Ο Ριχάρδος έδινε €100.000 κάθε πρωί για διαφημίσεις – Πολλά ΜΜΕ τα «τσέπωναν»

Αποτέλεσμα εικόνας για ΡΙΧΑΡΔΟΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ


Χρησιμοποιούσε ως στρατηγείο το κεντρικό κατάστημα της εταιρείας στην οδό Πατησίων, ως χυτήριο μέσα στο οποίο καθημερινά έλιωναν δεκάδες κιλά χρυσού κτήριο απέναντι από το
Πολυτεχνείο προκειμένου να μην μπορούν να το παρακολουθούν οι αστυνομικοί, ενώ διέθετε κάθε πρωί 100.000 ευρώ προκειμένου να διαφημίζεται η επιχείρηση του και να λειτουργεί όλος ο μηχανισμός που είχε στήσει.
Σχεδίαζε δε, να επεκτείνει τις δραστηριότητες του στο Las Vegas ενώ διατηρούσε γνωριμίες με υψηλά ιστάμενα πρόσωπα όπως με τον δήμαρχο Κωνσταντινούπολης ο οποίος του ζητούσε διευκολύνσεις. Αυτές είναι μερικές από τις συγκλονιστικές λεπτομέρειες από τη δράση του κυκλώματος που διηύθυνε ο “βασιλιάς του χρυσού” Δημήτριος – Ριχάρδος Μυλωνάς.
Ο 51χρονος τηλεοπτικός ενεχυροδανειστής που είχε το κωδικοποιημένο όνομα “ο χοντρός”, ζούσε μια πολυτελή ζωή και δεν δίσταζε να δαπανήσει 360.000 ευρώ το τελευταίο διάστημα για να επισκευάσει την πολυτελή θαλαμηγό του. Μάλιστα, ετοίμαζε να μπει δυναμικά και στο χώρο της εμπορίας επώνυμων ρολογιών συμμετέχοντας με 20% σε μια ανώνυμη εταιρεία που θα λειτουργούσε εντός του νέου Αστέρα Βουλιαγμένης με βασικό μέτοχο πασίγνωστο Αθηναίο κοσμηματοπώλη και κεφάλαιο 500.000 ευρώ.
“Κατά το διάστημα από Ιούνιο μέχρι τέλος Οκτωβρίου τρέχοντος έτους, η εν λόγω εγκληματική οργάνωση εξήγαγε παράνομα χρυσό στην Τουρκία αποδεδειγμένης αξίας βάσει της επισύνδεσης 3.019.000 ευρώ και εκτιμώμενης αξίας βάσει του συνολικού συγκεντρωθέντος προανακριτικού υλικού, 5.419.000 ευρώ με απώλειες για το κράτος στην πρώτη περίπτωση 724.560 ευρώ και στη δεύτερη 1.300.560 ευρώ” αναφέρεται στο διαβιβαστικό για τη συγκεκριμένη ομάδα δείχνοντας το μέγεθος των οικονομικών της συναλλαγών. Μάλιστα, στο κεντρικό κατάστημα της εταιρείας όπου γίνονταν τα meetings “Επί της οδού Πατησίων στην Αθήνα ανευρέθηκαν και κατασχέθηκαν ράβδοι χρυσού συνολικού βάρους 13,695 κιλά εκτιμώμενης αξίας 297.786 ευρώ τα οποία θεωρείται βέβαιο ότι προορίζονταν για παράνομη εξαγωγή στην Τουρκία με τις απώλειες του κράτους να υπολογίζονται σε 71.468 ευρώ”.
Σε ο,τι έχει να κάνει με τη δεύτερη οργάνωση για το ίδιο χρονικό διάστημα από τον Ιούνιο μέχρι τον Οκτώβριο “Εξήγαγε παράνομο χρυσό στην Τουρκία αποδεδειγμένης αξίας βάσει της επισύνδεσης 2.488.965 ευρώ
















ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις