απο 80% των συνταγων που εξυπηρετει ειναι για ψυχοφαρμακα και αντικαταθληπτικα...!!!

Δειτε και το αλλο τωρα...Με το άρθρο 105 συνίσταται στο υπουργείο Εσωτερικών, Εθνικό Εκλογικό Δίκτυο.

Το Εθνικό Εκλογικό Δίκτυο αποτελείται και από την «Επιτροπή για την Ορθή Χρήση του Διαδικτύου στις Εκλογικές Διαδικασίες», η οποία παρακολουθεί την χρήση του Διαδικτύου στις εκλογικές διαδικασίες εθνικής εμβέλειας και «εισηγείται προς τους συναρμόδιους Υπουργούς την υιοθέτηση κανονιστικών ρυθμίσεων προς την κατεύθυνση της πρόληψης ψευδών ειδήσεων του σεβασμού των προσωπικών δεδομένων των πολιτών και της διαφάνειας στη χρήση του διαδικτύου για την προεκλογική προβολή των πολιτικών κομμάτων και των υποψηφίων.

Δηλαδη κυνηγαμε οποιον αντιδρα...!!!

Κλεινοντας ολα τα εναπομεινοντα πατριωτικα  ιστολογια οτιδηποτε δεν μας βολευει ειναι fake news...!!!

Aλλωστε ποιος θα κρινει τι ειναι fake news οταν δε θα υπαρχει αντιλογος...?

Οργουελικές καταστάσεις ζούμε υπό το καθεστώς ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο δεν επιτρέπει στους πολίτες να εκφράζονται, συλλαμβάνει «προληπτικα» όσους είναι κατά της κυβέρνησης και των προδοτικών αποφάσεών της, και πλέον μας λένε ξεκάθαρα ότι μας φακελώνουν.

Η κατασταση θα γινει πολυ χειροτερη με οποια κυβερνηση να ερθει γιατι πολυ απλα ολοι ειναι εντολοδοχοι,αλλοι λιγοτερο αλλοι περισσοτερο. 

Το παγκοσμιο συστημα δινει τα ρεστα του για πληρη υποδουλωση ξεροντας πως πλεον δεν εχει πολυ χρονο.

Το αντιπαλο δεος μεγαλωνει και ενας υπογειος πολεμος τεραστιων διαστασεων βρισκεται σε εξελιξη,,,

Οσοι ακομα πιστευετε οτι ολα γινονται για το χρημα τα επομενα 3-4 χρονια δυστυχως θα διαψευστειτε παταγωδως...










SINOMOSIOLOGOS
sinomosiologos.blogspot.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις