ΝΔ....ο μπλε Συριζα....Αλιμονο μας...!!!

 Κάποιος «μας κάνει πλάκα» από τη Νέα Δημοκρατία: Πήραν τον Π.Τατσόπουλο στα ψηφοδέλτια του κόμματος- Και τον Α.Πανούτσο 


Προφανώς κάποιος μας "κάνει πλάκα" από τη Νέα Δημοκρατία. Η  Νέα Δημοκρατία ανακοίνωσε πριν λίγο πως εντάσσει στα ψηφοδέλτια του κόμματος ως υποψήφιους
βουλευτές στις εθνικές εκλογές, τον Πέτρο Τατσόπουλο και τον Αντώνη Πανούτσο!
Ο πρώτος θα είναι υποψήφιος στο Βόρειο τομέα της Β’ Αθηνών και ο Αντώνης Πανούτσος στο Δυτικό.
Ο πρόεδρος της ΝΔ, μέσω Twitter, καλωσόρισε τον συγγραφέα Πέτρο Τατσόπουλο και τον αρθρογράφο Αντώνη Πανούτσο, υπογραμμίζοντας την προσπάθεια του κόμματος να αλλάξει η χώρα.
«Η διεύρυνση της Νέας Δημοκρατίας συνεχίζεται δυναμικά και σήμερα σηματοδοτείται με τη συμπόρευση του Πέτρου Τατσόπουλου και του Αντώνη Πανούτσου στην παράταξή μας. Τους καλωσορίζω στη μεγάλη προσπάθεια να αλλάξουμε την Ελλάδα. Μαζί μπορούμε», έγραψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Υπενθυμίζεται ότι ο Πέτρος Τατσόπουλος εξελέγη βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ το 2012 και τον Ιανουάριο του 2014 αποχώρησε οριστικά από το εν λόγω κόμμα, καταγγέλλοντας τον τυχοδιωκτισμό της ηγετικής του ομάδας, τη λαϊκίστικη αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ, το στρατηγικό εναγκαλισμό του με τους ΑΝΕΛ και την ανοχή προς τα φαινόμενα βίας.
Έχει μάλιστα καταγράψει τις εμπειρίες του από τη συμμετοχή του στο ΣΥΡΙΖΑ στο βιβλίο του «Ήμουν κι εγώ εκεί».
Η προσέγγισή του με τη ΝΔ έχει ξεκινήσει εδώ και πολλούς μήνες και είχε δώσει άλλωστε το παρών και στο τελευταίο συνέδριο του κόμματος.
Ο Αντώνης Πανούτσος από την πλευρά του έχει τη δική του διαδρομή στο χώρο της δημοσιογραφίας, κυρίως της αθλητικής, αλλά όχι μόνο.
Εδώ και καιρό με την πολιτική αρθρογραφία του και τις δημόσιες παρεμβάσεις του δεν κρύβει τη στήριξη του στη ΝΔ και προσωπικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη με τον οποίο έχει συχνή επικοινωνία.
Ο Αντώνης Πανούτσος πολιτεύεται για πρώτη φορά και, όπως χαριτολογώντας λέει κι ο ίδιος, «έφτασε η ώρα από σχολιαστής του παιχνιδιού να μπει επιτέλους και στο γήπεδο»


















ΠΗΓΗ











Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις